Kineski horoskop: ovim ljudima će 2019. biti godina sreće

Kineski horoskop: ovim ljudima će 2019. biti godina sreće

2019. godina je godina svinje. Otkrivamo šta to znači za tvoj život…

 

Povezana slika

 

5. februara prestaje kineska godina psa te počinje godina svinje. Tačnije rečeno, to je godina zemljane svinje, koja će trajati do 24. 1. 2020. Svinja će nam u to vrijeme donijeti sreću, zadovoljstvo i bogatstvo. Osim toga, u godini svinje budi se naša životna radost te društvenost.

U godini svinje je osobito u fokusu društvo. Prvenstveno je riječ o zajedništvu, timskom duhu, velikodušnosti i radosnom zajedništvu.

 

 

 

Bit će to godina puna veselja i slavlja Ove godine bit će najsretnije osobe koje se društveno angažiraju i čine dobro. Razlog za to što će godina svinje biti obilježena zajedništvom su karakterne osobine znaka svinje u kineskom horoskopu – ona je vesela, živahna, tolerantna, velikodušna i uvijek je dobre volje. Rado fešta, rado dijeli te ne razlikuje „moje i tvoje“ – stoga je automatski dobrodošla u drugim kućama, a i drugi ljudi se dobro osjećaju kod nje. U godini svinje je više riječ o duhovnom bogatstvu, a ne materijalnom. Ponekad se prema novcu ponaša opuštenije nego što bi to trebalo. Dakle, imaj financije pod kontrolom. Usprkos tome ti je financijski uspjeh zagarantiran, jer to godina svinje automatski donosi sa sobom.

 

 

 

Ova godina bit će osobito vesela ljudima koji su rođeni u godini svinje (1923. , 1935., 1947., 1959., 1971., 1983., 1995., 2007.).

 

 

 

 

aura.ba

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »