Naučnik koji je zagovarao vakcinaciju SVJEDOČIO pred Senatom: mRNK vakcine su kontaminirane i smrtonosne za ljude (VIDEO)

Naučnik koji je zagovarao vakcinaciju SVJEDOČIO pred Senatom: mRNK vakcine su kontaminirane i smrtonosne za ljude (VIDEO)

Naučnik koji je zagovarao vakcinisanje a koji dolazi direktno iz farmaceutske industrije svedočio je da su mRNA vakcine protiv Covid-a 19 kontaminirani alarmantnim nivoima DNK koji su smrtonosni za ljude.

Dana 14. septembra 2023. godine, dr Phillip Buckhaults je svedočio pred ad-hoc komitetom Senata za medicinska pitanja Južne Karoline. On je pozvao zakonodavce da istraže dokaze da su vakcine mRNK namerno kontaminirane DNK kao deo plana za depopulaciju čovečanstva.

 

 

SC Senate Hearing - USC Professor Dr. Phillip Buckhaults - YouTube

 

 

Aussie17.com izveštava: Dr. Buckhaults je predložio da se sprovedu dalje istraživanje i genetska analiza vakcinisanih pojedinaca, posebno ispitivanje matičnih ćelija, kako bi se identifikovale sve potencijalne genetske modifikacije.

Integracija plazmidne DNK u genome matičnih ćelija može ostaviti trajne efekte kao što su rak i autoimune bolesti, izazivajući zabrinutost u vezi sa dugoročnim uticajem vakcine.

Što se tiče dopunskih injekcija, dr Buckhaults je izrazio oklevanje da ih primi sve dok ne bude siguran da ne sadrže DNK plazmide. Ovaj oprezan pristup naglašava potrebu za pažljivom procenom i verifikacijom pojačanih injekcija koje preporučuje CDC.

 

 

Svedočenje dr Buckhaultsa izazvalo je interesovanje renomiranih lekara poput dr Vafika S. El-Deirija, koji je izneo svoju ličnu zabrinutost u vezi sa eksperimentalnim vakcinama.

 

NultaTačka 

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »