Ovde su TRI načina da probudite svoje šesto čulo

Ovde su TRI načina da probudite svoje šesto čulo

 

 

 

 

Šesto čulo često i ne primjećujemo, ali baš ono nam često pomaže kroz intuiciju i osjećaj “u stomaku”!
Naše šesto čulo je moćno i dobrodošlo baš kao i naših pet čula koja nam pomažu da se snađemo u svakodnevnom životu.

Svi ga imamo i svi možemo da ga koristimo, ali za to je potrebno da pojačamo svjesnost i obratimo pažnju na sve suptilne poruke koje nam to čulo šalje. Koja 3 koraka će nam u tome pomoći?

 

https://aura.ba/wp-content/uploads/2016/08/sesto-culo.jpg

 

 

 

1. Za početak, ojačajte rad svojih fizičkih čula: vid, sluh, dodir, miris i ukus mogu biti poremećeni modernim načinom života. Najlakši način da to učinite jeste da se vratite prirodi. Neprerađena hrana, mirisi polja i šume, dodir trave, kore drveta, zujanje insekata, šumovi vjetra u krošnjama… i šesto čulo, koje je naš primalni instinkt, budi se kada provodimo više vremena u prirodi. Ona je prirodni iscjelitelj, snabdjevač energijom, punjač naših baterija i provodnik koji nas povezuje sa svim živim bićima.

 

 

 

 

 

2. Počnite da vodite dnevnik snova. Većina ljudi potiskuje intuiciju, ignoriše je, poriče ili bar ne sluša, ali kad sanjamo, sve izlazi na površinu. Na nesreću, većina snova ostane neupamćena, a njihove poruke odbačene. to je šteta, jer oni daju uvid u prave podsvjesne drame koje se odvijaju u nama. Pisanje je moćan način da iskoristite njihov sadržaj, ali i vaša veza sa podsvjesnim, kanal komunikacije sa intuicijom. Zapisujte ne samo snove, već i intuitivne misli, ono što vam padne na pamet bez nekog naročitog fokusa ili koncentracije.

 

 

 

 

3. Ne ućutkujte svoj unutrašnji glas. Ovaj glas koji se ponekad probije kroz naslage dnevnih nadražaja, preokupacija i opsesija je glas instinkta koji mnogi ne slušaju. Naučeni smo da vjerujemo samo onome što vidimo sopstvenim očima i čujemo sopstvenim ušima. Kad nam informacija stigne “niotkuda” mi u nju sumnjamo. A veoma često desi se upravo da ta informacija bude tačna. To ne mora da bude uvijek “glas” koji ćete čuti, za mnoge ljude je to slika koja im samo bljesne pred očima ili osjećaj dobrog ili lošeg izbora. Važno je takve poruke osluškivati i vremenom će se način na koji vam šesto čulo saopštava poruke ustaliti

 

 

 

 

 

 

 

aura.ba

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »