Muško ženski odnosi: 8 TIPOVA MUŠKARACA OD KOJIH ŽENE BJEŽE!

Muško ženski odnosi: 8 TIPOVA MUŠKARACA OD KOJIH ŽENE BJEŽE!

Da li ste se ikada zapitali zašto nemate uspjeha sa ženama i šta ih to tjera od vas? Predstavljamo vam osam tipova muškaraca od kojih žene konstantno bježe.

Neke žene može privući određeni tip muškarca, dok će druge od istog tog pobjeći glavom bez obzira, posebno u ranim fazama veze, kada se oba partnera još upoznaju. Ukoliko pronađete svoje odlike u nekom od ovih tipova, ne brinite, neke stvari se lako mogu promijeniti.

Moramo da naglasimo da nikada zbog druge osobe ne treba da promijenite svoju cjelokupnu ličnost, ali je poželjno napraviti kompromis i otarasiti se ružnih navika koje smetaju većem broju ljudi.

 

 

https://aura.ba//wp-content/uploads/2016/04/veza1.jpg

 

 

 

 

 

8. Mizoginista

Ovaj tip muškarca krije svoju ogorčenost prema ženskom polu. Kada je na sastanku, on jednostavno odiše negativnošću prema svojoj partnerki i čitavom ženskom polu, svojim nevaspitanjem i uvrijedljivim komentarima. Potpuno je neprivlačan i često se sastanak završi i prije nego što je počeo. Mizoginija u većini slučajeva više govori o muškarcu nego o ženama. Koji god da je razlog, morate savladati ovu negativnu osobinu i promijeniti svoj stav, ukoliko želite da pronađete partnerku sa kojom ćete provesti život.

 

 

 

 

7. Čovjek koji je pun sebe

Ovaj lik je pun osuda. Vjerovatno ne puši i ne pije alkohol i gazirana pića i koristi svaku priliku da kaže i drugima da moraju tako da se ponašaju i vode računa o sebi i koliko su sve te stvari nezdrave. Tokom prvog sastanka sa ženom on će joj vjerovatno držati predavanje o svemu tome, a reći će joj i da ne treba da pije vino ili naruči desert, jer kome trebaju sve te kalorije.

On je neprivlačan jer niko ne voli da bude osuđivan, posebno ako je na sastanku. Ta osobina veoma iritira ljude i djeluje nevaspitano, ali ukoliko ste takva osoba, možda je bolje da sačekate da veza malo poodmakne i onda pokušate da promijenite osobu i njene navike.

 

 

 

 

6. Svađalica

Ovaj tip muškarca svaku konverzaciju pretvara u raspravu. Kada izvede ženu, ona se sa njim na sastanku osjeća kao da je na raspravi ili debati, i uopće ne provodi vrijeme prijatno kako bi to trebalo da bude. Dok on sprovodi svoje genijalne ideje u djelo i drži monolog, žena će se osjećati kao da mora da se brani, što nikako ne valja.

Ovaj tip je veoma neprivlačan, jer sastanak mora biti prijatno iskustvo, ali ako se žena brani cijelo vrijeme, ona nikako neće uživati niti će pristati da se ponovo vidi sa njim. Taj sastanak će biti stresna situacija, pa samo razmislite da li želite da se neko pored vas tako osjeća.

 

 

 

 

5. Škrtica

Ovaj tip muškarca pozove ženu na večeru i onda joj suptilno nagovijesti da treba da podijele trošak. Nikada ne troši novac na ženu niti joj kupuje cvijeće, a po pravilu uvijek bira najjeftinije vino. Pored ovakvog muškarca žena se neće osjetiti prijatno, jer će joj djelovati kao da je ona ogroman teret za njegov budžet.

Ako tokom prvog sastanka žena dobije ideju u glavi da će pored vas čitavog života morati da štedi svaku marku, nećete imati mnogo sreće. Naravno, ne treba ni da se rasipate ni tokom večere niti prilikom kupovine poklona. Ukoliko sebe pronalazite u ovome, morate malo da se opustite kada se udvarate dami. Jedan buket cvijeća i večera u restoranu nisu ogroman trošak, ali će se dama pored vas osjetiti posebno.

 

 

 

 

4. Neotesan muškarac

Ovaj tip muškarca se neće ni potruditi da sakrije činjenicu da gleda druge žene dok je sa jednom damom na sastanku, on će flertovati sa konobaricama, a otići će tako daleko da će se hvaliti svojim prethodnim osvajačkim pohodima. Sve u svemu, on ne zna da poštuje žene.

Ukoliko se ovako budete ponašali na prvom sastanku, ne postoji šansa u teoriji da će doći do drugog. Ukoliko sebe pronalazite ovdje, morate se barem potruditi da ostavite prijatan prvi utisak, ako ne možete u potpunosti izbaciti ovo ponašanje.

 

 

 

 

3. Arogantni čovjek

On ima ogroman ego i sa svima razgovara sa visine. Veoma je nevaspitan – ne mora biti takav prema ženi sa kojom je na sastanku, ali će biti takav sa svima koje vidi ispod sebe. On je veoma neprivlačan jer žene često gledaju kako se muškarac ponaša prema drugima, kako bi procijenile njegovu ličnost. Dakle, iako je prijatan prema njoj na sastanku, to neće značiti mnogo ako vrijeđa druge ljude. Ukoliko sebe pronalazite u ovoj osobini, moraćete malo da kontrolišete svoj ego.

 

 

 

 

2. Gospodin “predvidljivi”

Žene ne vole ovaj tip muškarca jer tačno znaju kako će reagovati na sve što mu kažu ili sve što urade. On prati neke formule ponašanja i odbija da izađe iz svoje sigurne zone. Na primjer, on nikada neće iznenaditi ženu spontanim izlaskom ili malim detaljem. Nije privlačan, jer je malo spontanosti dobro kao osobina.

Žene vole muškarce koji donekle imaju slobodan duh, pa ih zato privlače takozvani loši momci. Ukoliko sebe pronalazite u ovoj osobini, nemojte postati loš dečko da biste je impresionirali, nego iskoristite malo svog slobodnog duha. Uradite neke stvari drugačije, pozovite je i izvedite na jednodnevni izlet ili piknik.

 

 

 

 

1. Previše zahtjevan muškarac

Ovaj muškarac je previše emotivan i odmah sa ženom dijeli sva svoja osjećanja. On nema vjere sam u sebe i stalno mu je potrebna potvrda toga da je dobar u vezi, na poslu ili sa svojim prijateljima. On je neprivlačan jer nema samopouzdanja ili nezavisnosti, a to su dvije izuzetno privlačne osobine koje žene traže u muškarcu. Zavisnost i nesigurnost su nešto sasvim suprotno. Žene traže muškarca na kog mogu da se oslone, a ako se pak jedan muškarac konstantno i u potpunosti oslanja na ženu i to posebno u početnim fazama veze, žena neće vjerovati da je on pravi za nju.

 

 3,920 total views,  2 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »