OPET PROVOCIRA?! ,,MI ĆEMO IĆI DO KRAJA” MINISTAR ZDRAVLJA POZVAO DEMONSTRANTE DA DOĐU ISPRED NJEGOVOG STANA!

OPET PROVOCIRA?! ,,MI ĆEMO IĆI DO KRAJA” MINISTAR ZDRAVLJA POZVAO DEMONSTRANTE DA DOĐU ISPRED NJEGOVOG STANA!

Proteste ispred stanova članova Kriznog štaba, Predraga Kona i Branislava Tiodorovića, ministar zdravlja Zlatibor Lončar poznatiji kao “dr Smrt” ocenjuje kao nezapamćeni bezobrazluk i građanima poručuje da to više ne rade, jer im ni jedan ni drugi nisu krivi ni za šta.

“Hoću da poručim svim tim ljudima koji su otišli na privatne adrese doktora Kona i Tiodorovića da to više ne rade, jer ni jedan ni drugi nisu krivi za bilo šta. Oni su moj izbor za članove Kriznog štaba i iza svake njihove odluke ili predloga stojim ja. Ja sam taj koji jedini može da bude kriv. Prema tome, nemoj da idete ispred njihovih stanova, dođite ispred mog”, rekao je Lončar za Tanjug.

,,Wanna be mafijaš” istakao je da Kon i Tiodorović samo rade svoj posao i ponovio da su oni njegov izbor.

Lončar je svima, i onima koji se bune i koji se ne bune, poručio da se on prvi zalaže za kovid propusnice i dodao da će danas biti održan sastanak o tome da se prekine lanac prenosa virusa i u školama, među decom.

“Ja se prvi zalažem. Ja sam odgovoran, ja sam krv za sve onima kojima to ne odgovara, a ti koji to rade, ako im je na prvom mestu nešto drugo osim zdravlja i života ljudi, to govori o njima”, rekao je Lončar.

“Niko vam drugi nije kriv, ja sam. Sve iskalite na meni, ali mi ćemo ovde ići do kraja”, poručio je Lončar i dodao da je danas 17-oro dece obolelo u Nišu, koji se nalaze na bolničkom lečenju, a deo njih je na respiratoru i ozbiljno su životno ugroženi.

 

U Beogradu se tokom sinoćnjeg protesta zbog kovid propusnica okupio veći broj građana ispred zgrade u kojoj živi dr Predrag Kon i zatražilo njegovu ostavku, jer se, kako su tvrdili, sprovode nemedicinske mere, a zaraženih i preminulih je sve više.

Takođe, pre nekolikom večeri, građani su protestovali i u Nišu te su u jednom trenutku demonstrirali ispred zgrade u kojoj živi dr Branislav Tiodorović.Ž

 

 

 

 

NultaTačka/Tanjug

 1,577 total views,  2 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »