LUKSUZ VRIJEDAN 390 MILIONA DOLARA SA POZLAĆENIM TOALETOM: AVION VLADIMIRA PUTINA NIJE BEZ RAZLOGA PROZVAN ‘LETEĆI KREMLJ’

LUKSUZ VRIJEDAN 390 MILIONA DOLARA SA POZLAĆENIM TOALETOM: AVION VLADIMIRA PUTINA NIJE BEZ RAZLOGA PROZVAN ‘LETEĆI KREMLJ’
Ruski lider Vladimir Putin leti u avionu čija je unutrašnjost toliko luksuzna, dekorisana u neoklasičnom stilu, svijetlih boja, sa mnogo bijele kože i zlatnih detalja.

Čak je i WC pozlaćen, a u avionu je i velika, potpuno opremljena teretana.

Zvanični avion ruskog predsednika vrijedan je 390 miliona dolara i ne bez razloga prozvan je “leteći Kremlj”.

Kako luksuz u zraku tačno izgleda otkrio je teško bolesni ruski tinejdžer Arslan Kaipkulov (15) kojem je kao zaljubljeniku u avione ruski predsjednik ispunio želju i organizovao mu pravu malu ekskurziju kroz predsjednički avion.

Pokazali su mu predsjedničku dvoranu za sastanke i raskošnu sobu s privatnim kupatilom.

– Taj avion je najstrože čuvana državna tajna. Meni je čast da uđem u njega – rekao je oduševljeni mladić kom je bio san da snimi reportažu o predsjedničkom avionu. Putin mu je stoga poklonio i kameru.

Iako ga je oduševio luksuz, ipak je najveći utisak na njega ostavila pilotska kabina. Poslije ekskurzije Putin je telefonirao Arslanu.

– Hvala vam za mogućnost da posjetim vaš avion – rekao je dječak kom se ispunio san kad je Putin vidio reportažu koju je dječak napravio za dobrotvornu priredbu.

(Hayat/Foto: YouTube)

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »