TAKO JE LUPETAO I 2010: JADNI PREDRAG KON JE ,,KUKAO” NA DRUŠTVENIM MREŽAMA KAKO MU PRIJETE NA ULICI ZBOG FORSIRANJA VAKCINA!

TAKO JE LUPETAO I 2010: JADNI PREDRAG KON JE ,,KUKAO” NA DRUŠTVENIM MREŽAMA KAKO MU PRIJETE NA ULICI ZBOG FORSIRANJA VAKCINA!

Da je pandemija koronavirusa pretvorena u rijaliti u kojem su glavni učesnici stručnjaci sa margine medicine sa tim se javnost već upoznala. Domaći stručnjaci iz i oko kriznog štaba svakodnevno se utrkuju da gostuju na televizijama i idu dotle da čak mole urednike da ih ubace u jutarnje programe kako bi bili viđeni.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

 

 

Globalna histerija napravila je mnoge nepopularne ljude popularnim a kako je to i prirodno kada je reč o popularnosti, najpopulariniji je i onaj koji je na čelu kriznog štaba a to je ko? Predrag Kon.

Čovek koji preti građanima, ponižava narod Srbije, širi paniku i dezinformacije predviđajući kada će nas virus ,,potamaniti” u zadnjih dva meseca pošto je histerija splasnula (ali se vraća) ostao je bez čestih gostovanja i onih svakodnevnih ulključenja u 15h.

 

 

 

KRAJ! Krizni stab DONEO ODLUKU! Svi POBESNELI - YouTube

 

 

 

Nemojte da mislite da ga nema, ima ga, tu je, svuda je, pojavi se redovno ali ne tako često i nema toliku minutažu ali bez obzira na to najomraženija osoba u Srbiji trenutno našla je način kako da ga vidimo i kada to ne moramo.

Dr Kon je pored toga rešio i da postane žrtva, da se sažalimo nad njegovom mukom koja ga je snašla a snašao ga je narod, to jest kak on tvrdi samo jedan građanin dok smo mi sigurni da je taj čovek samo jedan od nekoliko miliona koji bi ga kritikovali ili prekorili ukoliko bi ga sretnuli.

Naime, šta se desilo?

Epidemiolog Predrag Kon objavio je jutros da je dobio još jednu pretnju zbog upornog pozivanja na vakcinaciju protiv virusa korona!

Član Kriznog štaba je na svom proflilu na Fejsbuku napisao da mu je nepoznati muškarac nasred ulice zapretio da hitno prestane da priča o vakcinama.

– Dosta više o tim vakcinama – još jedan, istina tihi, ali preteći glas iz besnih uglancanih crnih kola upućen mi je ovog jutra. Osmehnuo sam se jer nema odgovora na jednu ovakvu poruku. Pretpostavljam da čovek veruje da je zdravije primiti virus. Ali nije. Hiljadu puta je bolje vakcinisati se – napisao je Kon na svom profilu na društvenim mrežama.

Rijaliti zvezda je rođena, da li će mu ovo kukanje pomoći da povrati popularnost kakvu nikada nije imao?

 

 

 

 

nultatacka.rs

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »