Mjesečni horoskop za avgust: KOME STIŽU SREĆA, NOVAC, A KOJI ZNAKOVI DA BUDU OPREZNI?

Mjesečni horoskop za avgust: KOME STIŽU SREĆA, NOVAC, A KOJI ZNAKOVI DA BUDU OPREZNI?

Avgust je drugi ljetni mjesec. U opširnoj astro prognozi saznajte šta vam donosi u poslu, ljubavi, zdravlju.

 

 

 

Ovan

 

Posao: Polje posla je pod jakim uticajima planeta koje donose promjene. Ovi uticaji Vama mogu donijeti novi posao, promjenu posla, kao i promjenu na samom poslu koji trenutno radite. Dosta nervoze i tenzije pratiće Vas do kraja mjeseca, što može donijeti netrpeljivost sa kolegama, nadređenima…pa pripazite. Oni koji su nezaposleni ovog mjeseca će imati dosta sreće i povoljnih poslovnih prilika, savjet je da se maksimalno angažujete kako biste ove uticaje iskoristili.

 

Ljubav: Za Ovnove povoljan mjesec za ljubav. Planete obećavaju lijepu saradnju muškog i zenskog principa, u harmoničnim su aspektima, pa donose usklađenost. Strasti će biti naglašene, ljubavna čarolija se stvara, očekujte mnogo lijepih trenutaka sa voljenom osobom. Oni koji su u dužim vezama kao i brakovima, imaće jako lijep period sa voljenom osobom. Slobodni Ovnovi će tokom mjeseca imati puno uspjeha sa suprotnim polom, vaša energija i samouvjerenost neće ostati nezapažena.

 

Zdravlje: Osjetljiva tačka su kosti, koljena i glava. Više se odmarajte.

Bik

 

Posao: Polje posla je povoljno postavljeno i može donijeti dosta uspjeha, kroz neku promjenu koja je moguća krajem mjeseca. Imaćete dobru saradnju sa kolegama i nadređenima, a takođe očekujte i porast finansija, naročito krajem mjeseca. Za nezaposlene Bikove nije baš povoljan period da nađu adekvatan posao, najbolje je da se strpite još neko vrijeme. Onima koji su u privatnom biznisu posao je stabilno postavljen, naročito ukoliko posao ima veze sa hranom ili nekretninama.

 

Ljubav: Vladarka vašeg znaka Venera, donosi vam pojačanu potrebu za kontaktom i komunikacijom sa partnerom. Oni koji su slobodni najprije će sresti zanimljivu osobu preko društvenih mreža ili preko prijatelja. Ovaj uticaj donosi dosta flerta, komunikacije, ali isto tako i sklonost paralelnim vezama. Lako se mogu pojaviti dvije osobe koje će vam jednako biti interesantne. Za one Bikove koji su u dužim vezama, a naročito u braku, uticaj planeta otežava komunikaciju sa partnerom i unosi nervozu u vaš partnerski odnos, savjet je da budete maksimalno tolerantni.

 

Zdravlje: Slaba tačka – nervoza, ali i mogući problemi sa varenjem i kožom. Povedite računa o ishrani jer je moguće da nabacite veoma lako koji kilogram više.

 

 

Horoskop 2021: Wie stehen deine Karriere-Sterne im Juli? | careeasy - Dein  Karrieremagazin

 

 

Blizanci

 

Posao: Osjetljiv uticaj aspekata na Vaš znak može donijeti i probleme na poslu. Mogući su nesporazumi sa kolegama ali i sa nadređenima, pa pripazite. Ipak, ovaj uticaj je prolaznog karaktera, tako da ćete naći na kraju uspješno rješenje. Za one koji su nezaposleni sada lako mogu naći neki posao, i to baš preko interneta. Ako ste zainteresovani za tako nešto, ovaj mjesec je povoljan za nove početke. Onima koji se bave privatnim poslom, moguć je manji zastoj, pa pripazite u ovom periodu naročito na finansije, mogući su neplanirani troškovi.

 

Ljubav: Trenutni tranziti donijeće vam privlačnost, lakoću u komunikaciji, povećan smisao za humor, tako da ćete veoma biti zanimljivi suprotnom polu. Oni Blizanci koji su slobodni sada lako mogu naći emotivnog partnera/ partnerku jer ovaj uticaj to obećava. Oni koji su u dužim vezama mogu osjetiti neku monotoniju, a mnogi će ući u flert ili čak i avanturu sa osobom koju poznaju na neki način kroz posao, ili neke poslovne prilike. Za one koji su u braku nije situacija bas najbolja. Partner će biti naporan, zahtjevan, a vi ćete željeti samo da se sklonite i pobjegnete od problema, jer niste spremni ni za promjene niti za neke ozbiljne razgovore.

 

Zdravlje: Rasijanost, napetost i nervoza pratiće Vas skoro cijelog mjeseca. Najbolje da se što više odmarate, a dobar san bi mogao dosta da pomogne. Nađite neki hobi koji će vam zaokupiti pažnju, to će Vas relaksirati i odvojiti od pretjeranog razmiljanja kojem ste skloni.

 

 

 

Rak

 

Posao: Polje posla nosi jako lijep uticaj Sunca u znaku Lava i donosi uspješnost kao i mogućnost napredovanja. Imaćete podršku nadređenih u svakom smislu, a vaše zalaganje i odanost biće nagrađeni. Onim Rakovima koji su na većoj poziciji jako je povoljan period u kojem ćete imati podršku kolega i dobre dogovore za dalje poslovanje. Rakovi koji su u privatnom biznisu takođe su pod jakom zaštitom planeta tokom ovog mjeseca. Imaćete nove lijepe ideje kao i mogućnost za njihovu realizaciju.

 

Ljubav: Pratiće vas osjetljivost tokom cijelog mjeseca kao i veća potreba za bliskošću sa partnerom. Moguće da će to na neki način i smetati vašem partneru koji će misliti da ste postali posesivni. Jako je važno da tokom ovog mjeseca budete tolerantniji u svakom pogledu. Oni koji su u braku imaće nesuglasice u partnerskom odnosu, pa pripazite. Sada je jako povoljan period za one Rakove koji su slobodni. Poznanstvo sa mlađom osobom neće vas ostaviti ravnodusnim, tako da je veoma moguć ulazak u emotivnu vezu, naročito druge polovine mjeseca.

 

Zdravlje: Slaba tačka tokom ovog mjeseca su grlo i sinusi, razmislite o nekoj kombinaciji vitamina koji podižu imunitet.

 

 

 

Lav

 

Posao: Tokom cijelog mjeseca bićete zauzeti poslom i novim poslovnim strategijama. Ovaj mjesec donosi mnoštvo lijepih ideja koji Vam posao mogu podići na veći nivo. Mnogi od Vas će razmišljati i o promjeni posla, a mnogi će željeti da se okušaju u privatnim vodama. Ipak, bolji dani tek dolaze, pa sačekajte. Za Lavove koji su nezaposleni i traže posao, ovaj mjesec može donijeti povoljne vijesti kao i ozbiljne dogovore. Imaćete podršku od osobe koja će imati uticaj da Vam pomogne.

 

Ljubav: Polje ljubavi je pod uticajem koji može donijeti dosta nervoze kao i nesuglasice u partnerskom odnosu. Partner će biti dosta zahtjevan, pronalaziti greške i kritikovati Vas, što će vama dosta teško padati, imaćete potrebu i da se odvojite od partnera na neko vrijeme. U ovom periodu mnogi od Vas mogu doći u situaciju da prekinu vezu, dosta nagomilane energije koja će remetiti vas partnerski odnos, pa pripazite. Slobodnim Lavovima smiješi se ljubav sa osobom koju upoznaju preko prijatelja ili društvenih mreža. Povoljna postavka planeta donosi mogućnost da vam se svidi osoba koja je kvalitetna i koja moze postati kanditat za ozbiljniju priču.

 

Zdravlje: Slaba tačka ovog mjeseca mogu biti noge i koljena. Više šetajte a preporučljivo je da radite vježbe istezanja.

 

 

Djevica

 

Posao: Uticaj planeta donosi povoljnosti na poslu, dobar odnos sa saradnicima, dobitke, mogućnost napredovanja. Posao će biti naklonjen tokom cijelog mjeseca, imaćete osjećaj da ste sve uradili kako treba, a to će vam dati zadovoljstvo i unutrašnji mir. Tokom mjeseca tranziti vam daju mogućnost da dobijete neke nove poslovne ideje, a u tome ćete imati podršku i pomoć mlađe osobe kao i uspješnu saradnju. Za nezaposlene Djevice nije baš najbolji period za pronalaženje posla, neki dogovori će se odlagati, sve nekako visi u vazduhu, vrlo je moguće da ćete cijeli mjesec provesti čekajući da se nešto konkretnije desi.

 

Ljubav: Ovaj mjesec je jako povoljan za Djevice koje su u tajnim vezama, ili nekim tajnim kontaktima. Imaćete prilike da pobjegnete od stvarnosti i da napunite baterije kroz susrete sa voljenom osobom, ali neko blago nepovjerenje i sumnjičavost će vas pratiti tokom cijelog mjeseca. Obratite pažnju na komunikaciju, jer lako može doći do nerazumijevanja i pogrešnog tumačenja istine. Za one koji su u bračnim vodama može se reći da nastupa period kada ćete i vi ali i vaš partner imati potrebu da se osamite, u najekstremnijim slučajevima moze doći do udaljavanja ili monotonije u vezi

 

Zdravlje: Slaba tačka su želudac kao i sistem za varenje. Obratite pažnju na ishranu i unosite u organizam što više tečnosti.

 

 

 

Vaga

 

Posao: Tokom ovog mjeseca ćete dosta razmišljati o poslu, ali i poslovnoj budućnosti. Imaćete potrebu da stvorite širu sliku svega što vas interesuje, da napravite dobru strategiju, kao i jasan plan kako ćete korak po korak moći da realizujete ono što želite, a na taj način i da se još više približite svom cilju. Povoljan je period za učenje, sve vrste edukacije, polaganje ispita i spremanje istih. One Vage koje se bave pisanjem, podučavanjem, medijima ili izdavaštvom, imaće dosta uspjeha u svom poslu.

 

Ljubav: Povoljan aspekt planeta donijeće stabilnost u emotivnim odnosima. Povoljan je period da se bivše ljubavi vrate i da postanu opet dio vaše sadašnjosti. Za mlađe Vage jako interesantan period u ljubavi, planete donose dosta flerta, udvaranja, kao i mogućnost ostvarenja emotivne veze zbog jakog uticaja tranzita. Za one koji su u dužim vezama ili braku, takođe dolazi harmoničan period sa voljenom osobom. Sada ćete moći da lagano razriješite neke nedoumice iz prethodnog perioda i da učvrstite i osvježite vaš odnos sa voljenom osobom.

 

Zdravlje: Odlično!

 

 

 

Škorpija

 

Posao: Povoljni aspekti planeta donijeće vam neke nove ideje vezane za posao kao i jasnu viziju kako da ih ostvarite. Mnogi od Vas će se odvažiti da promijene posao, a mnogi će pokušati da se oprobaju u sasvim novim poslovnim sferama. Ovaj uticaj će u vama probuditi jaku želju da kroz posao napredujete, da se popnete na jedan stepenik više, pa makar to i značilo da ćete morati da rizikujete. Za one koji su nezaposleni jako povoljan period da preko prijatelja nađete posao, naročito ako je taj posao povezan sa tehnikom, elektrotehnikom, IT,kompjuterima…

 

Ljubav: Povoljan uticaj planeta donijeće vam jaku privlačnost i uspjeh kod suprotnog pola. Partner će vas pratiti u svemu, imaćete usklađenost u željama i namjerama. Za one koji su u bračnim vodama takođe je povoljan period. Imaćete više vremena da se posvetite partnerskom odnosu i ponovo probudite vatru u ljubavnom odnosu koja je već neko vrijeme nedostajala. Za slobodne Škorpije jako povoljan period da se približite i ostvarite kontakt sa osobom koja Vam se već neko vrijeme dopada. Imajte inicijativu.

 

Zdravlje: Slaba tacka mokraćni putevi i bešika.

 

 

 

Strijelac

 

Posao: Polje posla vama nosi nove početke, imaćete potrebu da postavite novu strukturu i da odbacite sve stare dijelove koje vam više ne služe. Ukoliko se bavite poslovima povezanim sa trgovinom, saobraćajem, marketingom, povoljan je period i da započnete nešto novo. Ukoliko planirate da kupujete ili prodajete nekretninu, savjet je da se strpite još neko vrijeme. Nezaposlenim Strijelcima je povoljan period da pronađu posao, ako puno ne birate moći ćete tokom mjeseca da se zaposlite .

 

Ljubav: Polje ljubavi je pod uticajima koji nose jako lijepu energiju. Tranzit planeta kroz vaše polje partnerskih odnosa donosi lijep potencijal za ljubav. Oni koji su slobodni najprije će upoznati nekog na javnom mjestu ili preko prijatelja. U pitanju je mlađa, komunikativna osoba koja će vam se veoma dopasti. Za one koji su u bračnim vodama takođe je povoljan period da se približite jedno drugom, ostvarite dobru komunikaciju, a takođe i da pronađete načina da se lijepo zabavite kroz šalu, smijeh u društvu voljene osobe.

 

Zdravlje: Slaba tačka su donji dio leđa, kukovi i noge.

 

 

Jarac

 

Posao: Posao je stabilno postavljen, Vi nigdje ne žurite jer znate dobro da vrijeme radi za Vas. Sada ćete imati vremena da neke stvari popravite, unaprijedite, i stvorite još stabilnije uslove za posao u narednom periodu. Oni koji su nezaposleni čuće povoljan glas u vezi posla, a moguće je i da već napravite dogovor za neki novi početak. Problem Vam može zadavati osoba rođena u znaku Ovna, koja će u posao unositi nepotrebnu žurbu i tenziju. Bitno je da se ne nervirate, jer sve će doći na svoje mjesto vrlo brzo.

 

Ljubav: Polje ljubavi je pod uticajima koji nose dosta osjetljive emocije. Partner će od vas traziti zaštitu i razumijevanje koje Vi svakako nesebično dajete, pa će vas zbuniti tolika preosjetljivost. Sada je jako povoljan period da ostvarite blizak odnos sa partnerom, da otkrijete sve tajne jedno drugom, što će stvoriti još veći sklad u vašoj vezi. Slobodnim Jarčevima moguće je poznanstvo sa nešto starijom osobom koju upoznaju preko prijatelja. Dosta dobre komunikacije, zajednička interesovanja, slični pogledi na život…veoma je moguće da uđete u vezu koja dobija ozbiljniji tok.

 

Zdravlje: Slaba tačka su su koljena, zglobovi…više šetajte, a pomogle bi i neke lagane vježbe istezanja i razgibavanja.

 

 

 

Vodolija

 

Posao: Tranzit planeta kroz Vaš znak zahtijevaće veću ozbiljnost i posvećenost poslu. Nećete više razmišljati od danas do sutra, već ćete imati potrebu da napravite jedan veći biznis plan za duži vremenski period. Od vas se zahtijeva da postavite novu strukturu, da postavite nove temelje i ciljeve vezane za posao i karijeru. Mnogi od vas će odbaciti nepotrebno, i fokusirati se na one stvari koje će vam donijeti uspjeh u budućnosti, a zasnovane na čvrstim i kvalitetnim osnovama. Povoljan je period za učenje, edukaciju, kao i za dovršavanje započetih stvari za koje niste ranije imali toliko vremena.

 

Ljubav: Za slobodne Vodolije sjajan je period za nova poznanstva i to naročito preko polja prijatelja ili društvenih mreža. Ovaj uticaj donosi dosta dobrog i interesantnog razgovora, smijeha, šale…i to će vam veoma prijati. Moguće je da upoznate pametnu, obrazovanu osobu, mladoliku, ili pak mlađu od vas, koja će vas veoma zainteresovati i privući. Za one koji su u braku takođe slijedi period harmonije i dobrog druženja, što će unaprijediti i učvrstiti Vaš ljubavni odnos. Za one koji su u tajnim vezama slijedi period zatišja.

 

Zdravlje: Napetost i nervoza će biti prisutni tokom mjeseca, ostavite brige po strani i pokušajte da se zabavite čitanjem neke interesantne literature kao i gledanjem dobrih filmova, to će dosta pomoći.

 

 

 

Ribe

 

Posao: Tranzit planeta donosi Vam rasijanost i konfuziju u mislima što se lako može odraziti i na Vaš posao. Budite oprezni sa potpisivanjem dokumenata, sa papirologijom naročito, jer se u tom dijelu lako mogu napraviti neke greške i propusti. Ovaj uticaj takođe može donijeti i nesporazum u komunikaciji ili da pogrešno tumačite tuđe riječi, a takođe se može lako desiti da taj nesporazum nepovoljno djeluje na poslovni tok, pa budite oprezni. Za one koji su nezaposleni nije baš povoljan period za neke nove početke, pa se strpite još neko vrijeme.

 

Ljubav: Polje ljubavi je pod jakim uticajem planeta, što je pogodno za tajne ljubavne veze, ali nije tako povoljno za odnos sa stalnim partnerom jer se može lako pojaviti neka sumnja ili neiskrenost, što bi vas dosta uznemirilo. Savjet je da odmah ne reagujete, već da pustite da se situacija sama iskristališe, iz razloga da ne biste ulazili u nepotrebne svađe i još više zatezali vas odnos sa voljenom osobom. Za one koji su slobodni povoljan je period za romantične susrete, udvaranja, zavođenje, sada je povoljno vrijeme da ostvarite strastven odnos sa osobom koja najvjerovatnije nije slobodna, a ta veza nema baš stabilne osnove za budućnost.

 

Zdravlje: Odlično!

 

 

 

 

 

aura.ba

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »