Pomozite nekome sa ovim receptom! Lijek za topljenje kamenca u bubregu i žuči

Pomozite nekome sa ovim receptom! Lijek za topljenje kamenca u bubregu i žuči

Jedan od čestih problema u našim krajevima predstavljaju pijesak ili kamen u bubrezima ili žuči. Problem je najčešće uzrokovan vodom i prehranom. Kako bi pokušali izbjeći teške i invanzivne metode konvencionalne medicine donosimo vam oprobani narodni recept za topljenje i izbacivanje kamenčića iz organizma.

 

Sastojci:

  • 250 g šećera u prahu,
  • 0.25 l maslinovog ekstra djevičanskog ulja,
  • 250 g limuna s korom
  • 250 g peršinovog korijena (mljevenog)
  • 250 g meda

(ili jednake količine svih sastojaka)

 

 

 

Uputstvo:

Limun dobro operete i ukoliko je prskan očistite od kemikalija. To možete uraditi mješavinom za čišćenje voća, a recept za smjesu i proceduru možete naći ovdje. Nakon što limun očistite, isjecite ga na komadiće i sameljite u blenderu ili nekoj drugoj mašini što sitnije, korijen peršina ogulite isjecite na komadiće i sameljete ga kao i limun. Sve pomiješajte i dodate med, maslinovo ulje i šećer u prahu. Sastojke miješajte tako dugo dok se masa potpuno ne izjednači.

Za probleme s kamenčićima u bubregu i žuči potrebno je uzimati jednu jušnu žlicu smjese ujutro na tašte i navečer pred spavanje. Smjesu je potrebno držati u frižideru svo vrijeme u staklenoj boci jer je kvarljiva.

 

Za rješavanje većine problema s pijeskom ili kamenčićima u bubrezima i žuči potrebno je popiti dvije navedene mjere. (Nakon što potrošite prvu napravite još jednu smjesu jer je kvarljiva te se pravi po mjeri od 250 g po sastojku). Smjesa je osmišljena i isprobana u svrhu otapanja kamenčića i vrlo je djelotvorna.

Smjesa je vrlo prijatnog ukusa, a njen sastav jako je zdrav i za druge namjene te ga i drugi ukućani mogu koristiti usporedo s osobom koja boluje od kamena u organizmu. Važno je napomenuti da se za vrijeme korištenja terapije trebaju piti što veće količine tekućina, najbolje vode.

ZdravljeBEZdoktora

Ostali recepti

Na istom linku možete pronaći i vrijedne komentare u kojima čitatelji dijele svoja iskustva. Prenosimo neke od njih.

Nija: “Moj muž se riješio kamenaca u bubregu pijući limun i maslinovo ulje.”

Nino: “U februaru 2012 imao sam jak bol jer mi se pomjerio kamen u bubregu za koji nisam znao. Završio u bolnici. Koristio sam ovaj recept napravio masu sa po pola kile sastojaka bez, ali sam koristio lišće peršina mjesto korijena. Od tada nisam imao problema, a na pregledu ultrazvukom sve izgleda čisto. Preporučujem toplo.”

 

Snježana: “Znam dvije osobe kojima je ultrazvuk pokazao da imaju kamen na bubregu i nakon 2 tjedna pijenja dnevno 2 l čaja od peršina (suhog peršina) kamen se otopio, tj. nije ga više bilo na ultrazvuku. Jedna od njih je moja majka koja ima 75 g. Na 1 l prokuhane vode staviti 3 velike žlice suhog usitnjenog peršina i nakon 5 min procijediti…piti toplo ili hladno, svejedno.”

Željka: “Pola kilograma domaćeg meda, pola kg maslinovog ulja (najbolje domaće, a može i kupovno) i pola kg limuna samljeti….to ujutro uzeti po jušnu žlicu na tašte.

Ja sam imala kamen u žući, strašne bolove, nisam htjela na operaciju i dobro sam uradila… pomaže 100%”

xxxx: “Pošto imam probleme s bubrezima unazad 15 godina podijelit ću s vama recept koji sigurno razbija kamen. Prije 15 g sam dobio napad bubrega i tad mi je otkriveno 10 kamenja, 6 u desnom i 4 u lijevom bubregu, svi iste veličine od 1 cm. Pošto sam jedan kamenčić izbacio otkriveno je da imam kristalno kamenje, mislim na kemijski sastav. To je najgore moguće kamenje jer ih laser ne može razbiti. Nakon nekih pola godine patnje, jedna baka koju ću pamtiti čitav život, mi je rekla za recept koji mi je vjerovatno spasio i život. Obična ZOB, svako je na selu ima, a i u gradu je nije teško nabaviti. Pio sam čaj mjesec dana i doktor nije vjerovao da nemam niti jedan kamen, a ja nisam osjetio da sam ih izbacio jer ih zob potpuno razbije. Znači 1 litra vode, 5 žlica zobi. Kad voda proključa oprana zob se stavi u vodu i kuha još jedno 10 minuta, kuhana je kad sva zob padne na dno. Procijediti i piti 2 čaše od 2 dcl ujutro dok se ustane i dvije navečer. 7 dana se pije pa 7 dana pauze. Zob je najbolje skuhati navečer, procijediti i onda piti sutradan. Vrlo je bitno piti 7 dana pa 7 pauza.

Ovaj čaj je meni pomogao, a i mnogim mojim prijateljima, nadam se da će i vama.

Usput da spomenem da sam pio i gore navedeni recept s peršinom i medom, ali meni je zob pomogla… Naravno da se treba praviti pauza s čajem kad više nemate problema, ali bubreg kad jednom krene praviti kamen pravi dok ste živi. Ja recimo pijem mjesec-dva pa pauziram pola godine i više i od tada držim stvar pod kontrolom. Poželjno je naći zob koja nije prskana raznim kemikalijama. Ako nekom pomogne kao što je meni, bit će mi drago.”

 

 

 

 

atma.hr

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »