Izgleda da je Fajzer počinio prevaru, a ako se to može dokazati na sudu, oni će biti odgovorni za SVE povrede i smrti uzrokovane njihovim vakcinama protiv PREHLADE-19

Izgleda da je Fajzer počinio prevaru, a ako se to može dokazati na sudu, oni će biti odgovorni za SVE povrede i smrti uzrokovane njihovim vakcinama protiv PREHLADE-19

Čini se da su takozvana “klinička ispitivanja” koja je Pfizer provela na svom ”cjepivu” (mRNK) protiv koronavirusa (Covid-19) bila potpuno lažna, što znači da bi se tvrtka jednog dana mogla smatrati odgovornom za sve povezane ozljede i smrtne slučajeve.

Dokumenti koje je u studenom 2021. objavila američka Uprava za hranu i lijekove (FDA) kao dio sudskog deponiranja informacija otkrivaju da se upis na jedno određeno mjesto ispitivanja dogodio warp brzinom, baš na vrijeme da se ispuni sigurnosni rok za sastanak FDA VRBPAC dana 10. prosinca 2020. Na ovom sastanku FDA je raspravljala o dodjeli odobrenja za hitnu upotrebu (EUA) za Pfizer-BioNTech injekciju kod osoba starijih od 16 godina.

“Podaci o kliničkom ispitivanju navodno sumnjivog izgleda okružuju ‘najveći regruter’, mjesto 1231 (mjestu 4444 dodijeljen je ID 1231) u Argentini”, izvijestio je Undercover DC.

“Ono što je dodatno dovelo do zabune, u pet kratkih dana prije sigurnosnog roka (uključujući nedjelju, 27. rujna 2020.), ispitivanje je regrutiralo 1.275 od 4.501 osobe koristeći stranicu broj 4444. U samo tri tjedna, stranica je regrutirala 4.501 pacijenta – 10 % cjelokupnog ispitivanja na jednom mjestu.”

“Sveukupno, Pfizer je brzo regrutirao otprilike 44 000 ljudi za njihovo ispitivanje, koje se održalo na 152 lokacije diljem svijeta i koje su nadzirali brojni istražitelji, uključujući dr. Fernanda Polacka, koji je vodio argentinsku studiju u bolnici Militar Central.”

Pfizer nuspojave vakcine

Radi li Pfizer NEŠTO pošteno i izvanredno?

Polack, kako je objasnio istraživački novinar Steve Kirsch, obnaša dužnost znanstvenog direktora u Zakladi INFANT u Buenos Airesu. Ova zaklada povezana s Vanderbiltom olakšava biomedicinska translacijska istraživanja i pedijatrijske rotacije u bolnicama i medicinskim centrima diljem grada.

Polack osobno koordinira 26 bolnica u Argentini, uključujući 467 liječnika koji su svi odmah angažirani u Pfizerovom suđenju. Kirsch kaže da na papiru podaci koji su rezultirali “izgledaju predobro da bi bili istiniti”, iako kaže da je “sasvim moguće da su to uspjeli” koordinirajući suđenje u rekordnom roku.

“Dakle, ako je svih 26 bolnica u potpunosti sudjelovalo, onda je to 57 pacijenata tjedno po bolnici, što je moguće ako su mjesta već to radila i imaju koordinacijski okvir za pokretanje svih 26 stranica u isto vrijeme”, piše Kirsch. “To znači da su svi koji su radili nešto drugo odustali od onoga što su radili kako bi se u isto vrijeme prebacili na suđenje.”

Prof. Norman Fenton sa Sveučilišta Queen Mary u Londonu dodao je u svojoj vlastitoj dvodijelnoj seriji Substack da je ono što je navodno izvedeno u Argentini u ime Pfizera “u osnovi nemoguće”.

“Ako se ovo stvarno dogodilo”, napisao je, “bilo bi to svjetsko čudo i trebali bi s ponosom objaviti proces i za njega osvojiti 27 različitih nagrada.”

“Oni tvrde da su se upisivali sedam dana u tjednu tri tjedna s nula praznina. Svaki pacijent zahtijeva obrazac za izvješće o slučaju od 250 stranica”, dodao je Fenton. “Čini se da je glavni istražitelj bio Fernando Polack.”

“Ako je doista, najbolji način da se stvari završe je da ih date zauzetim ljudima, onda je ovo bio sjajan izbor jer je, naizgled, Fernando jedan zauzet momak i spojio je stražnji dio svog tijela za pokretanje. Također surađuje s Vanderbiltom, FDA-om i Zakladom za dojenčad, koju financiraju Zaklada Gates i NIH.”

U obrascima za otkrivanje podataka povezanih s New England Journal of Medicine (NEJM) o Pfizerovoj injekciji, otkriven je Polackov sukob interesa. Oni pokazuju osobne naknade koje je prihvatio ne samo od Pfizera nego i od Janssena (Johnson & Johnson), Regenerona (monoklonska antitijela), Merck & Co. i Novavax.

Ako išta od ovoga dođe na sud, Pfizer će biti u velikoj nevolji i to s pravom. Možda će pravda na kraju pobijediti.

 

 

 

 

www.logicno.com

 6,992 total views,  2 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »