PCR testovi SU PREVARA Svjetskog Ekonomskog Foruma pokazuju novootkriveni mejlovi iz 2020. godine!

PCR testovi SU PREVARA Svjetskog Ekonomskog Foruma pokazuju novootkriveni mejlovi iz 2020. godine!

Otkriveni mejlovi otkrivaju da PCR testovi koji su korišćeni tokom pandemije Covida nisu bili ništa drugo do prevara Svetskog Ekonomskog Foruma koju su gurale globalne elite.

Prema rečima profesora Martina Nila, on je u septembru 2020. primio anonimne imejlove koji razotkrivaju lažnu prirodu PCR testova, koji nikada nisu bili namenjeni otkrivanju virusa. „Neke od [testnih] sekvenci se nalaze u samom ljudskom genomu“, stoji u jednom od mejlova.

Štaviše, prag ciklusa PCR kompleta za testiranje bio je skoro ravnomerno postavljen previsoko, uzrokujući mnogo lažnih pozitivnih rezultata. Kompleti takođe nikada nisu odobreni ili sertifikovani za takvo testiranje.

 

 

Dr Kristijan Drosten, zaslužan za pronalazak sistema za skrining za Covid, koristio je sekvenciranje gena u svom nacrtu sistema za testiranje na Covid, koji je bio raširen širom sveta. Međutim, nikada nije izolovao virus niti mu je imao pristup. „Umesto toga, on je preuzeo sekvencu virusne RNK iz kineske baze podataka“, objašnjavaju izveštaji. “Drosten je naknadno stvorio prvi komercijalno dostupan RT-PCR skrining komplet zasnovan na ovom genomu.”

 

 

Anonimni mejlovi navode da neke sekvence prajmera potiču iz samog ljudskog genoma, dok drugi delovi potiču iz nepoznatog izvora u morskoj vodi. To znači da je testiranje na Covid bilo lažno, a čini se da je i virus bio lažan. Cela stvar je bila psi-op za ulivanje straha, paranoje i poslušnosti vladi.

 

 

Istina je da ne postoji novi i smrtonosni koronavirus, niti ga nikada nije postojao, na osnovu ovih dokaza.

Pre otprilike dve i po godine, kada je Nil prvi put primio ove e-poruke, bio bi odličan trenutak da se svetu kaže o njima, ali niko nije. Umesto toga, moćnici koji su ga držali u tajnosti i nastavili su da guraju svoju lažnu prevaru u testiranju virusa. Vlade su strahovale od novih „talasa” virusa i novih „varijanti” koje su testovi navodno otkrili, iako nijedna od varijanti nikada nije izolovana.

Štaviše, laboratorije koje procenjuju rezultate Covid testa napustile su standardne smernice Svetske zdravstvene organizacije (SZO) za identifikaciju pozitivnog rezultata testa. „Ovaj dokaz je ponovo ukazao na unakrsnu reaktivnost i nespecifičnost PCR testa“, piše Roda Vilson za The Ekpose o tome šta su mejlovi otkrili. „Izgledalo je da je dizajnirano da pokupi, pa, sve što biste možda želeli da otkrije.

 

 

Testovi su verovatno samo otkrivali sezonske šmrkvice, koje su tada korišćene da se uplaše i primoraju ljudi da se „vakcinišu“, što je bio plan sve vreme. Imajte na umu da je obična prehlada koronavirus.

Mejlove možete pročitati klikom na ovaj link- https://wherearethenumbers.substack.com/p/the-smoking-man-emails

 

 

 

NOVO! VEŠTAČKA INTELIGENCIJA U PODCASTU MARIO ZNA:

 

 

NultaTačka

 652 total views,  2 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »