SCHUMACHER VIŠE NIJE PRIKOVAN ZA KREVET I NE TREBA CJEVČICE ZA HRANU…

SCHUMACHER VIŠE NIJE PRIKOVAN ZA KREVET I NE TREBA CJEVČICE ZA HRANU…

Jedan od najvećih vozača u povijesti Formule 1, sedmerostruki svjetski prvak Michael Schumacher uskoro će proslaviti 50. rođendan, a 29.12 će proći pet godina od teške nesreće koju je doživio na skijanju u Francuskoj. Informacije izlaze na kapaljku, no posljednja vijest koja je izašla u javnost daje pravo na optimizam u njegov oporavak.

 

 

Schumacher sa svojom obitelji navodno živi i liječi se u ogromnoj vili u Gladeu, Švicarskoj. Njegovo liječenje košta oko 50 tisuća dolara, a u kući se nalazi i posebna ambulanta i liječnici koji svakodnevno brinu o njemu. Iako je o njegovom stanju proteklih godina bilo plasirano nekoliko laži, Daily Mail doznaje kako Nijemac nije prikovan za krevet i kako ga ne hrane s cjevčicama.

Vozačeva glasnogovornica Sabine Kehm rekla je zašto nikad nije govorila medijima informacije iz njegovog života.

– Informacije iz njegovog života nisu nikad curile u javnost. On je jednostavno volio privatnost. Jednom mi je rekao “Nemoj me zvati sve do sljedeće godine, nestat ću na neko vrijeme”. Mislim da mu je to velika želja za koju je htio da mu se ispuni jednog dana u budućnosti – rekla je Kehm, piše 24sata.hr.

 

 

Ona je jedna od rijetkih osoba koja ima pristup Schumacheru, a svoj posao i dalje radi vjerno i odano prema svome gazdi.

– Na meni je da i dalje radim svoj posao i da ne dopustim da informacije o njegovom stanju izađu u javnost – rekla je Sabine.

Iako se još na ljeto pisalo kako je njegova supruga Corinne kupila vilu u Mallorci kako bi Michaelu osigurala što bolje uvjete, čini se da to nije istina, a to je potvrdio bivši šef Ferrarija Jean Todt koji ga je često posjećuje u njegovoj kući u Švicarskoj, a ovaj put su zajedno gledali posljednju utrku sezonu.

– Uvijek sam oprezan sa bilo kakvim izjavama, ali to je istina. Gledao sam tu utrku u zajedno s Michaelom u njegovoj kući u Švicarskoj – potvrdio je Todt. Bivši šef Ferrarija veliki je Schumacherov prijatelj, a to prijateljstvo traje još od vremena kada se Nijemac natjecao.

– Posjetim ga barem dva puta mjesečno. Vidim Michaela, njegovu obitelj… Volim tog čovjeka. Volio bih da je situacija drugačija.

Schumi je na skijanju udario glavom o stijenu, a poslije toga se ne zna apsolutno ništa o njegovom stanju. Njegova žena smatra da je to stvar samo njezine obitelji.

 

 

 

To je izazvalo efekt senzacionalističkih vijesti koje su se proteklih godina pojavile o Michaelovom stanju, a koje su kasnije demantirane, poput one da je Michael spao na 40 kila i da vegetira do optimističnih vijesti da se oporavio i da čak samostalno hoda. Navodno je svjestan svega oko sebe, a čak i plače kada vidi svoju obitelj.

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »