IZGUBILI STE KILOGRAME? EVO ŠTO ĆE SE DOGODITI VAŠIM GRUDIMA!

IZGUBILI STE KILOGRAME? EVO ŠTO ĆE SE DOGODITI VAŠIM GRUDIMA!

Oduševila vas je kupnja manjih traperica, ali ne i kupnja manjeg grudnjaka?

Na putu prema idealnoj kilaži očekuju vas mnogobrojne prepreke. Ok, očekivali ste naporne treninge, potpuno reguliranu prehranu i višesatne motivacijske govore koje držite sami sebi ispred ogledala. Sve ste to odradili i rezultati su itekako vidljivi, ali onda vas je dočekao neočekivan (ali i apsolutno nepoželjan) gubitak na strateškim mjestima. Naravno, govorimo o grudima.

 

 

 

Žao nam je, ali takvi su gubici neizbježni. Prije svega, ne možemo birati s kojih će dijelova tijela višak “pobjeći”. Kako dobar dio grudi čine upravo masnoće, nemojte se začuditi ako budete primorane zamijeniti grudnjak onim za broj ili dva manjim.

Još jedna loša vijest je i činjenica da biste se mogli susresti s viškom kože. Naime, ako izgubite značajnu količinu tjelesne težine, vaša će koža doživjeti poprilične promjene. Ipak, promjena ne mora biti toliko drastična.

 

 

 

 

 

 

– Tijekom procesa gubitka težine uvijek preporučujemo vježbe s tegovima. Kardio treninzi pomažu da se masnoće spale, ali trening s tegovima pomaže u ubrzavanju metabolizma – objasnila je Angela Fitch iz Centra za mršanje Univerziteta Cincinnati za Cosmopolitan.

 

 

 

Osim toga, upravo trening s tegovima pomoći će vašim grudima zadržati oblik te smanjiti gubitak masnog tkiva s tog dijela tijela.

 

 

 

 

aura

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »