IMALA JE ŽIVOT ISPRED SEBE! ŠOKANTNA SMRT STUDENTKINJE NAKON DOBIJANJA DRUGE DOZE PROTIV KOV-a

IMALA JE ŽIVOT ISPRED SEBE! ŠOKANTNA SMRT STUDENTKINJE NAKON DOBIJANJA DRUGE DOZE PROTIV KOV-a

Svaki dan u našu redakciju pristižu slične vesti sa svih krajeva sveta, sa tragičnim ishodima nakon bockanja protiv COVID-a.

Dvadesetogodišnja studentkinja komunalnog koledža na Tajlandu doživela je krvne ugruške, amputirana joj je noga, a zatim je pretrpela moždani udar neposredno pre nego što je umrla. Uzrok njenih patnji je druga doza vakcine protiv Covid-19.

Mlada žena, 20-godišnja Ketsiree Kongkaew koja je pohađala koledž Phangnga Community College, navodno je umrla od hemoragičnog moždanog udara u utorak dok su lekari pokušali da izvrše operaciju na mozgu, navodi Bangkok Post.

Drugi naslov Bangkok Post-a posvećen je istoj priči, a naglasio je činjenicu da je Ketsiree navodno mešala vakcine, uzimajući Sinovac vakcinu kao svoju prvu dozu, a zatim je nastavila sa ubodom AstraZeneca.

 

Kako prenosi Post, sve komplikacije koje su dovele do Ketsiree-ine smrti počele su kada je primila injekciju AstraZeneca, nakon čega je pretrpela „akutnu arterijsku okluziju“.

Anupong Thammarong, 25, drug iz razreda Ketsiree iz istog sela, rekao je da je doktor iz bolnice Songklanagarind nazvao baku u petak kasno uveče, tražeći dozvolu za operaciju. Doktor je rekao da Ketsiree ima krvarenje u mozgu.

Baka i rođaci su dali svoju dozvolu. Nakon operacije, mlada žena je ostala bez svesti. Oslanjala se na respirator i proglašena je mrtvom u ponedeljak ujutru nakon hemoragijskog moždanog udara.

Lekari su rekli da je krvarenje u mozgu nuspojava trombolitičkih lekova koji se koriste za lečenje krvnih ugrušaka, rekao je Anupong.

Prijavljeno je da je Ketsiree ranije pretrpela akutnu arterijsku okluziju ili blokadu arterije udova, nakon što je primila vakcinu AstraZeneca kao drugu injekciju.

Prema Jamras Khanadpol, direktoru Phangnga Community College, počela je da se oseća loše nakon druge injekcije.
Žalila se na groznicu i bolove u grudima oko tri dana kasnije, rekao je njen kolega Anupong. Otišla je kod lekara u bolnicu Phangnga, koji joj je dijagnostikovao infekciju bešike.

Ketsiree je kasnije vraćena u bolnicu nakon što je doživela jak bol u levoj nozi. Ona je upućena u bolnicu Surat Thani, gde je rendgenski snimak otkrio krvne ugruške koji su zahtevali hitnu operaciju.

Kako je njeno stanje nastavilo da se pogoršava, bolnica ju je prebacila u bolje opremljenu bolnicu Krabi, a zatim u bolnicu Songklanagarind u Hat Jaij-u, gde su lekari odlučili da joj amputiraju nogu, rekao je Anupong.

Izveštava se da su brojni ljudi širom sveta umrli ili da su pretrpeli ozbiljne neželjene reakcije nakon injekcije AstraZeneke, što je navelo mnoge svetske vlade da pauziraju svoje objave.

Nadam se da će se jednog dana osnovati etička komisija i sud, koji će progoniti i osuditi na duge robije sve one koji su odgovorni za strašnu smrt ovih ljudi.

 

 

 

 

Nulta Tačka/InfoWars

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »