Policija u bolnici ispitivala Darka Lazića! Evo šta im je pjevač jedino rekao o nesreći, i koje kazne mu prijete

Policija u bolnici ispitivala Darka Lazića! Evo šta im je pjevač jedino rekao o nesreći, i koje kazne mu prijete

Čim su pripadnici policije dobili informaciju da se pevač Darko Lazić probudio iz kome, posjetili su KBC Zemun kako bi uzeli izjavu o saobraćajnoj nezgodi koja se desila 23.oktobra na ulazu u Brestač, kod Pećinaca.

 

 

 

Saobraćajni policajac je najprije otišao na odjeljenje intenzivne njege gdje su ga ljekari odveli do sobe u kojoj je smješten pjevač, ali su mu dozvolili da samo dva minuta ostane, zbog specifičnog zdravstvenog stanja u kojem se nalazi. Nakon toga razgovarali su i sa Darkovim ocem Milanom.

https://expresstabloid.ba/wp-content/uploads/2018/08/118014_1darko-750x500.jpg

 

 

– Saobraćajni policajac je bio po službenoj dužnosti, ali i on sam je znao da je Darko još uvijek životno ugrožen bez obzira što je probuđen iz vještačke kome i što može da priča te nije želio da ga detaljno ispituje. To će ostaviti za kasnije, kada pjevač bude napustio odjeljenje šoka. Darko trpi jake bolove zbog čega je pod jakim analgeticima, ali je saobraćajni policajac samo radio svoj posao. Jedino pitanje koje je postavio Darku bilo je da li se sjeća nesreće, ali odgovor koji je dobio nije zadovoljio ni pripadnika unutrašnjih poslova ali ni ljekara koji je prisustvovao ovom saslušanju – ispričao je izvor iz ove bolnice i dodao da je Darko rekao kako se nesreće sjeća samo kroz maglu te da mu nije jasno kako se sve dogodilo.

 

 

 

– Rekao je da se ne sjeća detalja, ali da je svjestan da se u bolnici nalazi zbog nezgode koju je preživio. Nije poznato da li se nesreće sjeća iz ličnog iskustva ili je za nju čuo od ljekara i članova porodice. To će morati da objasni kad izađe iz životne opasnosti, budući da je ovoga puta posjeta policajca bila ograničena na dva minuta- kaže izvor.

Kako se saznaje, Darka Lazića će zbog izazivanja opšte bezbjednosti u saobraćaju, vožnje u alkoholisanom stanju, bez pojasa, dozvole, nasilničke vožnje… sačekati ogromna novčana kazna, a možda i zatvorska.

 

 

 

– Ukoliko dođe do saobraćajne nezgode u kojoj je povrijeđen samo vozač koji je upravljao svojim vozilom, onda je u pitanju prekršaj za koji može biti zaprijećena zatvorska kazna, te novčana… ali ukoliko je osoba koja je doživjela udes upravljala tuđim automobilom i tom prilikom pričinila veliku materijalnu štetu na tuđem automobilu ili stvarima, tu onda ima elemenata krivičnog djela – rekao je za Alo direktor Komiteta za bezbjednost u saobraćaju, Damir Okanović, te dodao da, u konkretnom slučaju, budući da Lazić nema vozačku dozvolu već pet godina, ista mu ne može biti oduzeta.

– Licu koje nema dozvolu ne možete izreći mjeru zabrane upravljanja motornim vozilom. Možete ga kazniti novčano i izreći mu zatvorsku kaznu- kaže Okanović.

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »