Ljubavni horoskop za jesen 2019. – Velike promjene i novi početci

Ljubavni horoskop za jesen 2019. – Velike promjene i novi početci

Rakovima se nove osobe pojavljuju u životu, Strijelce očekuju problemi, dok su Vage prepuštene strastima i započinju zanimljive ljubavne igre.

 

 

 

OVAN

Na jesen, oni koji su još uvijek sami tražit će ljubav i dalje. Svi slobodni Ovnovi imat će dosta teškoća s pronalaskom partnera, piše astrotarot.eu.

Oni zauzeti, trudit će se popraviti svoj emotivni život.

 

 

 

 

BIK

Tijekom jeseni puno Bikova snosit će posljedice ljetnih avantura, pokušavat će na sve načine da to ostane samo na tome.

Neki će i uspjeti, dok će drugi ljetnu avanturu pretvoriti u ozbiljan odnos.

 

 

 

 

BLIZANCI

Tijekom jeseni većina Blizanaca bit će spremna na nove početke. To se najviše odnosi na one koji godinama izbjegavaju ozbiljne veze ili brak.

Sada će biti spremni i na takve korake.

 

 

 

 

RAK

U jesen čeka prilično trnovit put one koji su u emotivnim vezama i brakovima. Odnos s partnerom je na velikom testu, bit će potrebno puno obostranih kompromisa, a nekako ćete i vi i druga strana često biti tvrdoglavi i tjerat ćete inat.

Slobodnima situacija u potpunosti ide na ruku. Nove osobe se pojavljuju u vašem životu, vi želite uživati, istraživati, provoditi se kao nikada do sada.

 

 

 

 

LAV

Dolaskom jeseni slijedi još jedna “doza” pomračenja koja se vezuje za vaše polje osobnosti i polje emotivnih i bračnih partnerstava. Ovo je posljednji period kada se morate istinski boriti za svoje ljubavne priče.

Slobodni Lavovi i u ovom periodu su u svom standardnom raspoloženju, uživanje i sloboda.

 

 

 

 

 

DJEVICA

Za vrijeme jeseni, ako su neke od emotivnih veza prekinute u prvoj polovici godine, u ovom dijelu može doći do obnove odnosa.

Kod nekih Djevica u braku doći će do prekida tajnih ljubavi.

 

 

 

VAGA

Dolaskom jeseni oni koju su sačuvali brak ili vezu, mogu biti mirni. Tolerancija je nužna, a vi znate kako je zadržati.

Slobodne Vage prepuštene su strastima, sve dok ih ne pogodi prošlost i osoba koja je ostavila trag na njihovom srcu. Ponovo će započeti ljubavne igre.

 

 

 

 

 

ŠKORPION

S dolaskom jeseni, nekako sve dolazi na svoje mjesto, vi ste raščistili i sredili ono što je bilo do vas. Sada znate na čemu ste. To se odnosi na one koji su u braku ili dužoj vezi.

Što se tiče slobodnih, vi ćete u ovom periodu nekako lutati, malo se vraćajući u prošlost, malo se aktivirajući oko novih osoba, iako ste svjesni da s njima možete imati samo avanturu.

 

 

 

 

 

STRIJELAC

Tijekom jeseni Strijelce očekuju problemi u ljubavnim odnosima. Postoje šanse da će neki od vas, baš početkom jeseni, konačno staviti točku na vezu ili brak ili će druga strana odlučiti da nema više što raditi s vama.

Slobodni pripadnici znaka će jednim velikim dijelom biti okrenuti prošlosti i postoji ozbiljna šansa da obnovite vezu s nekim tko vam je ranije bio partner.

 

 

JARAC

Na jesen oni koji su zauzeti imaju priliku donekle stabilizirati situaciju s voljenom osobom, ali će to biti prilično zahtjevan zadatak. Za to vrijeme oni slobodni uglavnom uživaju.

Neke veze iz prošlosti ponovo će doći na dnevni red pa vidite vrijedi li dizati ih iz pepela ili ne. Noviteti se smjenjuju kao na traci, vaše je samo da uživate.

 

 

 

 

 

VODENJAK

Jesen je vrijeme za ispravljanje situacija, ali to ni u ovom periodu neće ići lako. Neke odnose neće biti moguće spasiti. S druge strane, oni koji su u dužim emotivnim vezama mogu otići i u drugu krajnost i naglo se odlučiti na početak zajedničkog života ili braka.

Što se slobodnih tiče, neki od vas se odlučuju na povratak bivšem partneru, a oni drugi kreću u ljubavna osvajanja.

 

 

 

RIBE

Jesen donosi probleme kod svih koji su u bilo kakvom tipu zabranjenog odnosa, bilo da ste slobodni ili zauzeti pripadnik ovog znaka.

S nekim dilemama ćete u svojim mislima definitivno završiti i shvatiti tko su osobe kojima se trebate okrenuti i posvetiti im svoju pažnju i ljubav.

 

 

 

 

 

astrotarot

 2,572 total views,  2 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »