Osvojio je 148 miliona funti koji su ga upropastili – NESRETAN ŽIVOT OSVAJAČA JACKPOTA

Osvojio je 148 miliona funti koji su ga upropastili – NESRETAN ŽIVOT OSVAJAČA JACKPOTA

Otkako je 2012. osvojio EuroMillions jackpot, otac dvoje djece se rastavio i tri puta ostavljale su ga cure, a uvjeren je kako je za sve kriva pažnja koju je dobio nakon osvajanja više od 148 miliona funti (oko 330 miliona maraka).

 

Adrian Bayford prodaje svoju vilu od 14 miliona dolara i seli se u Australiju. Prodao je sve životinje i zatvara svoja dva omiljena dućana s pločama nakon što se počeo osjećati izolirano.

48-godišnjak kaže kako podaje vilu u Haverhillu u engleskom okrugu Suffolk jer ga tamošnji stanovnici sve više uznemiravaju. Njegovi prijatelji kažu kako više ne može otići ni na pivo jer “svi žele dio njegovog bogatstva”, piše The Sun.

 

 

 

 

Njegovi bliski prijatelji kažu i kako se sad želi preseliti na tajnu lokaciju u Australiji i početi iznova.

– Probudio se i osjećao da ovo nije život koji želi – rekao je njegov prijatelj.

– Naposljetku, svoj novac trošio je kako bi usrećio druge. Mislim da osjeća kako je mnogo novca potrošio na stvari za koje ga nije briga. Velika kuća s puno poljoprivrednog zemljišta i carstvo koje posjeduje – njemu ne znači ništa. Povrijeđen je zbog loših veza, a u životnoj fazi je u kojoj se želi skrasiti – dodao je.

 

 

 

– Kad se ranije ove godine njegova bivša supruga ponovo udala, i on je shvatio da mora napraviti nešto. No njegovi prijatelji zabrinuti su koliko daleko je spreman ići. Rekao je tako malo svojim najbližim i najstarijim prijateljima – zbilja je čudno.

Od supruge Gillian bivši poštar rastavio se 15 mjeseci nakon osvajanja vrtoglavog iznosa i ubrzo je prohodao s 34-godišnjom poljskom radnicom u tvornici kobasica, Martom Jarosz.

 

 

Nakon nje, stotine hiljada funti potrošio je na zaručnicu Sam Burdbridge koja je bila opsjednuta konjima. Iz njegove vile pobjegla je prošle godine s više od pola miliona dolara i 100 hiljadara dolara vrijednim automobilom, prenosi Index.hr.

Prije mjesec dana viđen je na Oktoberfestu, nakon što ga je napucala 50-godišnja konobarica Lisa Kemp. Tvrdila je da je slao paprene mailove svojoj bivšoj, Marti, te ga je napustila ranije ove godine.

 

 

Njegova bivša žena Gillian raskošno živi u škotskom Dundeeju, gdje se udala za bivšeg prevaranta Briana Deansa.

 

 

 

 

hayat

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »