NOVINARI SU NAPALI RADU MANOJLOVIĆ ZBOG NJENOG STAVA O VAKCINAMA

NOVINARI SU NAPALI RADU MANOJLOVIĆ ZBOG NJENOG STAVA O VAKCINAMA

Polusvet i nazovi novinari koji rade u “medijima”, misle da su mnogo pametni i da imaju pravo da govore drugima šta da stavljaju u svoje telo. Dokaz za to je pokušaj linča pevačice Rade Manojlović od strane feminizaranih polu-novinara (samo zvanično se vode kao novinari). Razlog? Nije se vakcinisala!

Botovi, koji zvuče kao da su spremni za gej(tsovu) paradu pokušavali su da osude Radu Manojlović da je neodgovorna jer neće javno da promoviše vakcine kao njene brojne kolege. Pokušali su verbalni linč, ali nisu uspeli u svojoj nameri.

Njen jedini „greh“ je to što se nije vakcinisala protiv korona virusa i što na društvenim mrežama iznosi stav protiv kovid propusnica. Blatoidi „Blic“, „Kurir“, „Alo“, „Dnevni Telgraf“, ali i mnogi drugi žele da dozvole samo jedno mišljenje i da se prati samo jedan narativ. Samo ono što im je naređeno i opšte prihvaćeno. Oni su reper za istinu, a izgleda su svi i “stručnjaci”, možda bolje znaju i od Nobelovaca.

– U snimku vidite nasilje uživo. Sledeće je šta? Da me fizički napadnu? – postavila je pitanje pevačica.

Blatoidi mesecima vode hajku protiv Manojlovićeve, ali i protiv pevača Milana Stankovića, koji se javno usprotivio korona propusnicama i obaveznoj vakcinaciji.

Više o ovome u video prilogu.

NAJNOVIJI VIDEO IZ BUNKERA! NE PROPUSITE RAZGOVOR ILIJE VUKSANOVIĆA SA MARIO ZNA!

Nulta Tačka

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »