Kupanje u moru liječi i pročišćava

Kupanje u moru liječi i pročišćava

Plivajte, dišite, bivajte u trenutku, postanite jedno s morem… More s lakoćom s vaše aure skida slojeve i slojeve energetskog otpada. Kako izlaze negativnosti iz aure, tamnija područja nestaju, aura postaje svjetlija, a mi se osjećamo bolje, zdravije i sretnije. Nakon ovakvog plivanja, bit ćete u isto vrijeme ugodno iscrpljeni, smireni i puni vitalnosti.

Voda je medij (element) vezan za naš psiho-emocionalni sklop i sfere nesvjesnog. Poznato je da se japanski naučnik, Masaru Emoto, bavio istraživanjem vode, zamrzavajući nekoliko tisuća različitih uzoraka vode i promatranjem njihovih kristalnih formi.

Tom prilikom uočeno je da kristali vode nepogrešivo reagiraju na određene zvučne forme (frekvencije riječi ili melodije) pa čak i na esencijalno ulje određenog cvijeta, kristal vode je reagirao tako što je formirao oblik tog cvijeta.

Evidentno je da voda vrlo lako usvaja i memorira informacije, ali isto tako, možemo zaključiti da je voda čisto, izvorno znanje, inteligentna sila koja je sama po sebi pasivna sve dok ne dođe u kontakt s određenim informacionim poljem, gdje se počinje ponašati u skladu s primljenom informacijom.

S druge strane, od pamtivijeka se voda koristi za čišćenje i otpuštanje nečistoća, kao i u raznim ritualima duhovnog liječenja i narodnih bajalica u kojima se vodi predaje “da odnese urok” ili se na vodu uče razne molitve, stavljaju zapisi i sl., te se ta voda koristi za piće, kupanje ili čišćenje prostora.

Mi proživljavamo različita životna iskustva koja ostaju zabilježena u rezervoarima nesvjesnog kao psiho-emocionalni utisci.

Ako smo jednom imali neprijatno iskustvo s nekom osobom, cijeli život nosimo taj ožiljak i plašimo se ponovnog kontakta s tom osobom, imamo jako uvjerenje koje nas podsjeća da se držimo što dalje, kako se ne bismo ponovo opekli.

Kad god ugledamo tu osobu ili mislimo na nju, naše vodeno tijelo ili psiha reagira stvaranjem istih kristalnih oblika. Prijatna iskustva dovode do stvaranja pravilnih oblika, poput cvijeta, pahuljice i sl., dok negativna iskustva stvaraju kristal slomljene ili nepravilne strukture.

Dokle god postoji negativna reakcija na određenu misao ili pojavu, to je znak poremećaja kristalne strukture i postojanja iskrivljenih formi (uvjerenja). Naš fizički lik, izraz lica, sjaj u očima, čistoća kože govore o dominantnim formama unutar nas.

Afirmacije “ja sam sretan”, “ja sam zdrav”, “ja sam bogat” imaju svrhu da liječe te nepravilnosti, ali dosta osoba će reći da ne osjeća nikakve efekte afirmacija. Problem je što su afirmacije prezentirane na potpuno pogrešan način.

Mi imamo čitav sistem informacija unutar nas. Imamo programe, iskustva, bolesti, način reagiranja, obrambene mehanizme, imamo osobe koje su smještene u svoje foldere – “poželjan, nepoželjan, simpatičan, antipatičan” i u našem suptilnom psiho-emocionalnom tijelu oni su zabilježeni kao informacija, koja bi se mogla okarakterizirati kao odgovarajuća kristalna forma.

Sve je na suptilnim nivoima stvar božanske geometrije i svaki se energetski obrazac može okarakterizirati numerički ili geometrijski. Sve ima svoj proces nastajanja. O tome dosta govore istočnjačke yantre.

Kada smo depresivni i napeti, okupamo se toplom vodom ili ležimo u kadi vode i osjećamo kako napetost popušta.

Većina nas, idealan odmor zamišlja negdje na moru, skoro je nezamisliv odmor bez vode, boraveći u morskoj vodi, otpustimo i zaboravimo sve probleme, osjećamo se jako ugodno i opušteno.

Epidemiologinja pojašnjava: koronavirus u moru i je li sigurno kupati se

Voda je medij oslobađanja, otpuštanja. Čista prirodna voda ima informaciju od minerala s kojima dolazi u dodir zbog čega postaje ljekovita. Voda je pasivan, reaktivan element, za razliku od vatre koja je aktivna. Voda samo reagira na određenu informaciju, pri čemu stvara oblik. Ona se ne bori, ne odupire, već usvaja, prihvaća, prilagođava.

Pogledajmo kapljicu vode, ona se ničemu ne odupire, već jednostavno teče i spaja s drugim kapljicama, tvoreći ocean. Ona se prepušta i tako sebi produžava život. Kada bi se kapljice vode ponašale poput nas, zgrčeno i odvojeno, imali bismo bezbroj pojedinačnih kapljica koje bi ubrzo usahle.

S obzirom da je voda prijemčiv element, ona će vrlo lako očistiti prljavštinu (informaciju) na način da je prihvati k sebi i ima sposobnost izravnanja nepravilnosti.

Slana morska voda je idealan čistač.

Da nije tako, zamislimo što bi bilo sa silnim uginulim morskim životinjama ili zagađenim rijekama i kanalizacijom koje se slijevaju u more. Voda apsorbira najveće nečistoće i otpad. Morska sol poništava sve informacije i idealan je energetski čistač. Naše suze su slane i one nas emotivno pročišćavaju.

Duhovni iscjelitelji koriste vodu u koju su pohranili određenu informaciju. Islamska religija nudi dosta različitih molitvi i ajeta iz Kur’ana koje mogu biti izučene na vodu, da se zatim ta voda pije.

Kada pogledamo doslovni prijevod određene molitve, ona nema direktnu vezu s problemom koji imamo, već nosi univrzalnu poruku. Mi ćemo se možda pitati kako ja mogu učenjem ove molitve riješiti problem koji imam.

Odgovor je više nego jasan. Univerzum je mnogo inteligentniji od nas. Mi imamo dosta informacijskih grešaka, zbog čega se držimo i nekih nezdravih uvjerenja, patimo od nedostatka ljubavi i sl.

Učenjem molitvi, mi radimo na ispravljanju takvih grešaka i time ozdravljujemo kompletan sistem, a ne samo jedan problem. Učenjem molitve na vodu mi pojačavamo njenu vibraciju koja dopire do svake stanice organizma.

S druge strane, imamo različite oblike “iscjeljivanja” problema koji su u širokoj upotrebi.

Žena se npr. obrati duhovnjaku jer je muž vara. Ovaj joj da vodu i kaže da je sipa mužu u jelo i piće. Ona ne poznaje sadržaj informacije koja je pohranjena u vodi. Nakon izvjesnog vremena, dođe do prividnog poboljšanja, ali se kasnije vraća na staro. Tu je problem mnogo kompleksniji, jer je prijevara samo posljedica nečega, a ne uzrok.

Žena vidi ljubavnicu kao uzrok svojih problema. Vidi muža koji griješi. Tu je fokus izmješten izvan nje. Nema sagledavanja niti priznanja vlastitih grešaka i ona postaje apsolutna žrtva. Žena ima savršen alibi za mržnju, netrpeljivost, negativne misli, uz punu podršku bliskih osoba. Tu se stvara dosta novih informacijskih nepravilnosti i situacija se pogoršava.

Ovakvi, pogrešni načini “liječenja” samo doprinose pogoršavanju situacije. Međutim, komercijalni vidovnjaci i duhovnjaci su uglavnom vođeni osobnim interesima i svjesno griješe, jer kada bi rekli ženi da treba iscijeliti svoje greške i nepravilnosti, to ne bi bila “roba” po koju je dotična došla i izostao bi financijski rezultat.

 

 

 

 

duhovni-razvoj.blogspot.com

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »