Strahovit porast smrti od kovida u Južnoj Koreji – Azijskoj zemlji sa NAJVIŠE VAKCINISANIH!

Strahovit porast smrti od kovida u Južnoj Koreji –  Azijskoj zemlji sa NAJVIŠE VAKCINISANIH!

Nevjerojatni podaci stižu iz Južne Koreje, za koje vjerojatno niste čuli jer se mainstream mediji trude aktivno zataškati te informacije. Tamo dolazi do ogromne eksplozije Covid slučajeva i Covid smrti. A to je zanimljivo jer se radi o najcijepljenijoj Azijskoj državi u kojoj je prosječan broj doza cjepiva po stanovnikučak 2,34 što znači da su u prosjeku stanovnici dobili više od dvije doze.

 

 

Impfpflicht ab 18: Impfpflicht-Gesetz will Apotheken-Impfungen entfristen |  PZ – Pharmazeutische Zeitung

 

 

Pogledajte graf porasta slučajeva

Strahovit porast smrti od Covida u Južnoj Koreji - najcjepljenijoj Azijskoj zemlji! 1

Graf porasta smrti

Strahovit porast smrti od Covida u Južnoj Koreji - najcjepljenijoj Azijskoj zemlji! 2

Radi se o službenim podacima koje lako možete pronaći na Googleu.

Također, službeni podaci ukazuju da je prosječan broj cjepiva 234 doza na 100 stanovnika, što je 2,34 doze po stanovniku.

Strahovit porast smrti od Covida u Južnoj Koreji - najcjepljenijoj Azijskoj zemlji! 3

Izvor tablice

Možemo usporediti Južnu Koreju sa ostatkom Azijskih zemalja. Podaci su malo stariji, iz januara, ali vidi se da je već tada Južna Koreja apsolutni šampion u primanju doza, ako isključimo mali Singapur u kojem je cijepljenje praktički obavezno.

Strahovit porast smrti od Covida u Južnoj Koreji - najcjepljenijoj Azijskoj zemlji! 4

Dodajmo još na kraju, da se u Koreji koristi najviše Pfizerovo mRNA cjepivo protiv Covida, ali odobrena su i ostala zapadna cjepiva (Moderna, AstraZeneca, Jansen i Novavax)

Podaci su tu, sve je potkrijepljeno izvorima. Što je više cijepljenih, to je više mrtvih i bolesnih. Zaključke izvedite sami. Nama je već dosta stalno ponavljati jedno te isto i slušati kako nas vrijeđaju i nazivaju „antivakserima“ štogod im to značilo. Mi vjerujemo u znanost, a statistika je najpreciznija znanost.

Pozivamo Faktograf i Raskrinkavanje da objasne ove grafove. Pozivamo i medicinske vlasti i stručnjake u našim državama da nam objasne zašto i dalje pozivaju na cijepljenje kad je statistički dokazano da je ne samo besmisleno, nego i kontraproduktivno.

 1,622 total views,  2 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »