Filmska scena na autocesti: Tip zaspao u BMW-u i zabio se u krov tunela

Filmska scena na autocesti: Tip zaspao u BMW-u i zabio se u krov tunela

VOZAČ BMW-a je prošao pravu pustolovinu dok je spavao za volanom.

 

 

 

Nadzorne kamere snimile su nevjerojatnu prometnu nesreću na slovačkoj autocesti blizu Poprada. 44-godišnji vozač BMW je uslijed umora zaspao za volanom i automobil je taman pred tunelom počeo skretati udesno. Kad je skrenuo s ceste udario je u betonsku prepreku koja je u ovom slučaju imala efekt rampe. Auto je poletio i udario u svod tunela, odnosno preciznije u gornji zid tunela.

 

Kao u crtanom filmu ili akcijskom filmu, auto se nakon udarca još okrenuo punih 360 stupnjeva oko uzdužne osi, da bi na kraju sletio na cestu dočekavši se na kotače. I to baš kako treba, okrenut u smjeru u kojem se kretao.

Iako nesreća izgleda strašno, a fotografije pokazuju dobrano razvaljen BMW, vozač je nesreću prošao bez ikakvih teških ozljeda. Nema sumnje, pospani Slovak je imao svog anđela čuvara, a u ovom slučaju to je BMW, odnosno činjenica da je vozio noviju generaciju automobila koja je sigurnosno nadmoćna bilo kojem starom automobilu. Da se ovo dogodilo u iole starijem automobilu, nekako sumnjamo da bi vozač preživio.

 2,088 total views,  2 views today

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »