Ludilo ne prestaje: ,,UKOLIKO SE NE VAKCINIŠU ĐACI ĆE MORATI JEDNOM NEDELJNO DA SE TESTIRAJU, TREBA UVESTI KOVID PASOŠE” poručuje članica kriznog štaba Tanja Jovanović!

Ludilo ne prestaje:  ,,UKOLIKO SE NE VAKCINIŠU ĐACI ĆE MORATI JEDNOM NEDELJNO DA SE TESTIRAJU, TREBA UVESTI KOVID PASOŠE” poručuje članica kriznog štaba Tanja Jovanović!

Vrlo je važno da se nastava vrati u realne okvire. Zbog toga je važna vakcinacija đaka. Bila bi velika šteta da i ove godine nastava počne na onlajn platformi. Ukoliko se ne vakcinišu, đaci stariji od 12 godina moraće da bar jednom nedeljno rade testiranje na kovid 19 – kaže u intervjuu za Kurir prof. dr Tanja Jovanović, virusološkinja i članica kriznog štaba za borbu protiv kovida 19, koja podržava predlog dr Kona o odvajanju vakcinisanih i nevakcinisanih đaka starijih od 12 godina.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Ona je za propagandni bilten Kurir odgovarala na pitanja kako bi se još više prošili panika kod stanovništva. Prenosimo vam u celosti odgovore iz njenog intervjua za ovaj list-

 

 

Jeste li za pooštravanje mera?

– Jesam, ali je teško tražiti pooštravanje mera kad se apsolutno ne poštuju i mere koje su trenutno na snazi. U Grčkoj se, recimo, jako poštuju najosnovnije epidemiološke mere – maska su obavazne u zatvorenom prostoru, kao i fizička distanca. Ne može se ući u prevoz, hotel, restoran ili bilo koji zatvoreni prostor bez maske. Mi se svih osnovnih epidemioloških mera ne pridržavamo i šta nam onda donosi pooštravanje mera?

NE PROPUSTITE NAJNOVIJI VIDEO IZ BUNKERA! MARIO ZNA I PREDRAG PETKOVIĆ O ONOME O ČEMU NIKO NE SME DA PRIČA!

 

 

Šta biste ipak pooštrili?

– Održavanje skupova, od koncerata do sportskih događaja i raznih drugih manifestacija gde je u publici veliki broj ljudi. I tu bih tražila da se napravi razlika između vakcinisaniih i nevakcinisanih. Da smo svi vakcinisani, mogli bismo da vodimo normalan život, al’ pošto nismo treba napraviti tu razliku, da vakcinisani imaju slobodu kretanja, prisustvovanja raznim manifestacija, a za nevakcinisane bi morali da imammo rezultate testiranja na kovid 19.

 

 

 

Vi ste za uvođenje kovid propusnica?

– Da, propusnice ili dokument sa informacijama o preležanoj bolesti, vakcinalnom statusu ili rezultatima testiranja. Pa iako se kaže da obavezna vakcinacija nije po Ustavu ili zakonu, mislim da se pravna dokumenta mogu menjati. Demokratsko parvo svakog pojedinca jeste da sam odlučuješ o svom zdravlju. Možeš se vakcinisati ili ne moraš. Ako se vakcinišeš zaštićen si od teške forme bolesti, hospitalizacije kao i letalnog ishoda infekcije. A ako ne želiš da se vakcinišeš – moraš da se pridržavaš propisanih mera. Nije demokratsko parvo da svojim ponašanjem narušavaš zdravlje drugih.

Očigledne provokacije ,,stručnjaka” sa margine medicine se nastavljaju, namerno izazivajući nelagodnost kod većeg dela građana Srbije koji se nije vakcinisao niti testirao, niti ima poverenja kako u ,,stručnjake” tako i u političare a jednako i u novinare koji se bave histeričnom propagandom.

 

 

nultatacka.rs

NultaTačka/Kurir

 1,765 total views,  2 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »