Stavite kolutiće crnog luka u spavaću sobu: Očistite prostoriju od toksina i virusa!

Stavite kolutiće crnog luka u spavaću sobu: Očistite prostoriju od toksina i virusa!

https://aura.ba/wp-content/uploads/2016/03/CRNI-LUK.jpg

 

Luk ima antibakterijska svojstva, a fosforna kiselina iz luka preko kože ulazi u krvotok

 

 

Ljudi sve više pribjegavaju lijekovima narodne medicine kako bi osnažili imunološki sistem ili riješili neke zdravstvene probleme.

Na našim stopalima nalaze se tačke koje imaju moćno i direktno djelovanje na unutrašnje organe, smatra drevna kineska medicina. Tijelo se prirodno regeneriše tokom noći, a dodatno može pomoći ako odlučite da iskoristite luk.

 

 

 

Ogulite luk i narežite ga na kolutiće. Stavite ih na stopala i navucite čarape kako bi kolutići ostali na koži. Luk ima antibakterijska svojstva, a fosforna kiselina iz luka preko kože ulazi u krvotok i podstiče pročišćavanje krvi, cirkulaciju te time općenito ima blagonaklono dejstvo na zdravlje.

Sastojci u luku imaju i antifungalno dejstvo pa ćete redovnom upotrebom luka na stopalima ili njegovom konzumacijom osnažiti svoj imunološki sistem i pomoći u borbi protiv raznih upala.

 

 

 

 

Zbog svog intenzivnog mirisa, ne bi nam palo na pamet da narezani luk držimo, na primjer, u spavaćoj sobi, ali svakako ne bi trebalo da odbacite tu ideju jer će luk pročistiti vazduh u prostoriji, “očistiti” ga od toksina i virusa dok vi spavate. Luk će apsorbovati sve nečistoće, pa nemojte ponovo da ga koristite, već ga bacite pa sljedeće noći uzmite svjež.

 

 

 

 

 

 

aura.ba

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »