Koji horoskopski znak najviše prati sreća?

Koji horoskopski znak najviše prati sreća?

Za neke se ljudi čini kako je sreća uvijek na njihovoj strani, zar ne? Otkrijte jeste li među njima i koji su horoskopski znakovi rođeni pod sretnom zvijezdom, a koji bi mogli imati puno trnja na putu do zvijezda.

 

 

 

OVAN (21. ožujak – 19. travanj)
Iako je vaš vladajući planet Mars simbol rata, to ne znači da ćete potrošiti svoj život u borbi. U stvari, Ovnovi su predodređeni pobijediti svaku bitku. Oni su pametni i motivirani a njihova je sreća više odraz jake osobnosti nego što je vezana sa njihovim horoskopom.

 

 

 

BIK (20. travanj – 20. svibanj)
Čini se da vam život uvijek pripremi neki udarac kao iznenađenje iza ugla. Iako se sigurno ne smatrate pod zaštitom sretnih zvijezda, sama činjenica da ste sposobni preživjeti i prevladati sve poteškoće u životu, dokaz je da vam ne treba sreća, nego samo puno snalažljivost kroz životne izazove.

 

 

 

BLIZANCI (21. svibanj – 20. lipanj)
Dragi Blizanci, vas sreća baš i ne mazi. U stvari, vaš život je ispunjen beskrajnim izazovima i preprekama, pa je sreća za vas samo puko priželjkivanje. No, dobra je vijest da vas vaša spremnost i strast za znanjem guraju puno dalje nego sreća. Tko treba šarm i sreću kad ima um kao što je vaš?

 

 

 

RAK (21. lipanj – 22. srpanj)
Vaš znak je jedan od rijetkih koji je istinski blagoslovljen. Iako će vaš put uvijek biti popločen s izazovima, vi imate urođeni osjećaj za smjer i vrline, a sretne vas zvijezde uvijek uspijevaju usmjeriti u pravom smjeru.

 

 

 

LAV (23. srpanj – 22. kolovoz)
Lavovi, vi ste tako mudri i odlučni da ne morate brinuti o tome jeste li sretni ili ne. Vaš je život poput gline, a vi ste kipar spreman oblikovati sudbinu u sve što želite. Zaboravite djetelinu sa četiri lista, vi ste za volanom automobila koji vas vozi tamo gdje god želite.

 

 

 

 

DJEVICA (23. kolovoz – 22. rujan)
Sreća je uvijek nekako izvan vašeg dosega, ali vi ste vjerojatno navikli na razočaranja. Iako se čini nepoštenim da je vaš život teži od drugih, postoji razlog za to. Vi imate najjača ramena u horoskopu. Vaša je misija da naučite i iskusite teškoće, a onda pokažete svijetu što je potrebno da ih svlada. Na taj način, Djevice, vi ste sretnici od kojih se može učiti.

 

 

VAGA (23. rujan – 22. listopad)
Hej, sretni vi! Nije tajna da ste vječni optimist i život često ide točno onako kako želite. Ako ste se ikada pitali zašto obično iz svakog lošeg dana izađete neozlijeđeni, sve to ima veze s percepcijom. Zahvalite svom vladajućem planetu, Veneri, što uvijek vidite čašu napola punu i što se osjećate miljenikom sreće.

 

 

 

 

ŠKORPION (23. listopad – 22. studeni)
Iako ste skloni gledati na negativnosti u životu, istina je da ste zapravo vrlo sretni. Kada uložite malo truda u ono što želite, možete biti uspješni, a kada trebate promjenu scenarija, život vam ga posloži. Ne mogu svi tako brzo i jednostavno kao i vi upravljati brodom svog života, stoga se možete smatrati sretnicima.

 

 

 

 

STRIJELAC (23. studeni – 21. prosinac)
Čestitamo, Strijelci, vi ste jedan od najsretnijh znakova u horoskopu! Vašim znakom vlada sretni planet, Jupiter, a vi uvijek napravite limunadu kada vam život namijeni limun. No, to ne znači da neće biti izazovnih vremena (hej, to je život), ali to znači da nikad nećete biti ostavljeni na cijedilu kada zagusti.

 

 

 

 

JARAC 22. prosinac – 18. siječanj)
Iako je vaš znak određen kao vođa u horoskopu, zbog čega se prvi suočavate s preprekama i teškoćama, kako biste ih uklonili za druge, uvijek to rješavate s relativnom lakoćom. Dokle god se mentalno i emocionalno uključujete u ono što radite, imat ćete dovoljno sreće da stignete do cilja.

 

 

 

 

VODENJAK (19. siječanj – 18. veljače)
Vi zaslužujete velik i topli zagrljaj jer budimo iskreni, prečesto izvučete kratku slamčicu kada je sreća u pitanju. Iako život nikada nije bio fer prema vama, vi ste jedan strašni borac i uvijek uspijevate držati glavu iznad vode, čak i kada se čini kao da biste se mogli utopiti od silne loše sreće koja vam dolazi u susret.

 

 

 

 

RIBE (19. veljače – 20. ožujak)
Jednom davno, sretni planet Jupiter bio je vladar vašeg znaka. Iako je to sada Neptun, planet inspiracije i psihičkih sposobnosti, još uvijek vas “prati” i Jupiter, poput izgubljenog oca, i ima utjecaja na vaš život. To znači da ste ne samo sretni, nego da imate dva planeta koji vaš život vode prema velikoj sreći.

 

 

 

 

 

 

Izvor: Ideaspots.com

 2,810 total views,  2 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »