Njemačka vlada je priznala da oni ne znaju kakav efekat MASKE imaju! Nemaju dokaze DA MASKE sprečavaju širenje takozvane zaraze!

Njemačka vlada je priznala da oni ne znaju kakav efekat MASKE imaju! Nemaju dokaze DA MASKE sprečavaju širenje takozvane zaraze!

Kao i u nekoliko prethodnih prilika, liberalni potpredsednik Bundestaga Volfgang Kubicki je iskoristio svoje parlamentarne prerogative da postavi pitanje Ministarstvu zdravlja i iznudi odgovor. Pitao je koje rezultate studije Ministarstvo može da navede da bi demonstriralo efikasnost maski za lice. Lauterbahov tim za viruse odgovorio je da je to veoma komplikovan problem, i, u stvari, zapravo, niko zapravo ne zna kakav efekat maske zaista imaju. To je zato što se „efikasnost pojedinačnih mera… ne može ispitivati izolovano, već samo u kombinaciji sa drugim merama koje su na snazi u bilo kom trenutku“.

Drugim rečima: nisu dobili ništa. Nakon što su godinama terali decu da se maskiraju satima u školi, i nametali proizvoljne, ali prilično odvratne naloge u avionima, javnom prevozu i klinikama, oni nemaju pojma da li je to išta uradilo, a ne planiraju čak ni da otkriju da li je išta uradilo. Odjednom je sav taj manični entuzijazam za nošenjem maski upravo ispario.

Odgovor dolazi nekoliko nedelja nakon izjave Entonija Faučija za Njujork tajms da „na nivou stanovništva, maske funkcionišu na marginama, možda 10 odsto“. Ovo je sama po sebi neutemeljena tvrdnja, ali je još jedan važan povratak na sulude doktrine koje medicinske birokrate vrte o maskama od 2020.

 Nemačka vlada priznala da nema dokaze DA MASKE sprečavaju širenje zaraze

 

O propagandi morate razmišljati kao o velikoj mašini. Neko mora da je uključi i ona troši mnogo struje, ali sa pravim ulazima može zaslepiti mnoge ljude. Problem je u tome što pre ili kasnije obmana više nije vredna ničijeg vremena ili energije, pa neko mora i da je isključi. Izgleda da se niko nije mučio sa bilo kakvom strategijom izlaska iz razmene poruka, pa smo ušli u vrlo čudan period, u kojem je levijatan za javno zdravlje prestao da uvežbava svoje lude mitove o pandemiji, ostavljajući sve manju manjinu poremećenih Kovidijanaca da sama sebi nameće ograničenja i pravila.

S vremena na vreme, proverivači činjenica im i dalje bacaju kost, tako da ima toga.

 

Nulta Tačka/TheDailySceptic

 532 total views,  4 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »