IZRAEL: Veliki skok od 25% hitnih slučajeva srčanih problema kod MLAĐE VAKCINISANE POPULACIJE

IZRAEL: Veliki skok od 25% hitnih slučajeva srčanih problema kod MLAĐE VAKCINISANE POPULACIJE

Godine 2021. vlada Izraela je u dogovoru sa Pfizerom ugnjetavala izraelsko stanovništvo uz pomoć vakcinalnih pasoša, segregacijom, lišavanjem prava i nezakonitim pritvaranjem. Nakon nasilnog eksperimentisanja nad populacijom sa višestrukim dozama mRNA proteinskih šiljaka, izraelska vlada je na kraju izazvala veliku patnju, dok su infekcije nastavile da rastu kod vakcinisanih.

 

Najnoviji podaci iz Izraela pokazuju da je vakcinacija protiv COVID-a 19 “značajno povezana” sa porastom broja hitnih medicinskih slučajeva za srčane probleme kod mladih (16-39 godina) od čak 25 posto. Podaci EMS-a za 2021. upoređeni su sa 2020. i 2019. godinom i recenzirali su ih istraživači sa Massachusetts Institute of Technology (MIT).

Covid vakcine uzrokuju porast hitnih slučajeva povezanih sa srcem kod mladih odraslih osoba, posebno nakon druge doze.
Studija je istraživala jedinstveni skup podataka izraelske Nacionalne službe hitne medicinske pomoći (EMS). Skup podataka uključuje srčani zastoj i akutni koronarni sindrom EMS pozive za uzrast od 16-39 godina za godine 2019., 2020. i 2021.

IZRAEL: Zabrinjavajući skok od 25% hitnih slučajeva srčanih problema kod MLAĐE VAKCINISANE POPULACIJE

Koristeći negativne binomne regresijske modele, studija je otkrila da je sedmični broj hitnih poziva značajno povezan s primenom prve i posebno druge vakcine protiv covida. Između januara i maja 2021. došlo je do šokantnog skoka od 25 posto u ovim hitnim hitnim slučajevima vezanim za srce, u poređenju sa istim vremenskim okvirom 2020. i 2019. Za žene, taj skok je bio čak 31 posto.

Ni ovi problemi sa srcem nisu povezani sa stopama infekcije COVID-om 19. Mnoge studije tvrde da prirodna infekcija SARS-CoV-2 uzrokuje probleme sa srcem. Iako je ovo možda tačno za neke, autori studije su otkrili da nije bilo “statistički značajne razlike u dotičnom obimu poziva” između cele 2019. i 2020. godine.

Umesto toga, autori studije su otkrili da povećanje broja hitnih slučajeva povezanih sa srcem u januaru 2021. „izgleda da pomno prati primenu 2. doze vakcine“. Ovo opažanje skupa podataka poklapa se sa studijom koja je otkrila 27 slučajeva miokarditisa nakon prve doze vakcinacije protiv covid-a 19 i 121 novi slučaj miokarditisa nakon druge doze.

Drugo zapaženo povećanje počinje oko 18. aprila i “čini se da prati povećanje broja vakcinacija jednom dozom za osobe koje su se oporavile od infekcije COVID-19”. Vakcine su tradicionalno kontraindikovane ako je osoba već imala ciljanu infekciju.

Da li mislite da su novi slučajevi HIV-a i HEPATITISA slučajnost?

Autori studije su rekli da “nalazi izazivaju zabrinutost u vezi s neotkrivenim teškim kardiovaskularnim nuspojavama izazvanim vakcinom i naglašavaju već uspostavljenu uzročno-posledičnu vezu između vakcina i miokarditisa, čestog uzroka neočekivanog zastoja srca kod mladih osoba.”

Mlade, zdrave odrasle osobe nisu izložene riziku od prirodne infekcije, ali su mnogi bili primorani da se slažu sa svojim totalitarnim vlastima. Zanimljivo je da podaci nisu pokazali značajan porast srčanih problema kod mladih odraslih osoba 2020. godine, kada je oglašen originalni pandemijski soj SARS-CoV-2. Ovo čini porast kardiovaskularnih hitnih slučajeva nakon vakcinacije ozbiljnijim pitanjem, jer ti isti mladi odrasli nisu bili ugroženi godinu dana ranije i nikada ih nije trebalo prisiljavati da uzmu eksperimentalne vakcine.

Dokazi protiv vakcina protiv Covid-19 nastavljaju da rastu
U studiji “Simptomatski akutni miokarditis kod 7 adolescenata nakon vakcinacije protiv COVID-19 Pfizer-BioNTech”, istraživači su dokumentiovali sedam slučajeva akutnog miokarditisa ili mioperikarditisa kod prethodno zdravih muških adolescenata. Svih sedam adolescenata imalo je bol u grudima u roku od četiri dana nakon što su primili drugu dozu vakcine Pfizer-BioNTech Covid-19.

Studija “Miokarditis nakon imunizacije mRNA vakcinama protiv COVID-19 kod pripadnika američke vojske” otkrila je 22 slučaja miokarditisa kod zdravih pripadnika vojske u roku od četiri dana nakon što su bili inokulirani vakcinom protiv Covid-a 19.

Pilot American Airlinesa, Robert Snow, doživeo je srčani zastoj šest minuta nakon što je sleteo. aprila.

Pilot aviokompanije je prethodno bio vrhunskog fizičkog zdravlja, ali je imao zdravstvenih problema nakon što je bio prisiljen da uzme vakcinu protiv covid-a 19.

Teksaški kardiolog dr. Peter McCullough rekao je da više od 30% potpuno vakcinisanih pilota neće proći fizičke preglede ako su pravilno pregledani na srčana oboljenja izazvana vakcinom. Mnogi se boje gubitka karijere, pa se vakcinišu. Jednom kada dožive povrede izazvane vakcinom na srcu, plaše se da ih prijave, jer ne žele da izgube posao. Tužno je što je toliko mladih ljudi zavedeno, zlostavljano i povređeno.

Izvori:

Sudija: Povećan broj hitnih kardiovaskularnih događaja među populacijom ispod 40 godina u Izraelu tokom uvođenja vakcine i trećeg talasa COVID-19

Izrael: Nadzor slučajeva miokarditisa (upala srčanog mišića) između decembra 2020. i maja 2021.

 

 2,854 total views,  2 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »