RECEPT ZA KVALITETNO PROVEDENO VRIJEME: IGRAJTE SE SA SVOJOM DJECOM

RECEPT ZA KVALITETNO PROVEDENO VRIJEME: IGRAJTE SE SA SVOJOM DJECOM

Podijeli

 

 

 

Možete li se sjetiti kada ste se zadnji puta igrali kao malo dijete i uživali u tome? Zaboravili ste kako se to radi? Probajte se prisjetiti, jer, sigurno, nećete požaliti!  

 

 

 

 

Igra je, osim za djecu, odlična psihička aktivnost i za odrasle. Zapravo, ona vas mnogo čemu može naučiti, odnosno podsjetiti, jer svi smo mi kao mali uživali u njenoj čaroliji.

 

 

 

Kada djeca skaču, trče, penju se ili vrte, njihova tijela postaju snažnija, gibljivija i koordinirana. Kroz igru uče sarađivati i dijeliti s prijateljima, razvijati povezanost između tijela i uma i graditi samopouzdanje.

 

 

 

 

Aktivna djeca bolje spavaju i nemaju problema s prekomjernom težinom. Pa, zašto onda ne biste i vi probali? Osim toga, kroz igru možete naučiti kako se pozitivno nositi sa stresom i poteškoćama, a uz to ćete beskrajno obradovati svog mališana. Zajedno trčite, skačite, hrvajte se ili se pak sjetite najdraže igre iz djetinjstva i prepustite se čaroliji.

 

 

 

I što je najvažnije od svega, zajednička igra je kvalitetno provedeno vrijeme s porodicom i prilika da budete aktivni – i fizički i psihički.

 2,260 total views,  2 views today

Podijeli

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »