FANTASTIČAN SIRUP KOJI TOPI SALO SA STOMAKA

FANTASTIČAN SIRUP KOJI TOPI SALO SA STOMAKA

Za ovaj sirup potrebni su vam hren, đumbir i limun

 

 

 

 

http://aura.ba//wp-content/uploads/2016/07/SIRUZP-MRSAVLJENJE.jpg

 

 

 

Vitak struk, prema narodnoj medicini, mogu održavati hren, đumbir, med, limun… Postoji nekoliko kombinacija za ove efikasne, zdrave i fenomenalne recepture. Mi vam poklanjamo slijedeću:

POTREBNO JE: 125 grama svježeg hrena, 4 limuna, 3 kašike meda, 2 kašike cimeta i 2 cm korijena đumbira

 

 

 

U blenderu izmiksajte hren i đumbir. Dodajte im iscijeđeni sok limuna i promiješajte u blenderu još tri minute. Potom dodajte med i cimet i nastavite miješati dok se sve dobro ne prožme.

Sirup stavite u staklenu teglu. Jedite po kašiku dva puta dnevno prije obroka ili prije vježbanja. Konzumirajte ga sedmice, pa napravite pauzu nekoliko dana.

 

 

 

Ovaj fenomenalni sirup ne samo da će vam pomoći da smanjite obim struka i da izbacite sav višak vode iz organizma, već će biti od koristi za sluh, vid i pamćenje. Takođe, ako ova mješavina jača imunitet.

Hren se svrstava u veoma ljekovito povrće, njegov svjež korijen možete da koristite tokom čitave godine. Čisti organizam i ubrzava metabolizam, i zbog toga treba ga što češće jesti, a pogotovo dijabetičari, i oni koji konstantno osjećaju umor.

 

 

 

Đumbir pomaže kod boljeg varenja, eliminiše nadutost i eleminiše zatvor, takođe ubrzava metabolizam što je dobar preduslov za skidanje suvišnih kilograma. Takođe poboljšava i imunitet i pomaže kod detoksikacije organizma.

Kombinacija đumbira i meda se već dugo koristi u tradicionalnoj medicini pogotovo u kombinaciji kao lijek za mnoge bolesti kao i za mršavljenje.

 

 

 

 

aura.ba

Loading

admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Translate »