NJEMAČKI DOKTOR JE OBJAVIO VIDEO O VAKCINAMA! NAKON PAR SATI JE PREMINUO

NJEMAČKI DOKTOR JE OBJAVIO VIDEO O VAKCINAMA! NAKON PAR SATI JE PREMINUO

Nemački hemičar, dr. Andreasa Noaka, koji se bavio zabranjenim temama koje se tiču vakcina protiv covid-a, 18. novembra 2020., uhapsila je naoružana policijska jedinica usred njegovog prenosa uživo na YouTube-u.

26. novembra 2021. nakon objavljivanja svog najnovijeg videa o zabranjnim temama koje se tiču vakcina iznenada je preminuo.

 

Video je objavljen 23. novembra u 10h.

Dr Andreas Noak napravio je video u kojem je izložio uticaj o zabranjenim temama koje se tiču vakcina, a koji je štetan jer može ozbiljno oštetiti ljudsko telo iznutra. Čim je video objavljen, stekao je veliku popularnost. Video je preveden i na engleski sa nemačkog, nakon čega je doktor izgubio život.

Dr Andreas Noak je rekao da se određeni molekuli u vakcinama ponašaju poput nano žileta koje režu epitelnu sluznicu vena primaoca, što je, kako veruje, uzrok krvnih ugrušaka i iznenadne smrti uočene kod nekoliko vrhunskih sportista u poslednje vreme.

Njegova supruga podelila je video kojim je potvrdila ovu informaciju.

„On je to učinio za tebe. On je umro za tebe. Nije se bojao smrti, prihvatio je tu mogućnost. Strašno je što se to moralo dogoditi na ovaj način. Nije bio plan da nas tako brzo napusti. Pokažite neprijatelju snagu. Moramo iskoristiti ovu energiju sada. Trebam vas sada. ne mogu sama. Zajedno stojimo,podeljeni padamo. Stanimo zajedno kao tim.“

Naša redakcija NT, pokušava da stupi u kontakt sa porodicom preminulog doktora, za više informacija..

 

 

 

 

Nulta Tačka/Mediji

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »