Pun Mjesec u Djevici 27.02. – Stvari ćemo vidjeti u novom svjetlu!

Pun Mjesec u Djevici 27.02. – Stvari ćemo vidjeti u novom svjetlu!

U subotu, 27.02. u 09:17:19 sati, događa se pun Mjesec u Djevici. Njegova pojava u naš život unosi ravnotežu, osjećaj usredotočenosti i prizemljenosti. Prije Punog Mjeseca možemo primiti neke iznenađujuće ili čak šokantne informacije koje će ili osnažiti naše emocije ili nas dovesti u stanje preispitivanja. Dopustite da snaga ovog punog Mjeseca otopi sve ono što vas udaljava od mira i pokušajte bivati u svom srcu, a ne u umu.

27.02. očekuje nas pun Mjesec u Djevici. Nakon svih kozmičkih usklađenja koja su se dogodila u mjesecu veljači/febrauaru, ovaj pun Mjesec donosi umirujuću energiju.

Ova 2021. godina predodređena je za promjene i preobrazbu i premda se ima još toliko toga otkriti, ovaj puni Mjesec podsjeća nas da smo stigli na pravo mjesto.

Njegova pojava u naš život unosi ravnotežu, osjećaj usredotočenosti i prizemljenosti. Omogućuje nam da se osjećamo stabilno i uzemljeno.

Veljača/februar je donijela Stelijum u Vodenjaku – niz od četiri planeta u zračnom znaku Vodenjaka i kvadrat Saturna i Urana (prvi od tri u nizu ove godine), što je odlučujuće obilježje za ostatak godine.

Ove kombinirane energije možda su nas dovele do nekih drastičnih promjena u našem životu. Možda smo se osjećali pozvanima da pronađemo novu slobodu, ili smo se možda, sa svom ovom zračnom energijom, osjećali uhvaćeni u svojim mislima i mentalnom brbljanju.

Možda smo se osjećali nesigurno, možda nam je um bio preaktivan te smo se stalno procjenjivali, preispitivali pa čak i razmišljali o prošlosti.

Međutim, ovaj moćni pun Mjesec u Djevici donosi mir i podsjeća nas da je uvijek u našoj moći da izvučemo najbolje iz situacije u kojoj smo se našli.

Podsjeća nas da zadržimo vjeru, vratimo nadu i donosi svijest o tome da nas promjena u bilo kojem obliku uvijek može dovesti do mjesta za koja nismo ni sanjali da bismo mogli doći.

Kako možete najbolje iskoristiti sve promjene? Kako možete prihvatiti trenutne energije vlastitog života i pronaći način da s njima osjećate mir?

Osjećati se mirno kada se događaju promjene nije uvijek lako, ali svaki napor da se donese neko prihvaćanje, makar i malo, može uvelike utjecati na naše unutarnje blagostanje.

 

 

 

 

Prije Punog Mjeseca možemo primiti neke iznenađujuće ili čak šokantne informacije koje će ili osnažiti naše emocije ili nas dovesti u stanje preispitivanja.

Ali kako pun Mjesec bude dosezao svoj puni sjaj, čini se da će se stvari možda riješiti. Iako pun Mjesec ima tendenciju pojačavati emocije, čini se da će ovaj puni Mjesec imati malo mekšu energiju i možda će nam omogućiti da stvari vidimo s nove i nježnije točke gledišta.

Stvari ćemo vidjeti u nekom novom svjetlu.

Sposobnost Djevice da se poveže sa svojim višim sebstvom, osluškuje potrebe svog tijela i slijedi svoje srce, a pritom ostaje prizemljen, dar je koji nam se svima nudi pod ovim punim Mjesecom.

Razmislite što vam onemogućava pristup višem sebstvu. Može li to biti odabir načina života, vlastite sumnje u sebe ili možda samo stvaranje vremena za povezivanje?

Dopustite pročišćavajućim zrakama ovog punog Mjeseca da vam pomognu da otpustite sve blokade koje vas udaljavaju od vašeg višeg ja. Dopustite da snaga ovog punog Mjeseca otopi sve ono što vas udaljava od mira i pokušajte bivati u svom srcu, a ne u umu.

Vaše više ja poznaje put.

 

 

 

 

ATMA

atma.hr

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »