Italijanska plivačica je preminula od srčanog udara pred svoj 28 rođendan- Bila je vakcinisana!

Italijanska plivačica je preminula od srčanog udara pred svoj 28 rođendan- Bila je vakcinisana!

Italijanska plivačica Mariasofia Paparo umrla je od srčanog udara pred svoj 28. rođendan i mesec dana nakon što ju je njen partner zaprosio.

 

Mariasofia je bila “uredno” vakcinisana protiv COVID-a a strani mediji naravno, zaobilaze da uvrste tu činjenicu u svoje tekstove vezane za ovu “iznenadnu” smrt mlade plivačice.

 

 

Njena porodica će zauvek biti slomljena! Italjanska plivačica umrla od srčanog udara pred svoj 28 rođendan- Bila je vakcinisana!.

 

Euro Weekly je objavio:

Plivačica je iznenada preminula u dobi od 27 godina nakon što je doživeča srčani zastoj u San Giorgio a Cremano (Napulj) u ponedeljak, 11. aprila, prema lokalnim izveštajima.

 

Njen verenik i kolega plivač Matteo Scarpati, koji je uspešno zaprosio 13. marta, odao je počast ženi koju je planirao da se oženi.

“Bio si anđeo koji mi je promenio život dajući mi snagu da radim stvari o kojima nikad nisam mogao ni razmišljati”, napisao je na Facebooku.

Nuotatrice morta di infarto a soli 27 anni: Maria Sofia Paparo stava per laurearsi e sposarsi

„Naučiča si me pravoj ljubavi, naučiča si me da se nasmejem i ponovo budem srećan. Imali smo život ispred sebe, a ti si otišla. Voleo sam te od prvog dana kada sam te video, naterala si me da se borim da te osvojim, ali onda si pristala da proživimo ovu fantastičnu avanturu zajedno i dala si mi najbolje dve godine mog života.

 

 

 

NultaTačka

 1,872 total views,  6 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »