KO PRVI NJEMU NOVAC: Moderna već testira mRNA “BOCU” protiv majmunskih boginja

KO PRVI NJEMU NOVAC: Moderna već testira mRNA “BOCU” protiv majmunskih boginja

Nevjerojatna vijest stiže iz Moderne. Čini se da oni već testiraju cjepivo protiv majmunskih boginja i da su testovi već u pretkliničkim ispitivanjima. Zbog čega je ova vijest nevjerojatna – zato jer je Moderna firma koja je osnovana nedavno prije pandemije Covida i nikada prije Covida nije napravila nijedno cjepivo za ljude. Također, radi se o firmi koja cjepiva proizvodi revolucionarnom mRNA tehnologijom za koju je dokazano da može mijenjati genetski kod čovjeka. Kako je moguće da ta firma već ima cjepivo za majmunske boginje u pretkliničkim testiranjima, procijenite sami, radi li se o još jednoj nevjerojatnoj slučajnosti ili o planu. Štoviše, prema javljanju Reutersa, Moderna odbija dati više informacija.

 

 

 

Reuters – Moderna Inc (MRNA.O) testira potencijalna cjepiva protiv majmunskih boginja u pretkliničkim ispitivanjima dok se bolest širi u Sjedinjenim Državama i Europi.

Svjetska zdravstvena organizacija priopćila je u utorak da je potvrđen 131 slučaj majmunskih boginja i 106 daljnjih sumnjivih slučajeva otkako je prvi prijavljen 7. svibnja izvan zemalja u kojima se obično šire. Čitaj više

Moderna nije odmah odgovorila na zahtjev za više detalja o cjepivima protiv majmunskih boginja.

Američki centri za kontrolu i prevenciju bolesti priopćili su da je vlada u procesu puštanja doza cjepiva protiv velikih boginja Jynneos, proizvođača Bavarian Nordic A/S (BAVA.CO), za korištenje u slučajevima majmunskih boginja.

 

 

Izvor: Reuters

 1,887 total views,  2 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »