Horoskop za 2019. godinu iz mjeseca u mjesec – Prognoza za sve znakove Zodijaka!

Horoskop za 2019. godinu iz mjeseca u mjesec – Prognoza za sve znakove Zodijaka!

OVAN

Ovan 1. 2019: Dani odmah posle nove godine bit će obilježeni vašom velikom aktivnosti. Neki projekat na kojem ste počeli raditi prije godinu dana dospjet će u završnu fazu, što će potpuno angažirati vašu ionako izuzetnu energiju.

Ovan 2. 2019: Postoji mogućnost da se raskine jedno staro prijateljstvo, jer osoba kojoj ste mogli povjeriti vaše najveće tajne može se naljutiti na vas. Nemojte kriviti druge, razlog za ovo leži u vašoj neuviđavnosti. Priznajte sami sebi kakvi ste i izvinite se prijatelju.

Ovan 3. 2019: Vaša sposobnost da brzo reagirate na iznenadne situacije u ovom periodu će doći do punog izražaja. Neće vas obeshrabriti ni manjak u kućnom budžetu, a ni neočekivana kritika nadređenog. Uspješno ćete se izboriti i za dopunsku zaradu i za svoj ugled.

Ovan 4. 2019: Osjetit ćete potrebu da se malo relaksirate. U prethodnom periodu je bilo dosta radnih napora i dosta problema za rješavanje. No, energični i uporni kao što jeste, nećete dugo izdržati da budete smireni i neaktivni.

Ovan 5. 2019: Cijeli ovaj mjesec bit će prožet ljubavlju i intenzivnim doživljavanjem ljubavi. Očekuje vas ili novi medeni mjesec sa starim partnerom, odnosno bračnim drugom ako ste vjenčani ili nova nezaboravna ljubav.

Ovan 6. 2019: Uspjet ćete da prekovremenim ili honorarnim radom zaradite dopunska sredstva, ali ih možete potrošiti na nepotrebne troškove koji premašuju vaše mogućnosti. Počet ćete razmišljati o godišnjem odmoru, ali gdje i kako s praznim džepovima? Zato, zatvorite malo slavinu.

Ovan 7. 2019: Prilikom jedne rasprave, vaš arogantni stav može vam donijeti neprijatelje i neprilike. Ako ih steknete, moći ćete ih brzo identificirati, ali od toga nema koristi. Bolje će biti ako se potrudite da pokažete malo više sluha za mišljenja koja su oprečna vašim stavovima.

 

Ovan 8. 2019: Pazite se financijskih teškoća. To nije samo u vezi sa godišnjim odmorom, s kojeg ste se upravo vratili ili na koji tek treba krenuti, nego i s vašom odlikom da potcjenjujete teškoće.

Da ste bili dovoljno oprezni i da ste novac trezveno trošili, vodeći računa o obavezama koje su pred vama, ne biste upali u neprilike.

Ovan 9. 2019: Počet ćete razmišljati o učenju. Za učenike i studente to je u ovim danima i normalno, ali i stariji Ovnovi će biti opsjednuti sa učenjem i usavršavanjem.

Ovan 10. 2019: Bit ćete ljubomorni, ali bez stvarnog razloga. Jednostavno, Ovan mora s vremena na vrijeme biti ljubomoran i neugodan prema osobi koju voli. Tada mu se pruža prilika da ispolji agresivnost koju ima u sebi. Ali, imate vi i plemenita osjećaje, tako da kada se psihički ispraznite, umjet ćete da zamolite za oproštaj.

Ovan 11. 2019: Ovog mjeseca očekuju vas nove dopunske zarade ali i novi vanredni troškovi. Kad vuk pojede magarca ostat ćete na istom i najzad ćete i sami početi uviđati da ne patite od prevelike organiziranosti.

Ovan 12. 2019: Sve do Nove godine vaši cjelokupni napori bit će usmjereni prema velikom poduhvatu. Opet vas očekuju izuzetni napori, uspješno okončanje posla i dosta novca. I opet vas očekuje vaše staro pitanje – zašto se kod vas sve stalno vrti u krug?

 

BIK

Bik 1. 2019: Početkom mjeseca očekuju vas neki nepredviđeni troškovi. S obzirom na vaš stav prema novcu, to će vam vrlo teško pasti, ali ipak možete se utješiti, jer ove financijske nevolje ne znače da ćete cijele godine imati problema s novcem. Očekuje vas stabilizacija i uobičajeni ritam prihoda i rashoda.

Bik 2. 2019: Bikovi okovani lancima bračne sreće bit će ovog mjeseca vjerni i korektni prema svom partneru. No, djevojke i momci imat će izvanredne prilike za nove avanture. To neće biti počeci novih ljubavi, već upravo ono što je i rečeno – avanture i ljubavni izleti.

Bik 3. 2019: Razmišljat ćete o tome kako možete nekim vanrednim ili dopunskim poslom popraviti svoju financijsku situaciju, koja, uzgred rečeno, nije ozbiljno ugrožena. Pošto trenutni problem nije ozbiljan, pitanje je hoćete li se potruditi više nego što morate.

Bik 4. 2019: Ukoliko ste rođeni u travnju, osoba do koje vam je stalo uljepšat će vam rođendan simpatičnim i pomalo neobičnim poklonom. Bikovi rođeni u svibnju imat će prilike sklopiti nova poznanstva od kojih neka imaju šanse da prerastu u ozbiljniju vezu.

Bik 5. 2019: Cijeli ovaj mjesec bit će obilježen lijepim doživljajima u vezi s umjetnošću prema kojoj imate poseban afinitet, bez obzira bavite li se tom umjetnošću ili ste samo ljubitelj.

Bik 6. 2019: Dani će vam biti ispunjeni ljubavlju. Bikovi koji nisu bili zaljubljeni sada će imati priliku nekome pokloniti svoje srce, a oni koji već vole doživljavat će staru ljubav novim intenzitetom. Na pomolu su nove veze, novi doživljaji i nova ushićenja.

Bik 7. 2019: Poslije mjeseca ispunjenog ljubavlju slijedi period ljubomore, a takvi osjećaji, kao što ste već iskusili, nisu strani Bikovima. Ali vaš partner nije ništa zgriješio, to jest, vaši zaključci nisu točni. Više su plod suviše oprezne mašte i zato su daleko od istine.

Bik 8. 2019: Ukazat će vam se prilika za dodatnu zaradu pa je iskoristite. Gledajte samo da taj dodatno zarađeni novac ne potrošite odmah na nešto što vam uopće ne treba.

Bik 9. 2019: Neobično za vas, početkom ovog mjeseca zahuktat će se vaš radni elan. Sve ono što vam je u ljetnim mjesecima bilo teško, sada ćete obaviti lako i bez problema.

Bik 10. 2019: Ovog mjeseca nastupa period opuštanja, a to je pravo vrijeme za vas. To je upravo ono što najviše cijenite – miran i komotan život bez trzavica koje donose svakodnevica i neuviđavna okolina.

Bik 11. 2019: Htjeli ne htjeli, morat ćete zapeti ne biste li se nekako iščupali iz financijskih teškoća u koje ćete upasti u prvoj polovici mjeseca. No spas će se ukazati u vidu službenog puta na kojem ćete moći obaviti neke osobne isplative poslove.

Bik 12. 2019: Poslovi kojih je u posljednje vrijeme sve više, polako vas odvlače od obaveza u privatnom životu. Morate se potruditi da nekako rasporedite svoje snage, inače će se negdje pojaviti pukotine, ili u poslu ili u privatnom životu.

 

BLIZANCI

Blizanci 1. 2019: Nova godina vam donosi nove poslovne kontakte i nove nemire. I jedno i drugo su odlika Blizanaca. Vi ste to naučili i ničemu se ne čudite.

Blizanci 2. 2019: Koliko god se vaši unutrašnji nemiri povoljno odražavaju na posao, toliko nepovoljno utječu na partnera ili na obitelj. Imat ćete dosta muke da izgladite neki nesporazum između vas i osobe koju volite. Pomoći će vam urođeni govornički dar u kombinaciji s korektnom dozom lukavosti.

Blizanci 3. 2019: S ožujkom dolazi vrijeme pogodno za odluke. Poslije neodlučnosti koja vas je zahvatila krajem prošlog mjeseca, sada ćete se moći konstruktivno opredijeliti za predstojeće zamahe.

Blizanci 4. 2019: Dugo ćete se dvoumiti trebate li potpisati jedan ugovor kojim sebi trebate natovariti obaveze na vrat. Posao je primamljiv, ali vi niste sigurni hoćete li uspjeti dosljedno ga izgurati do kraja.

Blizanci 5. 2019: U radnoj sredini imat ćete prilike iskazati svoje umeće. Vaši savjeti bit će dragocjena pomoć drugima u obavljanju jednog obimnog zadatka.

Blizanci 6. 2019: Konačno ste donijeli odluku. Znate što ćete sa sobom i s usavršavanjem. U svakom slučaju, vaši ciljevi su veliki. Idite odlučno ka njima.

Blizanci 7. 2019: Zaljubljeni će proživljavati svoje najljepše trenutke. Blizanci koji su u braku unijet će u svoj odnos nove emotivne naboje. Moguća su kidanja starih, loših veza i uspostavljanja novih, boljih i ljepših.

Blizanci 8. 2019: Ako godišnji odmor niste proveli kako ste željeli, sada je prilika da se opustite i odmorite od svakodnevnih obaveza. Ovaj mjesec neće vam donijeti ništa novo, sve staze će biti uhodane, unaprijed poznate i ne naročito zanimljive.

Blizanci 9. 2019: Prvi svježi dani izvući će vas iz učmalosti. Na samom početku mjeseca pokazat će se vaš dar za trgovinu. Ako se trgovinom bavite profesionalno ostvarit ćete zavidne uspjehe, a ako ste u nekoj drugoj struci, imat ćete prilike za uspješne samostalne transakcije.

Blizanci 10. 2019: Blizanci koji nisu u braku doživjet će bezazleni flert s nepredvidivim ishodom. Ovo poznanstvo u početku ni po čemu neće biti značajno, ali će ubrzo prerasti u ozbiljnu vezu koja čak može završiti pred matičarem.

Blizanci 11. 2019: Moći ćete angažirati sav svoj energetski potencijal i ponovo ćete uspjeti realizirati neke poslove ili radne zadatke. Financijska situacija će se vidno popraviti.

Blizanci 12. 2019: Osjetit ćete potrebu da se dobro odmorite. To će biti prilika da više vremena posvetite i sebi i bliskim osobama. Malo više ćete se družiti s ljudima. Bit će zabave i razonode.

 

RAK

Rak 1. 2019: Tijekom praznika bilo je prilika za promjene na emotivnom i ljubavnom planu. Ako se što i dogodilo, zaboravite i vratite se u svoju staru i mirnu luku. Sada nije povoljno vrijeme za izmjene u ljubavnom životu.

Rak 2. 2019: Poznato je da Rakovi nisu skloni promjenama. Odgovaraju im utabane staze i uhodan način života. Tako ćete vi već početkom ovog mjeseca imati izgrađenu sliku o poslovima, obvezama, a možda i o godišnjem odmoru.

Rak 3. 2019: Imate neke poslove za koje se bojite kako će završiti. Ako se dogodi promašaj, znajte da i vi pripadate smrtnicima koji griješe. Zato prije svega dobro analizirajte sve aspekte ukoliko se odlučite ući u posao.

Rak 4. 2019: Vi niste nagli i naprasiti, ali sada ćete se zaista razbjesnjeti. Postoji mogućnost da vam netko s posla ukrade ideju i pobere lovorike umjesto vas.

Rak 5. 2019: Dobit ćete lijep i relativno skupocjen poklon od osobe koja je zainteresirana za vas. No, to vas neće skrenuti s pravog puta: shvatili ste da vam samo jedna osoba, ona prava, može biti bliska, samo ona može razumjeti vaš bogat unutrašnji život, vašu emotivnost i senzibilitet.

Rak 6. 2019: Razmišljanja o ljudskim problemima, kojima ste skloni, neće vam pomoći da razriješite neke konkretne poteškoće u realizaciji poslova. Ali, vi nekako, uspijevate pomiriti vašu maštovitu senzibilnost i potrebu za praktičnošću.

Rak 7. 2019: Prva polovina mjeseca neće vam donijeti ništa novo osim vrućina. A onda, poslije toga, činit će vam se kao da vas je netko udario čekićem po glavi.

Rak 8. 2019: U drugoj polovini mjeseca počet ćete dolaziti k sebi i vraćat ćete se uobičajenim životnim stazama. Poznati po svojoj ambicioznosti i marljivosti, okrenut ćete se poslovima odmah ili čim se vratite s godišnjeg odmora.

Rak 9. 2019: Svojski se trudite da zalaganjem opravdate plaću koju primate – naravno, ako ste zaposleni. Pošten stav prema radu je vaša poznata odlika. Ali, sve ima svoju mjeru, te morate povesti računa da prevelika želja za uspjehom ne pokvari taj uspjeh.

Rak 10. 2019: Početkom ovog mjeseca ukazat će vam se nova prilika za vašu duhovnu hranu – flert. Poučeni ranijim iskustvima, ako imate bračnog partnera uspjet ćete se oduprijeti iskušenju, svjesno nastojeći da ne dovodite ni sebe ni osobu do koje vam je stalo u nezgodan položaj.

Rak 11. 2019: Ovog mjeseca očekuju vas neobične promjene raspoloženja. Bit ćete zabrinuti, a tek kad sve to prođe sjetit ćete se da to kod Rakova nije rijetka pojava. Emotivni i osjetljivi možete promijeniti raspoloženje i postati melankolični čak i kad samo razmišljate o tuđoj nesreći, a kamoli kad osjećate svoju.

Rak 12. 2019: Krajem godine pokušat ćete svesti neki saldo. Kako god pisali i brisali i koje god kriterije koristili, na kraju ćete doći do zaključka da je ovo za vas, ipak, bila dobra godina, čak i uspješna.

 

LAV

Lav 1. 2019: Odmah poslije praznika krenut ćete na put na kojem ćete obaviti uspješno jedan posao, a u isto vrijeme ćete se i neočekivano lijepo provesti.

Lav 2. 2019: Neke siječanjske poslove završit ćete sada, uspješno i na opće zadovoljstvo. Neće vas mimoići ni pohvale. Kao svaki pravi Lav, iskoristit ćete to da ponovo budete u centru pažnje.

Lav 3. 2019: Vođeni svojim predvodničkim instinktom umiješat ćete se u neku profesionalnu nesuglasicu pokušavajući da situaciju razriješite autoritetom vođe, iako ste u ovoj prilici samo jedan među jednakima. To će biti greška koju će vam kolege teško oprostiti, pogotovo ako ste žena.

Lav 4. 2019: Ako osjetite probleme s kičmom, možete se tješiti činjenicom da su pršljenovi slaba točka većine Lavova. Izlaz nemojte tražiti u tabletama jer one ne liječe, nego samo trenutno ublažuju tegobe. Dobar fizioterapeut će vam pomoći više nego bilo koji lijek.

Lav 5. 2019: Mogu vas obeshrabriti neke neočekivane teškoće na poslu, ali ćete smoći snage da ih savladate vanrednim angažmanom. To će vam pokvariti neke osobne planove.

Lav 6. 2019: U nekoj stručnoj raspravi iskazat će se sva vaša superiornost, što će vam popraviti raspoloženje sljedećih dana. No, u isto vrijeme ćete uvidjeti da vam je i pored sve vaše stručnosti za razrješenje jednog delikatnog problema potreban savjet.

Lav 7. 2019: Lavovi koji traže posao ovog mjeseca će imati velike šanse. Oni drugi će, u manje više monotonoj atmosferi, doživjeti veliko iskušenje na ljubavnom planu. Kolega ili kolegica s posla će nedvosmisleno izraziti svoje simpatije.

Lav 8. 2019: Osjetit ćete potrebu da se opustite i odmorite, čak i ako ste se upravo vratili s godišnjeg odmora. Relaksacija vam je više nego potrebna zbog smirivanja nekih unutrašnjih napona nego zbog stvarnog fizičkog zamora.

Lav 9. 2019: Uspostavit ćete nove kontakte poslovne prirode s ljudima koji vam mogu zatrebati. Uskoro će iskrsnuti prilika da se s jednim od njih savjetujete. Ta konzultacija će biti obostrano korisna, jer ćete i vi njemu moći pružiti neke korisne savjete.

Lav 10. 2019: Roditelji rođeni u znaku Lava imat će manjih problema s djecom u vezi škole. Ukupna situacija u obitelji inače će biti stabilna i sređena. Kućni budžet će se popraviti.

Lav 11. 2019: Vaš neuništivi optimizam obranit će vas od panike koja bi vas mogla uhvatiti zbog nekoliko nevolja. Poslovni partner vaše firme može otkazati ugovor u čijem ste sklapanju sudjelovali. Gledajte da na poslu ne kršite radnu disciplinu da ne biste imali neprilike.

Lav 12. 2019: Uspješno ćete završiti posao koji ste sklopili prošlog mjeseca. Vanrednu zaradu namijenit ćete za novogodišnje praznike, čemu ćete se veseliti i vi i osoba koju volite.

 

DJEVICA

Djevica 1. 2019: Rad u novoj godini može početi s nekim sukobom na poslu. Vaše kolege će se sporječkati oko neke sitnice, a vi nećete izdržati da budete po strani i da se ne umiješate.

Djevica 2. 2019: Osoba rođena u Znaku Bika početkom veljače narušit će vašu inertnost. Počet će vam stavljati do znanja da je zainteresirana za vas. Kako ćete uzvratiti, to uglavnom ovisi o trenutnom ljubavnom ili bračnom statusu. Ne treba se bojati da ćete biti nevjerni, jer Djevicama to i ne priliči.

Djevica 3. 2019: Zbog vaše poslovične racionalnosti i štedljivosti smatrate da su igre na sreću čisto bacanje novca. Ako ovog mjeseca promijenite mišljenje, imat ćete velike izglede za ozbiljan dobitak.

Djevica 4. 2019: Vaš analitički duh potakao vas je da razmišljate o nekim neusklađenostima na poslu i ovog mjeseca pokušat ćete predložiti racionalna rešenja. Na žalost, nitko neće biti zainteresiran da vas ozbiljno sasluša. To će vas pogoditi.

Djevica 5. 2019: Vijest izdaleka može biti povod da izmijenite neke planove na privatnom planu. U principu to neće biti ni dobra ni loša vijest, jednostavno, saznat ćete da se ono što nije bilo pod vašom kontrolom, nije razvijalo kao što ste predvidjeli.

Djevica 6. 2019: Opet je moguć dobitak ako budete igrali na sreću. No vi se u principu oslanjate samo na svoj trud. Možda ste i u pravu – sreću treba čekati i zaslužiti radom.

Djevica 7. 2019: Možete očekivati neke promjene na ljubavnom planu, čak i ako ste u braku. Međutim, neće se dogoditi ništa ozbiljno ni sudbonosno. Možda ćete imati priliku za običan flert, ili će vam se netko pokušati udvarati.

Djevica 8. 2019: Godišnji odmor je prošao, ili je tek pred vama – svejedno, orni ste za rad i na poslu se ne događa ništa što bi bilo loše po vas. Uživajte.

Djevica 9. 2019: O ljudima u znaku Djevice se misli da nisu previše strasni i da emotivnost i erotika nisu bitne komponente vašeg života. Sve što je u vezi sa intimom za Djevice nije ni više ni manje važno od rada, druženja i obitelji. Sad možete pokazati da niste baš toliko hladni.

Djevica 10. 2019: Ovog mjeseca ćete više puta pregovarati u vezi s poslom ili radnim mjestom. To može dovesti do dogovora o promjeni vaših radnih zadatka, promjeni radnog mjesta ili sklapanja ugovora o novom poslu.

Djevica 11. 2019: Eventualne sitnice oko posla i radnog mjesta bit će konačno raščišćene. To će u vama ugasiti emotivni naboj kojim su ovi događaji bili praćeni i donijeti dugo očekivano smirenje.

Djevica 12. 2019: Lako se može dogoditi da otputujete negdje u inozemstvo. Ne zna se hoće li to biti dvodnevni shoping, turistički izlet ili poslovni odlazak, kako god bude, iskoristite to da se lijepo provedete.

 

VAGA

Vaga 1. 2019: Prvih siječanjskih dana sreća će vam se osmjehnuti. Vage čije srce nije zauzeto neće dugo biti same. Tako da, najpametnije je da se prepustite novoj romantičnoj vezi i uživate u čarima ljubavi.

Vaga 2. 2019: Tijekom veljače bit ćete angažirani oko posla koji ste prihvatili krajem prošlog mjeseca. Trebat će vam malo vremena da sve obavite kako treba.

Vaga 3. 2019: Prve plodove onog završenom poslovnog poduhvata ubrali ste još prošlog mjeseca. Sada vas očekuje završna berba priznanja i pohvala i naravno, popravak kućnog budžeta.

Vaga 4. 2019: Kažu da je za Vagu ljubav jako važna. Život bez ljubavi, bez osobe koja se voli, izgleda prazan i besmislen. Zato će s prvim danima proljeća sve Vage koje nemaju partnera ući u veliku ljubavnu potragu. Rezultat te potrage, međutim, može biti krajnje neizvjestan.

Vaga 5. 2019: Ako prošlog mjeseca niste uspjeli ostvariti svoje namjere vezane za intimu, ne nastavljajte bezglavo juriti za trofejima u ljubavi. Sačekajte bolje dane.

Vaga 6. 2019: Kratko putovanje početkom mjeseca donijet će vam ljubavno iskušenje, a možda i lijep doživljaj. Nekim Vagama ovo poznanstvo može značiti prekretnicu u životu.

Vaga 7. 2019: Vaše kolege razmišljat će o godišnjem odmoru, a vi o novcima koji vam nedostaju. Ako se jave glavobolja ili nesanica ne trebate se pitati zašto. Morat ćete se pošteno napregnuti i ovog mjeseca, bar što se toga tiče, trud neće biti uzaludan.

Vaga 8. 2019: Vi uvijek jednom nogom stojite u budućnosti. Ovog mjeseca dogodit će se nešto zbog čega ćete više nego inače razmišljati o potrebi da u svoj život i rad unesete neke promjene.

Vaga 9. 2019: Ne oslanjajte se previše na plodove rada ubrane ranije. To što ste dobro radili i dobili priznanja brzo se zaboravlja, u svakom slučaju brže nego što biste vi to htjeli.

Vaga 10. 2019: Dogodit će se ono što ste dugo podsvjesno iščekivali. Doživjet ćete prelijepe dane ove godine. Ako niste bili zaljubljeni, srest ćete onu pravu osobu i zaljubiti se do ušiju.

Vaga 11. 2019: Poslije divnih dana, nastat će zatišje u kojem ćete možda bez razloga uvrijediti osobu koju volite. Nemojte se praviti da ne uviđate koliko ste je povrijedili. Ispričajte se i izgladite situaciju.

Vaga 12. 2019: Šarmirat ćete neko društvo, a jedna osoba iz tog društva bit će oborena s nogu. Svjesni ste da je potrebno samo malo da mrdnete prstom, ali odoljet ćete iskušenju. Nećete se upustiti u flert za koji ste procijenili da je čist gubitak vremena i opasnost za vašu stalnu vezu.

 

ŠKORPION

Škorpion 1. 2019: Već narednih dana počet ćete osjećati nagovještaje sudbonosnog preokreta koji vas očekuje narednih mjeseci. Radi se o nečemu što je u vezi s poslom, ljubavi i li brakom.

Škorpion 2. 2019: Više vas neće blokirati neizvjesnost oko sudbonosnog preokreta. Situacija se prilično razbistrila, tako da već osjećate, a možda i znate, što je u pitanju. Odahnuli ste s olakšanjem, jer volite izvjesnost, a ne neodređenost.

Škorpion 3. 2019: Škorpioni vole kratke avanture, a vi niste nikakav izuzetak po tom pitanju. Imat ćete prilike biti nevjerni. Izazov će biti veliki pa je vaša odluka neizvjesna. Sve je moguće i sve je pod znakom pitanja.

Škorpion 4. 2019: Vaša intuicija spriječiti će vas da se pridružite grupi kolega koji se na izgled bore za više ciljeve, a u stvari žele sebi stvoriti povlaštene uvjete za rad i zaradu.

Škorpion 5. 2019: Više nema nikakvih nedoumica u vezi sa sudbonosnim preokretom nagoviještenim početkom godine. Ili vam je potpuno jasno što će biti i kakav razvoj događaja možete očekivati u najskorijoj budućnosti ili se već sve završilo.

Škorpion 6. 2019: Nemojte biti zlopamtilo. Neprilike koje ste doživjeli zbog nesmotrenog postupka jednog kolege ne trebaju vam poslužiti kao izgovor za bespogovornu osvetu. Kolega nije ništa učinio s namjerom da vama napakosti. Naprotiv, bio je dobronamjeran.

Škorpion 7. 2019: Ne prihvaćajte olako novi primamljivi posao, ma koliko vam novac bio potreban. Obaveze koje su se posljednjih mjeseci nagomilale sad su na izmaku, a neophodno je da najprije završite ono što ste započeli, inače ćete upasti u vrzino kolo iz kojeg se nikad nećete iščupati.

Škorpion 8. 2019: U prvoj polovini mjeseca slab, ali dugotrajan ljetni nazeb može vam kvariti raspoloženje. Nećete biti ni za krevet ni za rad. Najbolje ćete proći ako vam se to dogodi za vrijeme godišnjeg odmora.

Škorpion 9. 2019: Ako budete imali neprilike s probavom, to nisu posljedice pokvarene hrane nego vašeg načina ishrane. Poduzmite nešto i hranite se pravilnije.

Škorpion 10. 2019: Osjetit ćete potrebu da se nekoliko dana opustite. Poslušajte savjet svoga tijela, a zatim, kad se odmorite, ponovo krenite punom parom. Neki drugi savjet vam ne bi mnogo vrijedio, jer vi ne znate drugačije – ili potpuno opuštanje ili angažman do daske.

Škorpion 11. 2019: Škorpioni koji su u braku preživjet će neku vrstu novog medenog mjeseca, oni koji nisu imali stalnog partnera ući će u novu vezu zaljubljeni do ušiju, stare ljubavi bez izgleda za budućnost bit će zamijenjene novim i uspješnijim, a sklopit će se i ugovarati i neki brakovi.

Škorpion 12. 2019: Počet ćete kovati nove velike planove u vezi s poslovima. Razmišljat ćete i o promjeni radnog mjesta, mada za to nema opravdanih razloga.

 

STRIJELAC

Strijelac 1. 2019: Za osobe u znaku Strijelca se kaže da žive pod sretnom zvijezdom. Ono što ih očekuje samo potvrđuje tu izreku. Događat će se pretežno lijepe stvari u vezi s poslom, osobnim životom i uspjehom u društvu, a zdravlje će vas dobro služiti. Očekuju vas nezaboravni dani ljubavi.

Strijelac 2. 2019: Već duže vrijeme osjećate potrebu da nekim ljudima kažete da nisu za vaše društvo. Sada ćete to i učiniti, otvoreno i bez mnogo uvijanja, ali ne i na uvredljiv način.

Strijelac 3. 2019: Neka reorganizacija uzbudit će duhove oko vas. Svi će nešto kalkulirati i pokušavati se dočepati većeg ili boljeg dijela kolača, jedino ćete vi ostati bezbrižni.

Strijelac 4. 2019: Prijatelji očekuju od vas da se angažirate oko neke proslave. Vi to znate dobro raditi pa onda im učinite po volji. Pogotovo što trenutno imate vremena na pretek.

Strijelac 5. 2019: Na kraćem putovanju ostvarit ćete ono što ste naumili, ali ćete ujedno iskoristiti neočekivanu šansu da popravite svoje materijalno stanje. Prije povratka kući imat ćete još jednu priliku da budete nevjerni. Kako ćete reagirati ovisi o mnogim okolnostima.

Strijelac 6. 2019: Mali nesporazum s nekim prijateljima bit će brzo izglađen. Vi ste jako društveni, ali ne dozvoljavate drugima da se miješaju u vaš privatni život.

Strijelac 7. 2019: Odnosi s partnerom neočekivano će se zategnuti. Ako pažljivo i nepristrano analizirate svoje postupke uvidjet ćete da je krivnja na vama. Ionako ste pričljivi pa nema razloga da sada šutite.

Strijelac 8. 2019: Ako ste prošlog mjeseca stvari oko odmora i poslovnih obaveza postavili na svoja mjesta, u kolovozu ćete znatno popraviti financijsku situaciju.

Strijelac 9. 2019: Okolina vas ne poznaje kao buntovnika, mada se vi u dubini duše često ne mirite sa svim što se događa oko vas. Povodom neke odluke u vezi s vašim radnim obavezama prikazat ćete sebe u pravoj boji.

Strijelac 10. 2019: Očekuje vas dobitak u nekoj igri na sreću – naravno, ukoliko budete igrali. To će biti povod da zbrojite ovogodišnja zbivanja. Sve u svemu, do sada ste dobro prošli.

Strijelac 11. 2019: Novi interesantan posao, obnova jednog starog poznanstva, kratko putovanje i mali dobitak, to su obilježja koja će biti istaknuta u studenom.

Strijelac 12. 2019: Imat ćete dojam da ste se otrijeznili od nekog ugodnog zanosa. S novim elanom i još svježim uspomenama vratit ćete se uobičajenim životnim stazama.

 

JARAC

Jarac 1. 2019: U novu godinu krenut ćete s novim planovima i obnovljenim životnim elanom. U poslu i privatnom životu sve će se kretati utabanim stazama. Zdravlje će biti dobro.

Jarac 2. 2019: U znaku obnavljanja i popravljanja ljubavnih šavova proteći će cijela veljača pa nećete mnogo obraćati pažnju na ostale segmente života i rada.

Jarac 3. 2019: Postupno ćete se vraćati svojim starim raspoloženjima i navikama. Ljudima rođenima u znaku Jarca inače se pripisuju melankolija i depresivnost, ali i upornost praćena strpljivošću. Imat ćete drage uspomene.

Jarac 4. 2019: Vaša plaha emotivnost ponekad smeta vašem partneru. Potrebno je da mu s vremena na vrijeme pokažete koliko ga zaista volite i da vam je do njega stalo. Potrudite se, sebe radi.

Jarac 5. 2019: U obitelji se ponekad despotski ponašate, čak i prema starijima. Sada ćete imati priliku, zahvaljujući iznenadnoj vanrednoj zaradi, pokazati svu svoju dobronamjernost i velikodušnost. To će donijeti provalu veselja i dobrog raspoloženja.

Jarac 6. 2019: Duže putovanje početkom mjeseca bit će odlična prilika da se otrgnete od sive svakodnevice koja vam u posljednje vrijeme smeta više nego inače. Poslije povratka s puta imat ćete više snage i volje da se bacite na realizaciju ranije definiranih ciljeva.

Jarac 7. 2019: Tijekom srpnja nastupit će povoljan period za rješavanje osobnih problema. Neke odnose ranije niste uspijevali raščistiti do kraja i kako treba. Sada ćete moći doći na svoje.

Jarac 8. 2019: Mogu vas uhvatiti neke crne misli o usamljenosti. S vremena na vrijeme vi imate takve izljeve melankolije, ali nekako uvijek uspijevate se otrgnuti, što će i sada biti slučaj.

Jarac 9. 2019: Obiteljski i osobni budžet bit će ovog mjeseca znatno popravljen dugo očekivanim vanrednim prihodom. Vi se inače znate ponašati kao Spartanac i u slučaju potrebe zaboravljate sve troškove koji nisu potrebni za održavanje golog života, a u normalnim okolnostima ne trošite previše.

Jarac 10. 2019: Oprezni, kao i uvijek, dugo ćete odmjeravati razloge za i protiv ulaska u neki poslovni projekt. Vaš analitički duh otkrit će pukotine u logičkoj konstrukciji projekta.

Jarac 11. 2019: Poslovni projekt iz prošlog mjeseca ponovo će postati aktualan. Predlagači, vaši potencijalni partneri, uvidjeli su da ste bili u pravu.

Jarac 12. 2019: Realizacija poslovnog projekta u koji ste ušli obećava dobre rezultate i lijepu zaradu. No, posao je veliki i još je rano da ubirete plodove.

 

VODENJAK

Vodenjak 1. 2019: Novogodišnja noć može vam donijeti lažne nade u ljubavi. Učinit će vam se da ste naišli da osobu svojih snova. Ako imate stalnu vezu ili ako ste ušli u brak i razmišljate o prekidu, razmislite dobro jer zanos može brzo proći.

Vodenjak 2. 2019: Život Vodenjaka je okarakteriziran neprestanim borbama i promjenama, na što ste vi navikli pa siječanjske ljubavne zgode i nezgode neće ostaviti loše posljedice. Trezveno ćete prihvatiti realnost.

Vodenjak 3. 2019: Bit ćete u svom ambijentu i osjećat ćete se izvrsno. Ukazat će vam se prilika da pomognete prijatelju ili prijateljici u nevolji zbog problema na poslu.

Vodenjak 4. 2019: Osjećat ćete odjeke divnih zanosa ljubavi. Vodenjacima inače više odgovaraju kratke intenzivne veze nego monotone ljubavi na duže staze, sve dok ne naiđu na partnera svog života.

Vodenjak 5. 2019: Volite društvo, veselje i zabavu, a ovog mjeseca će biti dovoljno povoda za zadovoljstva u privatnom životu. U obitelji ćete također doživjeti ugodne trenutke.

Vodenjak 6. 2019: Ako ovog mjeseca osjećate mrzovolju, melankoliju i nedostatak životne snage, ne trebate brinuti. To je samo zamor izazvan preopterećenošću i na radnom mjestu i u obitelji. Pokušajte na nekoliko dana odložiti sve obaveze koje nisu hitne i lijepo se odmorite.

Vodenjak 7. 2019: Dobit ćete goste ovog mjeseca i očekujte trošak. Ali, pošto će vam obiteljski budžet biti dobar, moći ćete lijepo dočekati goste.

Vodenjak 8. 2019: Poslije svestrane analize donijet ćete odluku u poslu kojem ćete se posvetiti sljedećih mjeseci. Analitičnost inače nije vaša jaka strana, radije se služite svojom intuicijom, ali vaša sposobnost predviđanja ovaj put je zakazala pa niste imali drugog izbora. Morali ste pozvati u pomoć razum i razložnost.

Vodenjak 9. 2019: Čuvajte se samo da ne pretjerate, jer vam se velika aktivnost može vratiti kao bumerang u vidu iscrpljenosti i popuštanja živčane stabilnosti.

Vodenjak 10. 2019: Početkom mjeseca dopunski posao kojim se bavite ući će u finalnu fazu, a financijska situacija će se osjetno popraviti. Potrošit ćete dosta novca na uređivanje stana, garderobu, provod i zabavu.

Vodenjak 11. 2019: Neke nepovoljne vibracije u radnoj sredini protumačit ćete kao loš predznak. I zaista, međuljudski odnosi se mogu pogoršati zbog preraspodjele radnih obaveza.

Vodenjak 12. 2019: Možete biti gripozni i kenjkavi, ali ne do te mjere da morate u krevet. U svakom slučaju, bit će potrebno da se dobro pripazite ovih dana.

 

RIBE

Ribe 1. 2019: Odlike ljudi rođenih u znaku Riba je da žive u stalnom preplitanju sna i jave. Svakodnevica im se često ne sviđa pa od nje bježe u svijet mašte, ali ipak, jednom nogom čvrsto stoje na zemlji, tako da ne gube vezu sa stvarnošću. I u ovom mjesecu Ribe će graditi jedan svoj svijet koji je plod želja i stvarnosti.

Ribe 2. 2019: Zimske poledice mogu izazvati neugodne posljedice pa se u ovom mjesecu pričuvajte iznenađenja u prometu, naročito ako ste vozač.

Ribe 3. 2019: Netko će vam vratiti davno zaboravljeni dug. To će vas posebno oraspoložiti. Moguće je da ćete u ovom mjesecu ići na neki kraći put, najvjerojatnije poslovno.

Ribe 4. 2019: Uvjereni ste da nema pravog života bez ljubavi i nježnosti. Bit ćete zapljusnuti ljubavnim osjećajima i onima u vama i onima koje ćete primiti.

Ribe 5. 2019: U vama će se još dugo stišavati požar koji je trajao skoro mjesec dana. Postupno ćete početi obraćati pažnju i na druge segmente života.

Ribe 6. 2019: Volite novac jer se njime mogu ostvariti mnoga vaša maštanja, ali niste baš vični da ga pribavite u potrebnim količinama. Ovog mjeseca poslužit će vas sreća po tom pitanju.

Ribe 7. 2019: Počet ćete se baviti pitanjima o parapsihološkim pojavama. To neće biti razmišljanja vezana za neke konkretne događaje, nego opservacije općenite prirode.

Ribe 8. 2019: Uložit ćete dosta napora u pokušaje da sredite neraščišćene odnose u rodbini. Rezultati neće biti adekvatni uloženom trudu, ali će se neke naravi iskazati u pravom svjetlu, što će vam omogućiti da se ubuduće pravičnije opredjeljujete.

Ribe 9. 2019: Prošlog i pretprošlog mjeseca dobro ste radili pa ćete sada dobiti zasluženo priznanje, a osobni i obiteljski budžet ćete popraviti neočekivanim vanrednim prihodom sa strane.

Ribe 10. 2019: U sredini gdje radite doći će do reorganizacije. Trebat će vam vremena da prihvatite sve promjene, ali ćete ubuduće raditi u povoljnijim uvjetima.

Ribe 11. 2019: Ribe po pravilu nisu dovoljno uporne. Kad osjete da nešto ne ide kako treba najčešće dižu ruke i prelaze na drugi teren. Vi ćete ovaj put biti izuzetak – uporno i dosljedno borit ćete se za neko uskraćeno pravo sve dotle dok ne pobijedite.

Ribe 12. 2019: Ribama koje nemaju stalnog partnera ovaj mjesec će početi lijepom ljubavnom vezom. Preko običaja, neće biti testiranja i odugovlačenja pomoću formule s platonskom vezom. Ono što će se dogoditi dogodit će se odmah i nitko se zbog toga neće kajati. Naprotiv.

 

 

 

 

 

conopljanews.net

 2,201 total views,  2 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »