Jeste li čuli za čuveni lijek travara Sadika Sadikovića: Ruzmarinov špirit pomaže svima!

Jeste li čuli za čuveni lijek travara Sadika Sadikovića: Ruzmarinov špirit pomaže svima!

Imate problem sa kratkovidnošću, i ništa vam ne pomaže? Da li ste čuli za lijek Ruzmarinov špirit po travaru Sadiku Sadikoviću? Upotrijebite navedeni biljni recept koji s vama dijelimo s ljubavlju. Dakle, poznati bh. travar Sadik Sadiković preporučuje kod kratkovidnosti recept za jačanje očiju od Ruzmarinovog špirita kojim se svaki dan natrljaju čelo, sljepočnice, lice i vratne žile.

 

 

http://aura.ba//wp-content/uploads/2016/05/ruzmarin-1.jpg

 

 

Za znatiželjne evo par citiranih riječi uvaženog travara Sadika Sadikovića- „ Iako nisam učen čovjek, niti sam vješt u pisanju da bih mogao iskititi predgovor ovoj vrijednoj knjizi na način kako to rade ljudi od pera. Iako sam od svojih mladih godina tražio u turskim i arapskim knjigama znanja o liječenju ljudi, ipak se cijeli moj rad temelji uglavnom na dugogodišnjem iskustvu i pronalaženju ljekovitih trava. I mislim da se ne varam, ako kažem, da je iskustvo ponekad bolje od velike nauke“. Eto, to je travar Sadik Sadiković, koji je mnoge u narodu izliječio od mnogih boljki.

 

http://aura.ba//wp-content/uploads/2017/06/Ruzmarinov-%C5%A1pirit.jpg

 

 

Dakle, za one koji zaista imaju problem sa kratkovidnošću, evo recept kako se pravi Ruzmarinov špirit: Uzmu se tri četvrt litra najjačeg čistog špirita i napuni sa cvijetom i grančicama ruzmarina. Boca se dobro začepi, i čep se dobro poveže da ne iskoči. Tako napunjena boca sa navedenim sastojcima ostavi se na vrućem suncu tri dana. A ako nema sunca, može se staviti i pored tople peći. Svaki dan treba bocu dobro promučkati dva tri puta. Nakon toga se procijedi, ulije u čistu bocu i pomiješa sa 3 do 4 grama kamfora. Takvim ruzmarinovim špiritom navedena mjesta trljaju se tako dugo dok koža ne upije špirit.

Ruzmarinov špirit po travaru Sadiku Sadikoviću
  • Tri čevrt najjačeg čistog špirita
  • Cvjetovi i grančice ruzmarina
  • 3 do 4 grama Kamfora
  • Boca-2 komada

Uz navedeni recept Sadiković preporučuje ušmrkavanje istog duboko u nos, kao i stavljanje obloga od kamilice na oči. Ruzmarinov špirit po uglednom travaru Sadiku Sadikoviću, jako je dobar prirodni lijek za liječenje kratkovidnosti.

 

 

 

(almir.com)

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »