Nova istinita svjedočenja o čudima u ordinaciji sarajevskog bioenergičara Ramiza Imamovića: I za Kronovu bolest ima lijeka

Nova istinita svjedočenja o čudima u ordinaciji sarajevskog bioenergičara Ramiza Imamovića: I za Kronovu bolest ima lijeka

 

Uz pomoć Božijeg dara brišem bol i nevolje, kao da nikad nisu ni postojale. Otud taj nadimak “Veličanstveni”. Zagrebačka pjevačica ponovo u studiju, a bila otpisana, mostarski čikica sa 30-tak dijagnoza i dalje šeta obalama Neretve. I život sa Kronovom bolesti bioenergija može učiniti ljepšim i zdravijim

 

 

 

Sva živa stvorenja na planeti imaju bioenergiju. Ona nas pokreće i održava na životu. No, to ne znači da sva ta stvorenja mogu ili umiju upravljati tom bioenergijom. Ne, to mogu samo rijetki, a jedan od njih je sarajevski bioenergičar Ramiz Imamović.

On je svoju bioenergiju naučio prepoznati i usmjeravati još u djetnjstvu. Otada pa naovamo, dijelio ju je šakom i kapom, svima onima kojima je trebala. Bilo da je riječ o oboljenjima kičme, strilitetu, cistama, tumorima ili bilo kojoj drugoj boljci, Ramiz je uspješno oboljele organe lišavao prljave energije, a potom je nadomještavao svojom. I vidi čuda – oboljeli organi su postali zdravi.

– To je Božiji dar – odmahuje Ramiz rukom na većinu pitanja koja mu se postave. Ne voli previše o sebi da govor, izuzetno je skroman.

Ipak, od jednog epiteta ne bježi, već se šeretski smije dok objašnjava zašto ga zovu Ramiz Veličansveni.

-Nije po onoj seriji ni osvajaču Sulejmanu. Niti sam šta osvajao, niti harem držao. Ali žene, a Bogami i muškarci nakon tretmana kod mene, uglavnom viču: Veličanstveno. Tako me narod prozvao. Zaista su iznenađeni onime što ja mogu. Brisati bol i nevolje kao da nikad nisu ni postojale. Eto, dođite, vidite. Ko ne vjeruje, neka se uvjeri. Vrata moj ordinacije u naselju Grbavica, širom su otvorena…poručuje Ramiz.

 

 

 

ISTINITE PRIČE

 

Misteriozna temperatura

Prije nekoliko mjeseci žena iz Zenice mi je dovela kćerkicu koja je mjesecima imala blago povišenu temperaturu. Nijedan doktor od mnogobrojnih kojima je majka vodila, nije znao šta je djetetu. Sumnjali su na tuberkulozu, hepatitis, leukemiju…na mnogo toga, ali, jednostavno nisu znali šta je djetetu.

Ja sam problem ustanovio odmah. Djevojčica je naime progutala mačju dlaku koja je napustila organizam ali ostavila iza sebe bakterije koje su stvorile tinjajuće žarište. Antibiotici i druge terapije samo su privremeno rješavale problem. Moja bioenergija ga je riješila trajno.

 

 

I za Kronovu bolest ima lijeka

Slučaj pacijenta iz Ljubuškog povrđuje da ima lijeka i za oboljele od Kronove bolesti. To je zapravo teška i neizlječiva bolest sa medicinskog aspekta, ali sa moga, da se tu dosta uraditi da se pacijentu pomogne. Ne mogu bolest izliječiti ali evo, na primjeru ovog pacijenta te još njemu sličnih, sa sigurnošću garantujem da se pacijent rješava boli i drugih propratnih neugoda koje ova bolest nosi sa sobom.

 

 

Cista u grlu

Zagrepčanka Irena imala je problema sa cistama u grlu. Trebala je na operaciju ali je strahovala od posljedica, plašila se da ne ostane nijema. Glas joj je puno u životu značio, jer s njim zarađuje za život. Spikerica je na jednom tamošnjem radiju, a honorarno se bavi i pjevanjem. Ja sam joj garantovao da ću bez posljedica sa samo nekoliko bioenergeskih tremana, trajno riješiti njen problem. Tako je i bilo. Cisti nema, a glas kao u slavuja opet je tu…

 

 

 

Bolne kosti

Slučaj jednog starca iz Mostara dugo ću pamtiti. Kod mene su ga dovela djeca. Ječao je od bolova. Doslovno ga nisam smio dotaknuti, svaka ga je koščica boljela. Nije mogao hodati. Imao je spondilozu, diskus herniju, sabijene kukove, oštećene pršljenove, reumu. Tridesetak dijagnoza na medicinskim nalazima.

Njegova obitelj je samo htjela da mu olakšam posljednje dane na ovom svijetu i smanjim mu bolove, ali, ja sam učnio puno više od toga. Oporavio sam mu i tijelo i kosti. Šest tretmana kod mene – i čovjek je kao nov.

 

 

 

 

 

 

aura.ba

 

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »