Najvažniji savjet koji vaš horoskopski znak treba slijediti do kraja ove godine!

Najvažniji savjet koji vaš horoskopski znak treba slijediti do kraja ove godine!

Znatiželjni ste kakvi izazovi vaš horoskopski znak očekuju u drugom dijelu 2020. godine? Kakvi god oni bili, zvijezde imaju savjet koji će vam pomoći da se lakše nosite s njima. Doznajte i koja bi bila najbolja odluka za vas!

OVAN

Savjet: Usporite, čuvajte energiju i prakticirajte metode opuštanja poput meditacije i joge. Sada je vrijeme da razradite i realizirate ideje o kojima razmišljate već neko vrijeme i da učvrstite odnose s ljudima koji su vam bitni. Možete očekivati puno mirniji i plodonosniji period jer je kaotični Uran nakon sedam godina napustio vaš znak.

Najbolja odluka: Biti strpljiv.

 

 

 

 

BIK

Savjet: Izbjegavajte sklonost opsesivnom ponašanju i naučite nove načine kako da se opustite, kuhajte iz ostataka, uzgajajte začinsko bilje i povrće; pročistite svoj prostor. Ne zatrpavajte um s trivijalnostima – pokušajte ga pročistiti zapisujući misli na papir. Kako je Uran ušao u vaš znak, možete očekivati želju za novim projektima, svježim idejama pa možda i promjenu posla.

Najbolja odluka: Izaći iz zone komfora.

 

 

BLIZANCI

Savjet: Pokušajte prakticirati život u trenutku, izbjegavajte se upuštati u rasprave s ljudima s lošom energijom, budite dobri prema sebi i u potrazi za novim načinima učenja kako biste svoj um njegovali znanjem. Život koji se temelji na istini u ovoj će vam godini biti jedna od najvažnijih stvari. Ne budite previše kritični prema sebi – prije svega, volite sebe.

Najbolja odluka: Umjereno koristiti društvene mreže.

 

 

 

 

RAK

Savjet: Budite zahvalni na svemu što ste postigli, na svemu što imate i što jeste. Pokušajte negativnosti preokrenuti u pozitivnosti i vjerovati u dobrotu ljudi. Napokon ćete dobiti priliku da pročistite prošlu karmu mijenjajući toksične navike. Ove godine “nemilosrodni” Saturn nakon tri godine napustit će vaš znak što će vam vratiti optimizam.

Najbolja odluka: Biti glasan i jasan.

 

 

 

LAV

Savjet: Dajte ljubav sebi i drugima bez očekivanja jer tako ćete izbjeći nevolje. Plešite, svirajte i kroz pokret pustite energiju srca da teče. Pokušajte vlastiti ego staviti u drugi plan. U ovoj godini bit ćete osnaženi energijom vama suprotnog znaka, vodenjaka humanitarca. Što više date drugima bez da išta očekujete zauzvrat, to ćete biti sretniji.

Najbolja odluka: Štedjeti novac.

 

 

 

DJEVICA

Savjet: Zapitajte se “je li ovo zaista važno?” prije nego što počnete previše analizirati i paničariti. Opustite se i unesite u svoj život više smijeha i sreće. Ovo je dobar period da ostvarite ciljeve i projekte o kojima već dugo razmišljate. Zemljani znakovi bit će posebno aktivni, što će i vas pokrenuti, sve dok ne dopustite da vas strah od kritike i pretjerana potreba za kontrolom ne ograničavaju.

Najbolja odluka: Zauzeti stav.

 

VAGA

Savjet: Radite na tome da vam svi aspekti života budu u ravnoteži, izbjegavajte zanemarivanje vlastitih potreba i samosvijesti te usvajajte zdrave načine života. Važno je da razriješite bilo kakve razmirice s drugima i izbjegavate situacije koje vas energetski i podsvjesno iscrpljuju. Usmjerite vlastitu energiju na to da oko vas, i kod kuće i na poslu, vlada mirno okruženje i fer kompromis.

Najbolja odluka: Više vježbati i biti fit.

 

 

 

 

ŠKORPION

Savjet: Otpustite ono što zamjerate drugima i pomognite onima koji to ne mogu napraviti sami, budite empatični, ostavite prošlost u prošlosti i krenite dalje. Bit ćete osnaženi energijom Marsa, planeta privlačnosti, a naročito naglašena bit će vaša sposobnost intuicije na koju se u ovoj godini itekako možete osloniti. Još bolje ćete funkcionirati uz prakticiranje metoda meditacije i mirnog sjedenja.

Najbolja odluka: Više se koristiti riječima.

 

 

 

 

STRIJELAC

Savjet: Suočavajući se sa samima sobom, život vam je dao priliku da rastete. To će osnažiti vašu dušu i osigurati da budete na pravom putu na dubljoj razini. Izbjegavajte pretjerano uživanje i prigrlite umjerenost. Bit će prilika da se ponovno povežete s dubljim aspektima vaše naravi i da pažljivije osluškujete vlastito srce.

Najbolja odluka: Puniti se energijom.

 

 

 

 

JARAC

Savjet: Tjelovježba i izleti u prirodu daleko od strke i zahtjeva svakodnevnog života pomoći će vam da održavate visoku razinu serotonina. Proteklih nekoliko godina bile su prilično izazovne, a sada ćete naučiti prihvatiti prošle događaje i krenuti dalje zahvaljujući i Jupiteru, planetu sreće, koji je u vašem znaku. Lakše ćete pronaći unutarnji mir i zadovoljstvo.

Najbolja odluka: Isprobati novi hobi.

 

 

 

VODENJAK

Savjet: Neka vaša spavaća soba bude vaše utočište u kojem ćete pronaći spokoj nakon svakodnevnih obveza. Stvorite u njoj mirno i opuštajuće okruženje, isključite mobitel i njegujte svoj um pomoću meditacije te glazbe i umjetnosti. Ulazimo u novo doba Vodenjaka, kakvo nismo imali od 1960-ih pa možete očekivati velike i uzbudljive životne promjene. Pazite da od tolikog uzbuđenja ne izgorite – naučite prepoznati kada vam je potreban odmor, povucite se i napravite pauzu.

Najbolja odluka: Izbjegavati pretjerano kritiziranje.

 

 

 

 

RIBE

Savjet: Pazite na to da redovito hranite svoj duh i izražavate svoje osjećaje kroz kreativne medije poput umjetnosti i glazbe, izbjegavajte eskapističko ponašanje i prakticirajte duhovnost kao oblik samosvjesnosti. Moći ćete u potpunosti biti svoji i to će biti fantastično.

Otvaraju vam se mogućnosti da ostvarite nevjerojatne stvari, ovo je period u kojem će vaša sanjarska priroda slaviti jer ćete shvatiti da snovi nikada nisu preveliki.

Najbolja odluka: Otpustiti zamjeranja.

 

 

 

 

 

atma.hr

 2,392 total views,  2 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »