Rimac opet zapošljava, traži više od sto ljudi

Rimac opet zapošljava, traži više od sto ljudi

U OVOM trenutku Rimac Automobili zapošljavaju 429 radnika u stalnom radnom odnosu, odnosno ukupno 482 radnika uključujući vanjske suradnike i studente.

 

 

 

 

Većina radnika zaposlena je u sjedištu tvrtke u Svetoj Nedelji, a ove godine Rimac Automobili otvorili su urede u Splitu i Osijeku. Radnici dolaze iz čak 27 zemalja svijeta, stoji na stranicama Rimac Automobila.

“Svaki put kada tvrtka udvostruči broj radnika – sve se mijenja. Intenzivno radimo i nastojimo strukturirati kompaniju, organizirati sve procese i pomoći našim menadžerima i voditeljima timova da održe sve pod kontrolom. Najveći problem s kojim se trenutno suočavamo je prostor – imamo pet zgrada u Svetoj Nedelji i širimo se na nove lokacije”, kazao je osnivač Rimac Automobila Mate Rimac.

Rimac C_Two, predstavljen ove godine na sajmu automobila u Genevi, u završnoj je fazi razvoja i zahtijeva mnogo resursa prije nego što se krene u proizvodnju, stoji na stranicama tvrtke.

Tvrtka Rimac Automobili na svojoj je stranici danas objavila da opet zapošljava. Traži čak stotinu novih radnika. Detalje možete pronaći ovdje.

 

Osim vlastitih projekata, Rimac Automobili rade na razvoju još vozila i tehnologija. Rimac je priznati partner mnogih svjetskih proizvođača automobila – Porschea, Automobila Pininfarina, Aston Martina, CUPRA-e, Renaulta i mnogih koji nisu toliko u fokusu javnosti.

“Ovo su uzbudljiva vremena za nas i nastavljamo s teškim radom. Odlučni smo ispuniti sva naša obećanja”, poručuju iz Rimac Automobila.

index.hr

 

 

 

 

 

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »