Izbijelite zube uz pomoć aluminijske folije

Izbijelite zube uz pomoć aluminijske folije

 

 

 

 

Tvrde da ovo zaista djeluje… Izbjeljivanje ne djeluje jednako na sve zube, ako na primjer imate sivkaste zube izbjeljivanje može biti nevidljivo, a u slučaju žućkastih zubi izbjeljivanje bi trebalo djelovati. Postoje brojne paste za izbjeljivanje zubi koje sadrže manje količine karbamid-peroksida, te sitne abrazivne čestice koje zube čiste mehanički i kližu po zubnoj caklini. No, i vi sami možete napraviti prirodnu pastu za izbjeljivanje zubi.

 

 

 

 

 

 

 

Postupak:

Pomiješajte malo sode bikarbone sa pastom za zube. Uzmite aluminijsku foliju, pa ju presavijte u traku, širine i dužine koja odgovara vašim zubima. Dobivenu pastu nanesite na foliju i stavite na zube. Foliju sa pastom držite na zubima 1h. Za vidljivi učinak stavljajte pastu na zube dva puta u 7 dana.

 

 

 

 

 

U relativno kratkom vremenskom razdoblju izbjeljivač može uljepšati čak i žute zube, a efekat izbjeljivanja bi se trebao vidjeti u roku par dana ili sedmica, zavisno kojom metodom se izbjeljuje.

Nedostaci izbjeljivanja do sada nisu poznati, no stomatolozi ne preporučuju previše izbjeljivanja zubi, kako izbjeljivač ne bi oštetio zubnu caklinu.

 

 

 

 

 

 

aura.ba

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »