Japanski naučnik: Eksperimentalne vakcine su uništile imunitet ljudi, oni umiru a vlast sve zataškava(video)

Japanski naučnik:  Eksperimentalne vakcine su uništile imunitet ljudi, oni umiru a vlast sve zataškava(video)

Dr Masanori Fukushima profesor je na univerzitetu Kyoto i direktor Fondacije za biomedicinska istraživanja u gradu Kobe i vrhunski je stručnjak na polju biomedicine.

 

Dr Brendan Moloney on Twitter: "Dr Masanori Fukushima, Professor Emeritus  at Kyoto University, warns about vax harms to the Japanese Ministry of  Health. It's clear that the vaccine INCREASES illness, including initial

 

Na službenom saslušanju na dramatičan i vrlo emocionalan način vladajućim medicinskim autoritetima sasuo u lice činjenice o cjepivima i optužio ih da je dokazano najmanje 2000 ljudi umrlo. Dr Fukushima također kaže da su cjepiva značajno narušila imunitet Japanaca što potkrepljuje činjenicom da se korona virus počeo masovno širiti tek nakon masovne vakcinacije. Optužio je vlasti da troše trilijuna jena na uvoz cjepiva i da huškaju ljude, a istovremeno zataškavaju posljedice istog.

Ovo naravno nije ništa novo, znamo da ovo rade skoro sve vlade na svijetu, ali ova izjava ima posebnu težinu s obzirom na izvor iz kojeg dolazi i količinu autoriteta koju taj čovjek ima.

Ali unatoč tome njegova se izjava žestoko cenzurira. Ovaj video brzo je pobrisan sa našeg Youtube kanala, a ukoliko u Google ukucate ime ovog znanstvenika dobit ćete odgovor „It looks like the results are quickly changing“ što je Googleov način da vam kaže da je cenzura u tijeku i da vam namjerno neće prikazati sve rezultate.

Video s prijevodom:

 5,354 total views,  2 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »