Panika u Izraelu: STIGLO I TREĆE BIBLIJSKO PREDSKAZANJE – ZMIJA IZMILILA IZ “ZIDA PLAČA”

Panika u Izraelu: STIGLO I TREĆE BIBLIJSKO PREDSKAZANJE – ZMIJA IZMILILA IZ “ZIDA PLAČA”

Tri biblijska predskazanja o kraju svijeta ostvaruju se jedno za drugim. Prvo ribe u Mrtvom moru, crvene junice, zmija je posljednji predznak, koji se juče pojavio (2.11. 2018.)

Zmija koja je juče izmilila iz Zida plača u Jerusalimu podigla je buru u glavnom gradu Izraela, jer je po nekim jevrejskim učenjacima to je treći znak da je kraj svijeta blizu.

Ovaj znak došao je poslije rođenja crvene junice i riba koje su je pojavile u Mrtvom moru. Pojedini proučavaoci Biblije sada strahuju da je riječ o tri dokaza da se apokaliptična proročanstva jedno za drugim ispunjavaju.
Video zmije koja izlazi iz Zida plača, a onda juri goluba podijelili su mnogi jevrejski blogeri.
– Zloslutno znamenje, personifikovano zmijom iz Edena, ponovo će se javiti u danima prije Mesije – naveo je portal “Breaking News Israel”.
Oni dodaju da je golub koga je uplašila zmija pokazatelj da živimo u “opasnim vremenima”.

 

 

 

RIBE U MRTVOM MORU
Prošlog mjeseca je izraelski fotoreporter Noam Bedein objavio slike živih stvorenja u malim vrtačama oko Mrtvog mora. On tvrdi da je na istom mjestu uočio i biljke.
U Bibliji piše da je zemlja na kojoj su se nalazili Sodoma i Gomora nakon njihovog uništenja postalo neplodna pustinja. Po mnogima baš se tu sada nalazi Mrtvo more.

 

 

 

Pogled na Mrtvo more sa planine Sodom. Foto: Wikimedia Commons/Someone35

Jezekilj, sveštenik i jedan od proroka Starog zavjeta, govorio je da će pred kraj svijeta slane i puste vode ponovo biti pune života. Za ovu njegovu rečenicu sada su se uhvatili mnogi učenjaci.
– I sve životinje što se miču kuda god dođu ove rijeke, biće žive i biće veliko mnoštvo riba, jer kad dođe ova voda onamo, druga će postati zdrava, i sve će biti živo gdje ova rijeka dođe – piše u 47 glavi knjige Jezekilja.

 

 

 

Jezekilj je pričao o kraju svijeta Foto: Wikipedia/Matthaeus Merian

Bedein je rekao lokalnim medijima da kada dođete do Mrtvog mora, najniže tačke na Zemlji, vidite da se to poročanstvo ostvaruje.

– Ovo mjesto je prokleto u biblijskim vremenima, a sada možete da dođete ovdje, istražujete vrtače i vidite ribe u mjestima gdje je nivo ovde opao – o svemu tome pričao je Jezekilj, da će zemlja procvjetati kada se Jevreji vrate – rekao je on, prenosi “The Sun”.

 

 

 

CRVENA JUNICA
Mjesec dana prije riba još jedan događaj uzburkao je javnost željnu apokalipse – prva “crvena junica u 2.000 godina” rodila se u Izraelu.

I u hrišćanstvu i u judaizmu rođenje crvene junice u Svetoj zemlji je jedno od glavnih pokazatelja bliskog kraja svijeta.

 

 

 

Nakon “pažljivog ispitvanja” teleta, rabini stručnjaci potvrdili su da je ova kravica “održiv kandidat za biblijsku crvenu junicu”.

Pogledajte video na kojem se vidi zmija u Zidu plača:

aura.ba

 3,751 total views,  2 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »