Pripremite se za proljetni ekvinocij 20.03 – To je snažan dan za obnovu, nove početke, svježu energiju…

Pripremite se za proljetni ekvinocij 20.03 – To je snažan dan za obnovu, nove početke, svježu energiju…

Proljetni ekvinocij 20.03. (u 16:33h) je vrijeme kada Sunce ulazi u prvi znak zodijaka, Ovna. Ovaj događaj označava promjenu godišnjih doba kao i početak astrološke nove godine. Za ekvinocij 2022. imamo nula velikih planeta u retrogradnom kretanju pa imamo snažnu energiju koja se kreće naprijed, koja nam daje polet za obavljanje stvari i napredak. Ovo je naša prilika da gledamo naprijed u budućnost i da shvatimo što možemo učiniti s ovim mjestom na kojem se nalazimo danas.


Proljetni ekvinocij donosi novu sezonu, ovisno o tome gdje u svijetu živite. Za one na sjevernoj hemisferi predstavlja početak proljeća. Za one na južnoj hemisferi predstavlja početak jeseni. Proljetni ekvinocij je vrijeme ponovnog rađanja za cijeli život na našoj planeti.

To je snažan dan za obnovu, nove početke, svježu energiju i promjenu u našoj perspektivi.

Možemo se osjećati pozvani da procvjetamo ili se možemo osjećati pozvani da se oslobodimo i otpustimo kako bismo se pripremili za novo.  Majka priroda može biti naš vodič i pokazati nam u kojem smjeru se energije kreću za nas.

U davna vremena se također vjerovalo da je ekvinocij točka u kojoj je tanak veo između ovog svijeta i viših carstava. U ovom trenutku u godini možemo čuti mudrost naših predaka, duhove prirode i naše duhovne vodiče, koji nas vode naprijed ili nam signaliziraju što treba učiniti.

Energije ekvinocija daju čarobno vrijeme, u kojem možemo utjeloviti jednaku ravnotežu tame i svjetla.

Baš kao simbol yin i yang, ne možemo imati jedno bez drugog. Potrebna nam je tama da bismo vidjeli svjetlo i potrebna nam je svjetlost da bismo prepoznali tamu.

Ekvinocij govori o poštovanju obje ove kvalitete koje žive unutar naše sjene i našeg božanskog svjetla. Radi se o priznavanju da je rad s ovim dualitetom dio putovanja koje naše duše prolaze ovdje u Zemaljskoj školi.

Naše zemaljsko iskustvo je toliko složeno da nam omogućuje da doživimo bol, traumu i tugu, ali i ljubav, ljepotu i dobrotu. Možda nam upravo prelaženje ovih stanja u konačnici omogućuje da živimo bogatiji život.

Za ekvinocij 2022. imamo nula velikih planeta u retrogradnom kretanju. To znači da imamo snažnu energiju koja se kreće naprijed za obavljanje stvari i napredak.

Razmislite s čime se želite kretati naprijed u svom životu i krenite na akciju. Vjetrovi svemira nosit će vas brzo, više i brže! Samo morate napraviti taj prvi korak.

Sva ta energija koja se kreće naprijed, podržana početkom novog ciklusa zodijaka, također je naš podsjetnik iz Svemira da ostavimo prošlost u prošlosti. Ovo je naša prilika da gledamo naprijed u budućnost i ono što možemo učiniti s ovim mjestom na kojem se nalazimo danas.

Ako se osjećate pozvanim, ovo doba godine također je korisno za razmišljanje i za zatvaranje posljednjih 12 mjeseci. Vrijeme je za nove početke, stoga potražite načine na koje možete unijeti više lakoće, mira i prihvaćanja u svoje srce.

Kreirajte novo poglavlje u vašem životu koje otvara put do sretnih vremena koja vas čekaju.

 

 

 

ATMA

atma.hr

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »