Iznenada je preminuo novinar koji se zalagao za vakcinalne pasoše i koga je finansirao Svjetski Ekonomski Forum!

Iznenada je preminuo novinar koji se zalagao za vakcinalne pasoše i koga je finansirao Svjetski Ekonomski Forum!

Kanadski novinar koga je finansirao WEF i koji se snažno zalagao za obavezne pasoše za vakcinu umro je „iznenada i neočekivano“, navodi se u izveštajima.

Kanadski poslovni novinar Ian Vandaelle, koji je bio mlad i navodno zdrav, umro je u 33. godini ranije ove nedelje.

Kao i obično, mejnstrim mediji ne pominju ništa što povezuje njegovu iznenadnu smrt sa toksičnim mRNA.

Prema kanadskom Independentu za X:

33-godišnji kanadski mejnstrim novinar koji je snažno promovisao vakcinu protiv Covid-19, zalagao se za pasoše za vakcine, i otpuštanje onih koji su odbili da prime vakcinu umro je nakon što je hospitalizovan i „proglašen neurološki mrtvim“.

Ian Vandaelle, 33-godišnji kanadski poslovni novinar, radio je kao reporter i urednik u Financial Post-u, a prethodno je bio producent u BNN Bloomberg-u više od jedne decenije.

Stephanie Hughes, Vandaellov partner, podelila je vest o njegovoj smrti na svom X nalogu 5. decembra 2023, navodeći: „Nisam bila na Tviteru neko vreme jer je moj partner, @IanVandaelle, u bolnici od 18. novembra. Teška srca danas kažem da je ove nedelje proglašen neurološki mrtvim i jutros mu je isključen aparat za održavanje života. Imao je 33 godine”.

 Novinar koga je finansirao WEF i koji se zalagao za vakcinalne pasoše iznenada preminuo

Vandaelle se više puta pojavljivao na društvenim mrežama, zalažući se za podsticaje za vakcinacije protiv Covid-19, primenu pasoša za vakcinu i ukidanje onih koji su odbili vakcinaciju.

U jednoj objavi na društvenim mrežama, Vandaelle je izjavio: „Ja, na primer, zagovaram da donesemo šargarepu i štap. Podstaknite dobijanje vakcine kako god želite – sladoled, lutrije, bukvalno šta god, baš me briga – i zahtevajte vakcinaciju da biste radili stvari koje nisu neophodne. Hoćeš da odemo u bar da gledamo utakmicu? Pasoš”.

U drugom postu, on je pozvao policiju Toronta da otpusti članove koji su odbili vakcinu, rekavši: „Uzmi vakcinu ili daj ostavku; sve drugo je moralni i etički kukavičluk. Polažete zakletvu da ćete štititi građane? Bićeš vakcinisan. Sramota što moramo ovo da kažemo.”

Vandaelle je izgledao dobro i bio dobrog zdravlja i aktivno se bavio poslom, na šta ukazuju razne objave na društvenim mrežama pre nego što je hospitalizovan.

Discernreport.com izveštava: Ne postoji način da se sazna da li su vakcine bile uzrok. Ni korporativni mediji ni lekari to nikada neće reći. Oni će to jednostavno označiti kao još jedan primer „neobjašnjivih“ smrti koje su naglo porasle širom sveta od 2021.

 

 

 

 

Nulta Tačka/TPV/Discernreport

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »