KAŽU DA ĆE ME ODRATI ŽIVOG: BRITANAC URADIO NEŠTO NEVJEROVATNO NA GROBU PABLA ESKOBARA, PA POČEO DA DOBIJA PRIJETNJE SMRĆU

KAŽU DA ĆE ME ODRATI ŽIVOG: BRITANAC URADIO NEŠTO NEVJEROVATNO NA GROBU PABLA ESKOBARA, PA POČEO DA DOBIJA PRIJETNJE SMRĆU
Britanski turista Steven Semmens (35) posjetio je grob kolumbijskog narko-bosa Pabla Eskobara i tom prilikom snimio prilično šokantan video.

On je posuo kokain po nadgrobnoj ploči, a zatim savio novčanicu kroz koju je ušmrkao bijeli prah. Poslije objavljivanja snimka, Britanac je počeo da dobija prijetnje smrću, kao i zabranu ulaska u Kolumbiju na pet godina.

S obzirom na to da Stevenu u Kolumbiji živi djevojka sa kojom ima blizance, on neće moći da vidi svoju porodicu dok mu traje zabrana ulaska.

Video je nastao u aprilu, a muškarac kaže da je to uradio u znak poštovanja.

– Nakon snimka počeo sam da dobijam prijetnje smrću na Facebooku. Ljudi mi šalju da će da me oderu živog ukoliko me vide. Ne mogu da vidim svoju djecu i to je veoma bolno – izjavio je Semmens.

Nakon osam mjeseci od “incidenta” otac blizanaca kaže da se kaje i da želi da se izvini stanovnicima Kolumbije.

– U tom momentu mi je bilo zanimljivo, ali se sad stidim. Svi su mi rekli da je sramota što sam to uradio i da zbog mene Kolumbija izgleda loše – dodao je.

Zbog skandaloznog snimka i odluke da šmrče kokain na grobu Pabla Eskobara, on je morao i da se krije, kao i da promijeni izgled.

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »