LJEKARI SU POTVRDILI DA PFIZER VAKCINE ZGRUŠAVAJU KRV I SADRŽE OTPADNI MATERIJAL KOJI NIJE SIGURAN ZA LJUDE

LJEKARI SU POTVRDILI DA PFIZER VAKCINE ZGRUŠAVAJU KRV I SADRŽE OTPADNI MATERIJAL KOJI NIJE SIGURAN ZA LJUDE

Dr Richard Fleming Ph.D., MD, JD izvršio je mikroskopska ispitivanja reakcije Pfizer vakcine sa ljudskom krvlju, a rezultati su bili uznemirujući.

Istraga je obavljena u saradnji sa dr Kevinom Mekernom nakon što FDA nije uspela da adekvatno razjasni pitanja koja je dr Fleming prethodno poslao agenciji.

„Odlučili smo da istražimo šta se zapravo nalazi u ovim vakcinama, ali smo uradili više nego što su ljudi činili u prošlosti jednostavnim stavljanjem kapi vakcine pod mikroskop“, rekao je dr Fleming u ekskluzivnom izveštaju. „Pravo pitanje je šta ova vakcina zapravo radi kada dospe u krv?“

Lekari su pod mikroskopom pregledali krv dr Mekerna, a zatim su pogledali krv u kombinaciji sa fiziološkim rastvorom.

Zatim su pomešali Pfizer BioNTech sa krvlju i uporedili ga sa uzorkom fiziološkog rastvora.

Takođe su posmatrali vakcinu samu, fiziološki rastvor sam po sebi, i ponovili ove korake mnogo puta.

Snimci krvi pod mikroskopom pokazuju kako crvena krvna zrnca izgledaju normalno bez dodataka, a kako kada se kombinuju sa fiziološkim rastvorom, a kako kada se kombinuju sa Pfizer vakcinom.

 

 

 

U uzorku gde je dodata vakcina primećeno je da se crvena krvna zrnca „razređuju i gube deo svoje crvene boje“.

Dr Fleming je objasnio: „Sada možete videti kako ćelije počinju da plutaju zajedno i počinju da se zgrudvavaju… Ovo pokazuje gubitak kiseonika ili hemoglobina koji se izvlači i zgrušavanje nastaje, ove upale i zgrušavanje krvi, koji se dešavaju sa crvenim krvnim zrncima samo uz dodatak vakcine, mogu se videti nakon samo minut ili dva”.

Posle još jednog minuta, crvena krvna zrnca su izgubila još više svog kapaciteta za nošenje kiseonika.

Na slikama sa mikroskopa se vidi mesto gde je ispuštena kap Pfizer-ove vakcine, što je dovelo do toga da kiseonik ili hemoglobin u crvenim zrncima sa kojima je došla u kontakt postanu svetlocrveni ili ružičasti, dok je okolna krv ostala tamno crvena i puna kiseonika.

„Ovo nije kompatibilno sa dobrim ishodom“, objasnio je dr Fleming dok je pokazivao slike.

Tokom sledećeg segmenta prezentacije, dr Fleming se osvrnuo na glasine o „malim stvorenjima“ koja plivaju okolo u uzorcima vakcina.

Iako nisu pronašli nijedan živi primerak u vakcini, istraživači su pronašli izuzetnu količinu „smeća“ kristalnih struktura i „vlakana“ koji lebde okolo i koji inače ne bi prošli kontrolu kvaliteta.

Ispitivanje Pfizer BioNTech Covid vakcine nije otkrilo grafen, mikročipove ili druge oblike života.

Lekari su otkrili „znatnu količinu otpadaka i smeća koji krše prihvatljive standarde za odgovornost za proizvod i svakako nisu u skladu sa očekivanom bezbednošću proizvoda, koji je odobrila FDA za injekcije ljudima, nezavisno od toga da li je taj proizvod u potpunosti odobren ili ‘autorizovan’ za (hitnu) upotrebu pod EUA”.

Ne samo da loš kvalitet Pfizer vakcine pokazuje neuspeh FDA, već je to i ozbiljan problem pravne odgovornosti za proizvod, a svako preduzeće koje prodaje neispravan proizvod kao što je ovaj podleže tužbi.

Završavajući prezentaciju, Fleming je pozvao FDA i druge da „repliciraju ovaj eksperiment i da FDA, CDC i druge vladine agencije pozovu na hitnu istragu ova tri značajna problema. Dok se to ne reši, pozivamo na hitan prekid sadašnjeg programa vakcinacije dok se ne dokaže da su ova tri po život opasna problema ispravljena”.

Nulta Tačka/InfoWars

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »