Ova STUDIJA otkriva vezu između 5G tehnologije i mRNK vakcina – Grafen oksid može nositi biološko ili hemijsko oružje!

Ova STUDIJA otkriva vezu između 5G tehnologije i mRNK vakcina – Grafen oksid može nositi biološko ili hemijsko oružje!

Zvanična studija je otkrila da se signali mobilnog telefona mogu koristiti za oslobađanje bioloških ili hemijskih supstanci iz grafen oksida koji se unosi u ljudsko telo putem mRNA vakcina.

Rad, objavljen u septembru 2022. godine, naslovljen je „Daljinski kontrolisana elektro-reaktivna nanoterapija na zahtev zasnovana na amino-modifikovanom grafen oksidu za sinergističku dvostruku isporuku lekova”.

Elita planira da udari svim snagama a Nulta Tačka će kao i do sada uvek odgovoriti na način kako samo naša redakcija ume, oštro, objektivno i brzo. Zato nam je potrebna i vaša pomoć, ukoliko želite vaše donacije možete poslati putem PayPal-a kroz link u nastavku teksta https://www.paypal.com/paypalme/nultatacka

 

 

Studija otkriva kako mobilni telefon može emitovati signale za aktiviranje struje niskog napona koja reaguje sa molekulima grafen oksida (GO), uzrokujući efikasnu isporuku leka:

Ova studija ima za cilj da utvrdi niskonaponsko kontrolisano oslobađanje dvostrukog leka (aspirin i doksorubicin) sa površine GO. Ovde smo demonstrirali kako daljinski kontrolisati brzinu oslobađanja leka pomoću praktičnog mobilnog telefona, sa nultim pasivnim oslobađanjem u vreme mirovanja.

Naturalnews.com izveštava: Zbog svoje izuzetno velike površine i složene strukture, ispostavlja se da je grafen oksid savršen molekul za isporuku bioloških ili lekovitih supstanci unutar tela. Iz studije:

 

 

Ove prednosti čine GO izuzetno potencijalnim nanokompozitnim materijalom kao nosačem lekova u oblasti biomedicine i biotehnologije, dok se kombinuje sa polimernom ili neorganskom matricom.

Važno je da je prisustvo specifične frekvencije struje niskog napona sve što je neophodno da bi se grafen oksid oslobodio svog korisnog opterećenja.

5G signali predajnika stvaraju mikro struje unutar tela

 

 

Već znamo da 5G signali mogu generisati električne struje unutar ljudskog tela, čak i sa velike udaljenosti. Važan članak čiji je autor dr Džozef Merkola i koji je objavljen u Childrens Health Defense otkriva da zračenje signala 5G dovodi do merljivih bioloških i hemijskih promena u ljudskom telu. Iz njegovog članka:

 • 5G se prvenstveno oslanja na propusni opseg milimetarskog talasa, za koji se zna da izaziva bolno peckanje. Takođe je povezan sa problemima sa očima i srcem, potisnutom imunološkom funkcijom, genetskim oštećenjem i problemima sa plodnošću.
 • Federalna komisija za komunikacije (FCC) priznaje da agencija ili telekom industrija nije sprovela ili finansirala nikakve studije bezbednosti 5G i da nijedna nije planirana.
 • FCC je zarobljen od strane industrije telekomunikacija, koja je zauzvrat usavršila strategije dezinformisanja koje je duvanska industrija koristila pre nje.
 • Uporno izlaganje mikrotalasnim frekvencijama poput onih iz mobilnih telefona može izazvati mitohondrijalnu disfunkciju i oštećenje nuklearne DNK od slobodnih radikala proizvedenih iz peroksinitrita.
 • Prekomerna izloženost mobilnim telefonima i Wi-Fi mrežama povezana je sa hroničnim bolestima kao što su srčane aritmije, anksioznost, depresija, autizam, Alchajmerova bolest i neplodnost.

Na veb-sajtu Radne grupe za mobilne telefone navedena su brojna upozorenja vlada i agencija širom sveta koje su alarmirale zbog zračenja mobilnih telefona i njegovog štetnog uticaja na ljudsku biologiju.

Radiofrekventno mikrotalasno zračenje izaziva promene napona unutar ćelija tela, menjajući protok kalcijuma

Pored toga, ubedljivo istraživanje koje je vodio dr Martin Pall, profesor emeritus biohemije i osnovnih medicinskih nauka na Vašingtonskom državnom univerzitetu, otkriva da mikrotalasno zračenje mobilnih uređaja i bežičnih rutera izaziva promene napona unutar ćelija tela, aktivirajući ono što se naziva „ Kalcijumski kanali sa naponom“ (VGCC), koji se nalaze u spoljnoj membrani vaših ćelija. Upravo ova membrana određuje šta ulazi i izlazi iz ćelije.

Pogledajte kompletnu studiju dr Martina Pala pod naslovom: Elektromagnetna polja deluju preko aktivacije naponsko vođenih kalcijumskih kanala da bi proizveli korisne ili štetne efekte. Ta studija objašnjava:

Dvadeset tri studije su pokazale da naponski vođeni kalcijumski kanali (VGCC) proizvode ove i druge efekte EMF-a… Štaviše, naponsko-zavisna svojstva ovih kanala mogu obezbediti biofizički verodostojne mehanizme za biološke efekte EMF-a.

 

Iz članka dr Mercole na linku iznad:

Prema Palovom istraživanju, radiofrekventno mikrotalasno zračenje, kao što je ono iz vašeg mobilnog telefona i bežičnog rutera, aktivira naponsko vođene kalcijumske kanale (VGCC) koji se nalaze u spoljnoj membrani vaših ćelija.

Prema Palu, VGCC su 7,2 miliona puta osetljiviji na mikrotalasno zračenje od naelektrisanih čestica unutar i izvan naših ćelija, što znači da su bezbednosni standardi za ovo izlaganje manji za faktor od 7,2 miliona.

Niskofrekventno mikrotalasno zračenje otvara vaše VGCC, dozvoljavajući na taj način nenormalan priliv jona kalcijuma u ​​ćeliju, što zauzvrat aktivira azot-oksid i superoksid koji reaguju skoro trenutno i formiraju peroksinitrit koji zatim izaziva slobodne karbonatne radikale, koji su jedan od najštetnijih reaktivnih vrsta azota koji su poznati i za koje se smatra da su osnovni uzrok mnogih današnjih hroničnih bolesti.

To znači da zračenje mobilnog telefona (i zračenje tornjeva 5G) zaista izaziva promene napona u ljudskom telu, i da ove promene napona imaju veoma stvarne biohemijske efekte, od kojih neki mogu biti opasni po ljudsko zdravlje (kao što je formiranje molekula peroksinitrita).

U srodnim vestima koje je preneo Rojters, francuski regulatori su izdali upozorenje Eplu da prestane da prodaje iPhone 12 telefone zbog prisustva prekomernog zračenja koje proizvode uređaji. Apple-ov pametni telefon premašuje dozvoljenu zakonsku granicu zračenja. Ovaj telefon se prodaje od 2020.

 

 

 

5G signali se mogu koristiti da izazovu da grafen oksid oslobodi supstancu unutar ljudskog tela

Povezujući teorije na svemu ovome, 5G signali se mogu koristiti za generisanje niskog napona unutar ljudskog tela, uzrokujući da molekuli grafen oksida oslobađaju unapred određene supstance unutar tela. Preko objavljenog rada na linku iznad:

Nakon primene spoljašnjih stimulusa, mnogi materijali su u stanju da oslobađaju lekove. Međutim, većini njih su potrebni sofisticirani instrumenti osim električne stimulacije. Elektro-stimulisana isporuka lekova je privukla pažnju zbog niskih troškova, bezbolnosti i prenosivosti kontrolne opreme, što je čini upravljivom za prilagođene aplikacije. U ovoj studiji koristili smo NGO kao elektroosetljiv materijal za isporuku lekova na način koji se može kontrolisati.

„Ovo je prvi put da smo koristili ASP i DOX kao model leka koji se može istovremeno isporučivati spoljnim naponom“, navodi se u radu. Zaključak rada dodaje:

U zaključku, ovde smo pokazali da se NGO može koristiti kao dvostruki agens za isporuku lekova, a oslobađanje lekova se može kontrolisati spoljnim naponom. Da bismo iskoristili sinergistički efekat ASP-a i DOX-a, modifikovali smo NGO i dodali joj dva leka. Naš laboratorijski napravljen uređaj na daljinsko upravljanje efikasno je oslobodio lek protiv raka. Proces otpuštanja može se lako uključiti i isključiti pomoću mobilnog telefona promenom prednapona.

 

 

 

Grafen oksid može nositi biološko ili hemijsko oružje kao supstancu

U gore citiranom naučnom radu, supstanca je bila aspirin plus uobičajeni lek protiv raka. Međutim, nosivost može biti skoro sve dovoljno male veličine, uključujući i hidrofilne i hidrofobne molekule. Iz studije, „Takođe smo pokazali kako se hidrofilni (ASP) i hidrofobni lekovi (DOX) mogu isporučiti korišćenjem jedne platforme za isporuku.

To znači da bi snažno hemijsko oružje – teoretski uključujući nervne agense koji su fatalni pri nanogramima izloženosti – moglo da se ubaci u molekule grafen oksida koji se potajno unose u telo putem agresivno propagiranih medicinskih intervencija kao što su lažne vakcine ili brisevi kovida. Teoretski, takvo oružje bi moglo biti isporučeno stanovništvu i putem vektora hrane. Jednom u telu, mala količina curenja korisne supstance može da generiše određeni nivo oštećenja nerava među inokulisanim žrtvama, ali prava isporuka supstance se neće desiti sve dok se odgovarajući 5G signal ne emituje na inokulisanu populaciju, koristeći „frekvenciju oslobađanja“ koja generiše potreban napon za oslobađanje korisnog tereta.

Drugim rečima, 5G emitovani signal na odgovarajućoj frekvenciji mogao bi trenutno da izazove da molekuli grafen oksida otpuste supstancu u tela onih koji su prethodno bili inokulisani tim korisnim opterećenjem. To bi se desilo istovremeno, preko cele populacije koja je u dometu frekvencija emitovanja koje stvaraju neophodan napon u telu.

Da je supstanca bila nervni agens, efekat u stvarnom svetu bio bi iznenadna smrt velikih delova stanovništva širom gradova u kojima 5G emitovanje može da ih dosegne. Da su korisni tereti nanočestice slične virusu, isporuka korisnog tereta(supstance) mogla bi da izazove da se veliki deo populacije iznenada „zarazi“ pandemijskim virusom koji se širi nezamislivom brzinom.

Ova tehnologija, drugim rečima, mogla bi da se koristi kao „prekidač za ukidanje“ bilo kog dela populacije koji je prethodno bio inokulisan sa GO koji nosi teret/supstancu.

 

 

 

„Crno mastilo“ odštampano na farmaceutskim kapsulama za koje je pokazano da je magnetno i može da sadrži grafen oksid

Neke dodatne informacije su mi došle u oči tokom pisanja ovog članka. Crno mastilo odštampano na jednoj strani farmaceutskih kapsula zapravo se sastoji od misterioznih crnih mrlja koje su magnetne. Kontakt mi je poslao video, predstavljen na sledećem snimku ekrana, koji prikazuje farmaceutske kapsule natopljene vodom nekoliko sati, nakon čega se crno „mastilo“ iz kapsula pretvorilo u crne tačkice koje su pokazale zapanjujuće magnetne osobine. Na ovoj fotografiji možete videti kako se crne tačkice skupljaju na zajedničkom magnetu koji se drži uz staklo:

Kako ovaj članak otkriva na LiveScience.com, zapanjujuće novo istraživanje otkriva da se grafen može učiniti magnetnim sklapanjem slojeva u specifičnoj rotacionoj orijentaciji. Ovo dovodi do magnetizma, iako osnovni atomski elementi nisu ništa drugo do ugljenik. Iz članka:

Magnetno polje nije stvoreno uobičajenim okretanjem elektrona unutar pojedinačnih slojeva grafena, već nastaje kolektivnim kretanjem elektrona u svim trima slojevima naslagane strukture grafena, objavili su istraživači 12. oktobra u časopisu Nature Physics.

Da li se grafen koristi u “mastilu” koje je odštampano na jednoj strani lekova? Ne znamo sigurno, ali činjenica da je ovo mastilo očigledno magnetno je alarmantno.

 

BfS - More messages - No link between coronavirus and 5G

 

Grafen oksid takođe može da prenosi gigaherc signale na obližnje prijemnike

Pored toga, pod određenim egzotičnim primenama grafen oksidnih (GO) materijala, oni čija tela se aktiviraju emitovanjem tornjeva mobilne telefonije mogli bi i sami da funkcionišu kao elektromagnetni „ponavljači“ zbog sposobnosti GO da funkcioniše kao predajnik.

Ova sposobnost je dobro dokumentovana u studiji pod naslovom „Radio-frekventne karakteristike grafen oksida“, objavljenoj u Applied Physics Letters 2010. (https://doi.org/10.1063/1.3506468) Ta studija objašnjava:

Potvrđujemo da grafen oksid, dvodimenzionalna struktura ugljenika na nivou nanorazmera može biti jak kandidat za visoko efikasan interkonektor
u radio-frekvencijskom opsegu. U ovom radu istražujemo visokofrekventne karakteristike grafen oksida u opsegu od 0,5–40 GHz. Svojstva radiofrekventnog prenosa su ekstrahovana kao S-parametri da bi se odredila intrinzična transmisija naizmenične struje grafenskih listova, kao što je zavisnost varijacije impedanse od frekvencije. Impedansa i otpor grafenskih ploča drastično se smanjuju kako frekvencija raste. Ovaj rezultat potvrđuje da grafen oksid ima visok potencijal za prenos signala u opsegu od gigaherca.

Materijali grafen oksida, drugim rečima, mogu da nose teret koji se isporučuje putem daljinske signalizacije mobilnog telefona, kao i da prenose signale drugim obližnjim prijemnicima.

Ovo bi se teoretski moglo koristiti za pokretanje „lančane reakcije“ signala 5G ćelijskih tornjeva koji se ponovo emituju sa jedne osobe na drugu. U teoriji, ovo bi moglo proširiti emitovanje signala „kill switch“ daleko izvan početnog dometa samih 5G tornjeva.

Iz zaključka tog objavljenog rada:

…Očekujemo da bi GO mogao da se koristi za dalekovode u elektronici sledeće faze i da bi mogao biti veoma jak kandidat za nanokarbonsku elektroniku.

Zaključci

 1. Grafen oksid može nositi hemijsko ili biološko opterećenje.
 2. Grafen oksid koji nosi korisna opterećenja može se uneti u telo putem vakcina ili briseva.
 3. Oslobađanje tih tereta može se kontrolisati pomoću spoljnih signala tornjeva za mobilne telefone koji izazivaju specifične promene napona u ljudskim ćelijama.
 4. Već je poznato da se neke promene napona dešavaju prilikom izlaganja zračenju tornjeva, posebno kod 5G.
 5. Korisna opterećenja grafen oksida mogu uključivati terete „kill switch“ kao što su nervni agensi ili infektivni agensi.
 6. Sistem 5G tornja stoga može funkcionisati kao infrastrukturni sistem za oslobađanje korisnog tereta hemijskog oružja kako bi se postiglo „masovno ubijanje“ populacije koje su prethodno bile inokulirane sa GO nosivim teretom.
 7. Vakcine protiv Covid-a — za koje je sada opšte poznato da nisu imale nikakve veze sa zaustavljanjem bilo kakve pandemije (pošto čak i Bela kuća i CDC priznaju da ne zaustavljaju prenos ili infekcije) — mogle su teoretski da se koriste za inokulaciju ljudi sa grafen oksidom koji još nisu aktivirani.

Prema tome, moguće je — ali nije dokazano — da bi vakcine + 5G tornjevi mogli da se eksploatišu kao sistem oružja za depopulaciju da bi se postiglo skoro istovremeno masovno istrebljenje velikog procenta ljudske populacije, jednostavnim aktiviranjem GO oslobađanja tereta sa specifičnim emitovanjem energetskog intenziteta i frekvencija.

S obzirom na to da zapadne vlade sveta trenutno očigledno pokušavaju da istrebe sopstvenu populaciju, ovaj zaključak bi trebalo da zabrinjava sve one koji žele da prežive plan globalne depopulacije.

Izvori:

5G Health Risks: How Much Exposure Can Humans Withstand?

https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S2468519422002166

https://www.reuters.com/technology/french-watchdog-halts-iphone-12-sales-over-too-high-radiation-minister-2023-09-12/

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/23802593/

GOVERNMENTS AND ORGANIZATIONS THAT BAN OR WARN AGAINST WIRELESS TECHNOLOGY

https://pubs.aip.org/aip/apl/article-abstract/97/19/193103/324025/Radio-frequency-characteristics-of-graphene-oxide?redirectedFrom=fulltext

 

 

 

Nulta Tačka/TPV

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »