Otkriveno značenje “PFIZER-a” na HEBREJSKOM- Nema veze sa Bogom

Otkriveno značenje “PFIZER-a” na HEBREJSKOM- Nema veze sa Bogom

Kako je ovogodišnji nastup Gremija sponzorisan od Pfizera i dalje je ovo dominantna tema na internetu a korisnici interneta su otkrili da ime „Pfizer“ izgleda da znači nešto satansko na hebrejskom.

„Da li znate da je Pfizer napisan unazad Rezifp, a ta reč hebrejskog porekla znači Resheph ili Burner, Bog kuge i podzemnog sveta. Nije sve slučajno“, istakao je jedan korisnik Tvitera.

 Sada je sve jasno! Otkriveno značenje “PFIZER-a” na HEBREJSKOM- Nema veze sa Bogom

Mediji izveštavaju: Sem Smit i Kim Petras stekli su veliku pažnju na društvenim mrežama nakon njihovog nastupa koji je imao satanističku temu i scenski dizajn. Sem Smit je stavio cilindar sa đavoljim rogovima dok se plamen dizao oko njih. Dodatno na zabrinutost konzervativaca, pesmu su izvele nebinarna osoba i transrodna žena. Mnogi su tvrdili da je predstava bila „satanska“ i na internetu su izrazili svoje razočaranje.

 

 

 

Nakon njihovog nastupa, Gremi je prešao na reklamu koja je otkrila da je emisiju „sponzorirao Pfizer“.

To su potvrdili i u ekskluzivnoj izjavi za Newsweek. Pfizer je rekao:

„Sponzorisali smo celokupni Gremi događaj, a ne neki poseban nastup. Osim toga, ne komentarišemo naše napore da podignemo svest.”

 

 

Uprkos tome što je Pfizer posebno napomenuo da nisu sponzorisali pojedinačni nastup (naizgled aludirajući na spornu pesmu ), korisnici interneta su bili uvereni da su oni od nekog značaja za Smitov i Petrin „satanski“ nastup.

U međuvremenu, korisnici interneta su brzo primetili da kada se ime kompanije napiše unazad, tj. Rezifp, to na hebrejskom znači „onaj koji pali“ ili „razarač“. Mnogi su ovo povezivali sa đavolom i podzemnim svetom.

Tviter korisnik @faithheaven1111 takođe je podelio da kada se Pfizer napiše unazad, to se odnosi na „drevnog zapadnosemitskog boga kuge i podzemnog sveta“. Takođe je dodala da je on „takođe bio bog rata“. Korisnik platforme je dodao sliku značenja Rezifp-a:

 

 

„Takođe je bio bog rata i tako je bio predstavljen kao bradati čovek koji maše sekirom, drži šilj i nosi rep, šiljastu kapu za glavu sa kozjom glavom na čelu.

 

Korisnik Tvitera @hitman29563 izjavio je da vam „Zlo uvek govori šta će vam učiniti“, misleći na Pfizer.

Političarka Mardžori Tejlor Grin obavestila je javnost navodeći da je „Gremi predstavljao demonski nastup Sema Smita i da ga je takođe sponzorisao Pfizer“.

 

NultaTačka

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »