Prije nego odete na spavanje, pročitajte ove mudre upute

Prije nego odete na spavanje, pročitajte ove mudre upute

Kad vam tijelo kaže da spavate ili se odmorite, važno je imati na umu da to čini jer mu je potrebno vrijeme da se obnovi. Stoga će pravilno odmaranje pomoći svim aspektima života.

Prehrambene navike također imaju značajan utjecaj na naš život.

Ako se prejedete prije spavanja, vaše će tijelo morati više raditi kako bi probavilo hranu. Ne odmara se koliko mu je potrebno i veća je vjerojatnost da ćete sanjati negativne snove.

Pokušajte jesti najkasnije tri sata prije lijeganja.

Želite li povećati okrepljujuće dobrobiti spavanja, trebali biste nastojati ići na počinak prije 10 sati.

Sati u kojima spavanje najviše jača tijelo su između 10 i 12 sati noću.

Oni koji puno spavaju, a ipak se osjećaju umorno, trebaju pokušati promijeniti sate spavanja. Ako želite spavati manje sati, a ipak imati kvalitetan odmor, onda je spavanje između 10 i 12 sati noću najbolje.

Prije nego što idete na spavanje, razmotrite stanje uma – svoju svjesnost. To je iznimno važno.

Obvežite se da ćete barem petnaest minuta provesti produhovljujući svoju svjesnost prije spavanja. Čitajte nešto duhovno, slušajte duhovne rasprave ili glazbu ili razgovarajte o duhovnim temama.

Odbacite kaos i zbrku koji su bili dio dana i usredotočite se na duhovnu stvarnost. Na taj ćete se način pripremiti za sljedećih šest do osam sati spavanja.

Ako se duhovno usredotočite, smanjit ćete mogućnost ulaska negativnih elemenata u snove. Tada možete imati najveću dobrobit od spavanja.

Spavanje nam također može pomoći u rješavanju problema.

Iznenadili biste se kad biste saznali da su mnoga važna otkrića u ljudskoj povijesti rezultat objava koje se javljaju nakon ustajanja.

 

 

 

 

 

Ljudi najprije razmišljaju o određenu problemu prije spavanja. Dok spavaju, usredotočuju se na problem na nesvjesnoj razini.

Kad se probude, imaju rješenje sukoba ili problema.

Kad se fizičko tijelo odmara, postajete prijemljiviji za viša bića koja vam služe kao vodiči. Nitko nije sam. Svi imamo razne vrste vodiča koji nam pomažu.

Najvažnije je da postoji oblik Boga u svačijem srcu. Kad se fizičko tijelo odmara, uspostavljate bliži kontakt s Gospodinom u srcu i sa svojim višim jastvom.

 

 

 

 

 

Bhakti Tirtha Swami

atma.hr

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »