Šta savjetuju tarot karte za 2019: Biku prinova, Raku selidba, Strijelcu uspjeh na materijalnom planu!

Šta savjetuju tarot karte za 2019: Biku prinova, Raku selidba, Strijelcu uspjeh na materijalnom planu!

 

Slikovni rezultat za tarot

 

 

Astrologinja Vesna Grujić, samo za čitatelje Aure, zavirila je u tarot karte za 2019. godinu.Evo koju je kartu svaki znak dobio i šta mu ona poručuje

 

 

OVAN: KARTA CAR

Osjećate se pomalo usamljeno i izopšteno jer ste svu energiju preusmjerili na nove poslovne poduhvate. Ne zanemarujte prijatelje i porodicu. Imate priliku da obnovite stara prijateljstva.

Zaštita od osoba koje su vam nadređene.

 

 

 

BIK: KARTA PAPA

Osjećate se moćno i puni ste energije. Očekuju vas veliki životni preokreti. Okolina je začuđena vašim impulsivnim odlukama. Moguće da će neki prijatelji otići.

Mnogi će se obradovati prinovama.

 

 

BLIZANCI: KARTA LJUBAVNICI

 

Pad energije, malo ćete da prikočite i to će vam biti čudno. Presaberite se i odredite svoje prioritete i ne trošite se na nebitne ljude i događaje.

Očekuju vas lijepe vijesti vezane za porodicu.

 

 

 

RAK: KARTA KOČIJA

 

Pravna ozvaničenja ljubavnih veza. Putovaćete više nego obično i na tim putovanjima sresti osobe koje će vam promijeniti pogled na svijet.

Poželjećete da promijenite mjesto stanovanja.

 

 

 

LAV: KARTA SNAGA

Budite pažljivi u ophođenju sa autoritetima i osobama koje su na vladajućim pozicijama. Ne dovodite sebe u neprijatne situacije samo zato što ne možete da prećutite.

Pustite da razum odlučuje, a ne emocije.

 

 

 

DJEVICA: KARTA PUSTINJAK

 

 

Budite strpljivi jer dolazi do poboljšanja. Posvetite pażnju svom obrazovanju i prihvatite sve prilike koje vam se ukažu. Vi ste kovač svoje sreće i ovo je godina kada to treba i da sebi dokažete.

 

 

 

VAGA: KARTA PRAVDA

Ispuniće vam se želja koju odavno żelite i sve kockice će da se poslože. Stiže vam nalet energije koji odavno niste osjetili.

Konačno izlazite iz krize.  Ne stavljajte partnera iznad sebe.

 

 

 

ŠKORPIJA: KARTA SMRT

 

 

Razrješavanje pravnih zavrzlama koje se vuku već dugo godina. Bićete iznenađeni podrškom osoba koje vam nisu bliske. Izvlačićete se iz najnevjerovatnijih situacija pukom srećom, kao da vas neka sila čuva.

 

 

 

STRIJELAC KARTA UMJERENOST

Želite sve i odmah. Pomalo ste nerealni u željama i ne slušate nikoga. Velika podrška su żenske osobe iz okruženja. Novi početak u poslu. Uspjeh na materijalnom planu.

 

 

 

VODOLIJA: KARTA ZVIJEZDA

Rješavate ljubavne probleme i sporne situacije. Vrlo ste privlačni suprotnom polu i biće vam teško da odolite iskušenjima. Sudbinska godina u kojoj pažljivo donosite sve životne odluke.

 

 

 

JARAC: KARTA ĐAVO

Imate utisak da vam sve ide teško i sa mukom, da stvari koje ste ranije rješavali s lakoćom, nikako ne idu. Odmorite se i ne odustajte. Trud će se isplatiti. Ne klonite duhom pred iskušenjima.

 

 

 

RIBE: KARTA MJESEC

Nikako da se oprostite od prošlosti. Vrijeme je da krenete dalje i ostavite iza sebe sve ono na šta ne možete da utičete. Shvatićete da za loše događaje niste vi krivi, niti bilo ko, već da je to bio splet okolnosti.

 

 

Astrologinja Vesna Grujić posmatra svijet oko sebe. Nije sve kao što izgleda, a nije ni kako smo zamislili. Radi od 8:30h, čeka da zvoni u 16:30h i počne da živi onaj ljepši dio dana. Voli svoju mačku. Ne voli da ustaje rano. Ne voli jagode. Voli da gleda u zvijezde. I ove nebeske i one astrološke. Možda tu pronađe odgovore. Tel./Viber: 00 381 600260378

 

 

 

aura.ba

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »