Najpoznatiji ruski astrolog: Ova tri znaka čeka veliki novac od siječnja/januara 2020.!

Najpoznatiji ruski astrolog: Ova tri znaka čeka veliki novac od siječnja/januara 2020.!

Nova godina se bliži i svi su znatiželjni da što prije otkriju kakve će promjene donijeti. Čuveni ruski astrolog Pavel Globa izdvojio je tri znaka kojima se smiješe veliki novčani dobitci u siječnju/januaru!

“Zvijezde kažu da će početkom nove godine u životima mnogih doći do drastičnih promjena na polju novca. Veći priljev novca stiže zemljanim znakovima, odnosno svima koji su rođeni u znaku Bika, Djevice i Jarca.

 

 

 

Bikovi su do sada sve postizali kroz težak rad, strpljenje i marljivost. Siječanj/januar 2020. je pravo vrijeme da se opustite, jer će sav vaš trud konačno biti nagrađen i to u iznosu koji niste ni slutili. U pitanju je novac koji će biti dovoljan da osigurate cijelu obitelj.

Rođeni u znaku Bika imat će želju da ovaj novac skupe na gomilu i čuvaju, ali ovo je posljednje što trebate učiniti. Trošite ga pametno, ispunite sebi neku želju! Važno je da odvojite jednu svotu koju ćete čuvati “za ne daj Bože”, a ostalo iskoristite da “začepite rupe” i malo sebi olakšate život.

 

 

Što se tiče Djevica, one će tijekom siječnja/januara lagano koračati kroz život. Vrijeme je da pjevate, uživate, radujete se, jer financijski problemi i za vas postaju prošlost! Bit će novca toliko da ništa sebi nećete morati uskratiti. Vi uvijek želite više, a upravo sada će to “više” sletjeti pravo na vaše dlanove.

Potrudite se ipak da zbog novca ne promijenite svoj stav prema životu, poslu, rodbini i prijateljima. Glavni pojam za vaš znak tijekom siječnja/januara je stabilnost. Radite kao i do sada i financije će biti odlične i narednih mjeseci!

 

 

 

Tvrdoglavost i odlučnost karakteristična za Jarčeve u siječnju/januaru će biti izraženija nego inače. Novac će se bukvalno lijepiti za vas, ali ako stvari budete ostavljali napola odrađene, sve će krenuti nizbrdo. Ako se nečega prihvatite, onda to i završite do kraja.

Ipak, valjalo bi da pažljivo baratate novcem i da ne rasipate novac na gluposti. Bolje je da riješite neki veći trošak ukoliko ste planirali, poput kupovine automobila, renoviranja stana ili skupog putovanja.

Savjet za Jarce je da svoje bogatstvo podijele s voljenima, naročito s onima kojima je potrebna pomoć.

Zapamtite – što više dajete, mnogo više dobijate!

 

 

 

 

 

 

atma.hr

 6,555 total views,  2 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »