NAKON 4 GODINE, 3 SPONTANA POBAČAJA I 1616 POKUŠAJA RODILA SE OVA BEBA

NAKON 4 GODINE, 3 SPONTANA POBAČAJA I 1616 POKUŠAJA RODILA SE OVA BEBA

Nakon četiri godine pokušavanja, tri spontana pobačaja i 1616 injekcija, Patricia i Kimberly O’Neill zaželjele su dobrodošlicu kćeri u svoju obitelj, a fotografija kojom su ovjekovječile taj put postala je svojevrstan simbol nade na internetu.

Par iz SAD-a potrošio je više od 40 hiljada dolara u nastojanju da dobiju dijete, a prije dvije sedmice to se napokon i dogodilo, kad je Patricia rodila curicu London O’Neill.

Na srceparajućoj fotografiji beba je okružena stotinama igala u obliku srca, a one predstavljaju iglice za razrjeđivanje krvi koje je majka koristila dvaput dnevno te in vitro injekcije koje je koristila u nastojanju da zatrudni.

 

 

 

Fotografija je postala simbole nade za druge parove koji se suočavaju sa sličnim problemima.

– Nadam se da će netko tko prolazi kroz isto što smo mi prolazili vidjeti da ima nade na kraju tunela -, rekla je Patricia za CNN.

Fotografkinji Samanthi Pecker trebalo je više od sat vremena da posloži igle oko London.

– Srce simbolizira da je cijelo ovo bolno putovanje bilo kako bi mogli voljeti dijete -, kazala je.

 

 

 

Patricia (30), koja ima sedmogodišnju kćer iz prve veze, dodala je:

– Moja supruga sačuvala je svaku iglicu, sve ih je zatvorila i označila -, rekla je.

 

 

Par iz Sun Cityja u Arizoni upoznao se prije šest godina u vrtiću kad su obje radile. Nakon godine dana veze odlučile su da žele bebu, a 2017. su se i vjenčale. Kimberly, koja radi u banci, ima 14-godišnjeg sina iz prošle veze. Zajedno su odlučile kako će Patricia nositi njihovo dijete.

 

 

 

– Nisam očekivala ovakvu pažnju. Znala sam da je nešto posebno, no ne baš cijelom svijetu -, rekla je fotografkinja za Fox News.

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »